2012 Şubat Anneleri

evet canım bende sinir oldum zaten ilkini de kendim aldım ben.ikinciye gittiğimde gelmedi daha aşılar dediler.bende mecbur olarak zamanı geçmesin diye yaptırdım.demek genel olarak böyle bi sorun var.bide hamilelere önem veriyorlar sözde

Neyse az kaldı, biraz daha sabret. malesef istediğin gibi birini bulmak zor. kimse anne gibi olmuyor.

bilmiyorum tatlım yaa 54 kilo ile hamile kaldım geçen hafta 27 haftalıkken 66kiloydum dahada almışımdır heralde :)
hemen hemen aynıymısız ozaman bende 52 kilo ile hamile kaldım .İkimizin de çok dikkat etmesi lazım ozaman bundan sonra kilolara:) Allah yardımcımız olsun:))

Kızlar benim de aslında kayınvalidem bakıcaktı çocuğuma.Ama psikoloğumla görüştükten sonra en az ilk 3 yılın annesi tarafından bakılması gerektiğini söylediBen de onun için işi bırakmaya karar verdim.Hele bir başkasının bakması daha da kötü.Benim teyzem çocuk bakıcılığı yapıyor.Arkadasının çocuğuna bakıyor ,hem de çocukları deli gibi sever.O bile diyor ki , bir gün çocugum olsa (40 yaşında evlenmemiş) hayatta kimseye baktırmam.Ben bile sinirlenip , yeterince ihtimamı göstermiyorum çocuga.Onu duyduktan sonra da kesinlikle kendim bakmaya karar verdim

canım vallahi sabah aklıma geldin seni düşündüm
özel mesaj mı atsam falan diye
ne oldu ne yaptın çok merak ettim seni
canım çok kötü günler geçirdim..
bebeğimi kaybettim
4 kasımda doğum yaptım..
allahım kımseye yaşatmasın..
allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın..

arkadaşım hep aklımdasın biliyor musun?

sağolasın canım benım allah razı olsun...

selam arkadaşlar nasılsınız inşallah herkes
iyi ya bi sorum olacak bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz :26::26::26:
ben 16 haftalığa girmek üzereyim ama dahada hissetmedim
çook merak ediyorum çok sabırsızlanıyorum yaaa
daha ne kadar bekliyecem acaba :26::26::26::26::26::26::26:

ilk bebeğimi 20. haftadan sonra sanki rahim bölgesinde kelebek kıpırtısı gibi hissettim.
ilk bebeğinse endişelenme,hissedersin yakında.
bide kiloluysan yada karın kasları çok olan (sporcu falan),geç hissediliyormuş.

canım ilk gebeliğim
daha doğrusu ilki karnımda ölmüştü
zayıf biriyim canım arada
bi elimi karnımda dinliyorum şöyle hafif boaloncuklar
patlıyo gibi oluyo ama omu değilmi bilmiyom
bu arada 49 kiloydum şimdi 51 kilo

geçmiş olsun canım.insanın istediğini yiyememesi gerçekten kötü olmalı.ben normalde tatlıyı hiç sevmem.bende aşırı derecede tatlı isteği arttı kendime engel olamıyorum.bende haftaya yaptırıcam test.sende ne gibi belirtileri vardı.

Canım benimkine(lere):18: bakıcı bakacak...
Sen ne düşündün? Annen mi?
Çalışıyor musun sende?

Evet cnm çalışıyorum annem bakıcak ama yazlığa yerleşmişlerdi, şimdi ben çalışmaya karar verince gelin istanbuldaki evinize en azından 3 yıl kreş zamanına gelene kadar tamam dediler, şimdi babam fikir değiştirmiş anneme diyormuş sen gidip gelirsin ben burda kalıyım, yani annem 3 yıl bizle yaşıycak, kendi annem ama yinede kendi düzenim olsun istiyorum. Anneme sürekli diyorum babamı kandır buraya gelin ama işte onu üzmekte istemiyorum. ne yapayım sizce varmı bi fikriniz ???

bende ilk bebeğimi geç hissettim,endişelenme.çünkü şuan hareketlenmeleri ayırt edemiyorsun daha.
ikincide şak die hissedeceksin
bide ne kadar zayıfsın ,ne güzel...kilodaalmamışsın

sabret canım bir kaç ay
6 ay var ücretsiz izin

canım vallahi sabah aklıma geldin seni düşündüm
özel mesaj mı atsam falan diye
ne oldu ne yaptın çok merak ettim seni

Haklısın...
Sabretmek güzel..

teşekkur ederim canım benım..
hayat devam ediyo işte ...
bir buçuk aydır neler yaşadım..
allahım kımseye nasıp etmesin..

Canım ne oldu?
Neyse az kaldı, biraz daha sabret. malesef istediğin gibi birini bulmak zor. kimse anne gibi olmuyor.

Haklısın canım..
Ama çalışıyorum ve bir yerde mecburum..

Ay canım keşke bunu duymasaydım...
Of of offfffffffffffff

Başın sağolsun canım..
Allah sana yeniden ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
Nasıl oldu?
Ağır mı kaldırdın gülüm....
Ay tüylerim ürperdi..
Yüreğim güm güm atmaya başladı valla...
Çok üzüldüm arkadaşım...
Allah sana sabırlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…