- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.901
kizlar bu catlaklar hakkinda ne dusunuyosunuz annelerinizde varmi? benim annemde teyzelerimde var hep
Genetik olduğu söyleniyo ama benim annemde halamlarda hiçkimsemde bi tane çatlak yok benim göğüslerim çatlamaya başladı bile
ben adet gecikmemede hamile oldugumdan supelendigim ve ogrendigim zamanlarda gorumcelerim ve kaynanamla ayni evdeydim istanbuldaydik 3 hafta kadar yanlarina gitmistik. ben eczaneden aldim testi yaptim kimsenin umrunda degil cook silik cikti kendi yengemi aricaktim esim dedi ablama sorsana sordum sagolasicaya sen onu hareket ettirmissin olmaz dedi gitti...yengemi aradim soyledim annemler kuzenler teyzelerim biraradaymis tlfndan ciglik kiyamet sesler geliyo bebek geliyo diye oyle duygulandim agladimki... aradaki ucuruma bakin. ne kaynim ne gorumcelerim ne kaynanam yuzume bakmadilar hamileyim diye tabi ben soktayim bu tavir niye diye bi kac gun gecti basladilar kan testi yaptir kan testi yaptir en sonunda yaptirdim kanitim elimde ancak o zaman agizlarinin ucuyla hayirli olsun dediler kaynanam onu bile demedi.. en son esim laf vurdu hayirli olsun torunun oluyo dedi sinirli sinirli ancak o zaman hayirli olsun kafam yerinde degil unutmusum dedi ama eminim ben esimi ogrettimde o soyledi sandi cunku konusma tarzindan gun gibi ortadaydi yani tavri...
Genetik olduğu söyleniyo ama benim annemde halamlarda hiçkimsemde bi tane çatlak yok benim göğüslerim çatlamaya başladı bile
kızlar 9 temmuza kadar beklemek çok zor geliyo
bir an önce kalp atışlarını duymak istiyorum yaaa...
Kızlar bişey sorcam hamile olduğumuzu aile hekimine bildiriyormuyuz bilgisi olan varmı??
slm millet..gurbetguzeli azelya55 bblau sesa24 ve sımurganka ....nasılsınız?
çok güzel haberlerle geldim size...dün doktora gittim sonunda.. 1,5 aylık bebişim ve 7 haftamın içindeymişim..doktor o kadar iyiki 20 sinden sonra hamile kalmışın dedi..gerçektende öyle.. sonra kalp atışını dinledik eşimle..o kadar tuhaf bi duyguki..rabbim isteyen tüm annelere babalara yaşatsın bu duyguyu.. sadece bi tane elevit diye vitamin yazdı..gayet sağlıklı dedi ama daha fasulye kadarmış 1 cm boyu :26: iki gündür rahatım çok şükür..sonra akşama doğru annemlere çıktık..
eşimle birbirimize bakıyoruz babam dediki sizde bişey var tartıştınızmı? dedi yok eşim size bişey diyecekmiş dedim ama bende bilmiyorum dedim..sonra eşim ultrason kağıdını buzdolabına mutfağa yapıştırdı.. annem sonra mutfağa girdi görmeden içeri gelmesinmi?:44: biz babamla kardeşimle oturduk sonra eşim anne gel az dedi götürmüş mutfağa bak burda ne var demiş..annem şoklarda geldi sarıldı bana..babam herşeyden habersizdi.. dede oluyosun dedi annem çok sevindim dedi..meğer onlara herkes olmuyorsa doktora götür kızı kaç sene oldu diyolarmış.. babamada torun yokmu? diye çok soruyormuş arkadaşları..hiç söylemiyordu.. gözleri doldu babamın..akşam pastalar kurabiyeler ne yedireceklerini şaşırdılar bana.. allah razı olsun bu kadar sevineceklerini beklemiyordum bide ilk torun..kız kardeşim zaten havalara uçtu..erkek kardeşim 7 yaşında.. sanırım biraz endişelendi kıskanıyor beni..anlattım biraz ama o zamana kadar büyür biraz daha algılar belki.. çok mutluyum bugün yaaa
senin kaç haftalık bebişin?
kaynanamda kiskaniyo heralde elinden gelse benle yarismak icin dogurur bu yastan sonrabenim kaynım hala hayırlı olsun deme tenezzülünde bulunmadı
bunların yaptıklarının tek açıklaması var kıskançlıkkkkk arkadaşlarrrr...
