2012 Şubat Anneleri

slm millet..gurbetguzeli azelya55 bblau sesa24 ve sımurganka ....nasılsınız?
çok güzel haberlerle geldim size... dün doktora gittim sonunda.. 1,5 aylık bebişim ve 7 haftamın içindeymişim..doktor o kadar iyiki 20 sinden sonra hamile kalmışın dedi..gerçektende öyle.. sonra kalp atışını dinledik eşimle..o kadar tuhaf bi duyguki..rabbim isteyen tüm annelere babalara yaşatsın bu duyguyu..sadece bi tane elevit diye vitamin yazdı..gayet sağlıklı dedi ama daha fasulye kadarmış 1 cm boyu :26: iki gündür rahatım çok şükür..sonra akşama doğru annemlere çıktık..
eşimle birbirimize bakıyoruz babam dediki sizde bişey var tartıştınızmı? dedi yok eşim size bişey diyecekmiş dedim ama bende bilmiyorum dedim.. sonra eşim ultrason kağıdını buzdolabına mutfağa yapıştırdı.. annem sonra mutfağa girdi görmeden içeri gelmesinmi?:44: biz babamla kardeşimle oturduk sonra eşim anne gel az dedi götürmüş mutfağa bak burda ne var demiş..annem şoklarda geldi sarıldı bana..babam herşeyden habersizdi.. dede oluyosun dedi annem çok sevindim dedi..meğer onlara herkes olmuyorsa doktora götür kızı kaç sene oldu diyolarmış.. babamada torun yokmu? diye çok soruyormuş arkadaşları..hiç söylemiyordu.. gözleri doldu babamın..akşam pastalar kurabiyeler ne yedireceklerini şaşırdılar bana.. allah razı olsun bu kadar sevineceklerini beklemiyordum bide ilk torun..kız kardeşim zaten havalara uçtu..erkek kardeşim 7 yaşında.. sanırım biraz endişelendi kıskanıyor beni..anlattım biraz ama o zamana kadar büyür biraz daha algılar belki..çok mutluyum bugün yaaa

benim kaynım hala hayırlı olsun deme tenezzülünde bulunmadı
bunların yaptıklarının tek açıklaması var kıskançlıkkkkk arkadaşlarrrr...
adamlar, kadınlar, insanlar resmen kıskançlıktan yarılıyolar:)

Son düzenleme:

Ayyy tüylerim diken diken oldu, çok sevindim adına arkadaşım, gözünaydın ne güzel böyle haberler duymak maşallah

benim kaynanamla bitek kaynım biliyor şuan eşimin taraftan hepsi çok sevindiler ... kaynanama dedim bi daha babanne oluyorsun dedim.. kaynım zaten çok istiyordu eşime hepdiyordu..çok şükür..kızlar çekemeyenlerden uzak durun valla hiç canınızı sıkmaya değmez ya..

kaynanamda kiskaniyo heralde elinden gelse benle yarismak icin dogurur bu yastan sonra

cok sevindim canim senin adina hayirli olsun kucagina aldigin gunler olsun allahim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu..

hadi yaa badem yagini iyi diye duymustum ama genetk iste:18:

Benim gorumcemin 8. aya kadar tek bir catlagı yoktu ve hicbirsey surmemisti. Doktora gittiginde badem yagı sur demis doktor. O da surmus ertesi gun gerilmeye baslamıs karnı gene surmus ve ertesi gun sabah kalktıgında karnının heryeri catlamıs bir vasiyette bulmus kendini.. Ben hicbisey kullanmayı dusunmuyorum acıkcası annemde de kayananamda da catlaklar var zaten. Olucagı varsa olur onune gecemiyosun hicbir sekilde.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...
rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah

Canım, benim 5+5'de (bir hastanenin aciline gitmiştik) beta hcg değerim 22.776 idi. Ben bir sorun olduğunu düşünmedim hiç. Allah'ın izniyle de yoktur inşallah...

kızlaaaaaaarr hafif açık kahverengi lekelenmesi olan var mı

yani tam leke de değilde afedersiniz çamasırım pisleniyo gibi oluyo 3-4 gunde bir

Benim olmuştu birkaç kez, zaten yukarıda yazdığım acile gitme hikayemiz de ona dayanıyor. Çok şükür bir sorun yok, içini ferah tut sende. İnşallah birşey değildir.

evet canım halam yeni doğum yaptı onada demişler sakat down sendromlu diye alalım falan...Halam hayır demiş şimdi velet sapasağlammm inanmayın her dr a

Kızlar bu tarama testleri sadece %60 oranında doğruluk payı ile işliyormuş. O yüzden sanki %100 doğru netice verecek gibi düşünmeyin lütfen. Herşey Allahtan...

Bu arada hepinizi çok çana öpüyorum. Kendinize iyi bakın lütfen. Ben pek iyi değilim 2 gündür. Çok yorgun halsiz bitkinim. Sürekli çıkarıyorum. O yüzden şimdi de izin aldım eve gidip yatıp dinleneceğim. Allah'a emanet olun.

Ayyy tüylerim diken diken oldu, çok sevindim adına arkadaşım, gözünaydın ne güzel böyle haberler duymak maşallah

sağol canım valla çok mutlu oldularya bende mutlu oldum..aile sevinci bambaşka..kardeşlerim karnımı seviyor ...bebek var orda diye.. annem desen kanguru istiyorum yaza taşırsın ele avuca gelir diyo..eşim son çocuk ve son torunu babannemize vercez inş.. bende ilk çocuk ilk torunu vercem aileme

:) Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. Okurken çok duygulandım, gözlerim dolu dolu oldu. Allahım hayırlısıyla hepimize sağlıkla şu süreci tamamlayıp bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Amiiiiin.

canım bebe yağı sür vücut için olandan dalinin..iyi gelir inş..daha çok erken çatlak için yaa:26:

badem yağı aldım ama acıbadem yağı verdi bana acısı mı iyidir normali mi bilemedim..kakao yağıda iyi geliyo diyolar ben en sonunda hepsini karıştırıp sürücem daha fazla olmaz umarım..

gecmis olsun canim git dinlen guzel guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…