adamlar, kadınlar, insanlar resmen kıskançlıktan yarılıyolar:)
çok güzel haberlerle geldim size...dün doktora gittim sonunda.. 1,5 aylık bebişim ve 7 haftamın içindeymişim..doktor o kadar iyiki 20 sinden sonra hamile kalmışın dedi..gerçektende öyle.. sonra kalp atışını dinledik eşimle..o kadar tuhaf bi duyguki..rabbim isteyen tüm annelere babalara yaşatsın bu duyguyu.. sadece bi tane elevit diye vitamin yazdı..gayet sağlıklı dedi ama daha fasulye kadarmış 1 cm boyu :26: iki gündür rahatım çok şükür..sonra akşama doğru annemlere çıktık..
eşimle birbirimize bakıyoruz babam dediki sizde bişey var tartıştınızmı? dedi yok eşim size bişey diyecekmiş dedim ama bende bilmiyorum dedim..sonra eşim ultrason kağıdını buzdolabına mutfağa yapıştırdı.. annem sonra mutfağa girdi görmeden içeri gelmesinmi?:44: biz babamla kardeşimle oturduk sonra eşim anne gel az dedi götürmüş mutfağa bak burda ne var demiş..annem şoklarda geldi sarıldı bana..babam herşeyden habersizdi.. dede oluyosun dedi annem çok sevindim dedi..meğer onlara herkes olmuyorsa doktora götür kızı kaç sene oldu diyolarmış.. babamada torun yokmu? diye çok soruyormuş arkadaşları..hiç söylemiyordu.. gözleri doldu babamın..akşam pastalar kurabiyeler ne yedireceklerini şaşırdılar bana.. allah razı olsun bu kadar sevineceklerini beklemiyordum bide ilk torun..kız kardeşim zaten havalara uçtu..erkek kardeşim 7 yaşında.. sanırım biraz endişelendi kıskanıyor beni..anlattım biraz ama o zamana kadar büyür biraz daha algılar belki.. çok mutluyum bugün yaaa
hadi yaa badem yagini iyi diye duymustum ama genetk iste:18:
kızlar dun doktora gıttım bılıyorsunuz (dun 5+5 haftalık hamıleydım)bugun 5+6 oldum cok sukur,
neyse kesemızı görduk cok sukur doktor yukarıdan yanı karnımdan ultrasonla baktı kesemız tahmınımden daha hızlı buyumus dedı 11.4 dedı sanırım,
ama kalp atısını bır hafta sonra gel ozaman bakalım dedı sımdılık yolunda hersey dedi ama benım ıcım ıcımı yıyıyor bhcg hormonum 12000 e yukselmıs daha 5+5 de bu kadar yuksek olması normalmı sızce kızlar 4 gun önce 3136 dı.doktor cok kesın bıseyler soylemıyor sımdılık ıı dedı,tek gebelıkmıs gorunen,kesede tahmınımde daha buyuk dedı degerım cok yukselmıs ınsallah bı sorun yoktur değilmi kızlar?sizlerin bu haftalarda kacdı hatırlayan varmı acaba?yada bana bu konuda bılgı verebılecek varmı?tesekkurler sımdıden.
kızlaaaaaaarr hafif açık kahverengi lekelenmesi olan var mı
yani tam leke de değilde afedersiniz çamasırım pisleniyo gibi oluyo 3-4 gunde bir
evet canım halam yeni doğum yaptı onada demişler sakat down sendromlu diye alalım falan...Halam hayır demiş şimdi velet sapasağlammm inanmayın her dr a
5+2 daha çok erken kalp atışları için :)
Ayyy tüylerim diken diken oldu, çok sevindim adına arkadaşım, gözünaydın ne güzel böyle haberler duymak maşallah
canım bebe yağı sür vücut için olandan dalinin..iyi gelir inş..daha çok erken çatlak için yaa:26:
Canım, benim 5+5'de (bir hastanenin aciline gitmiştik) beta hcg değerim 22.776 idi. Ben bir sorun olduğunu düşünmedim hiç. Allah'ın izniyle de yoktur inşallah...
Benim olmuştu birkaç kez, zaten yukarıda yazdığım acile gitme hikayemiz de ona dayanıyor. Çok şükür bir sorun yok, içini ferah tut sende. İnşallah birşey değildir.
Kızlar bu tarama testleri sadece %60 oranında doğruluk payı ile işliyormuş. O yüzden sanki %100 doğru netice verecek gibi düşünmeyin lütfen. Herşey Allahtan...
Bu arada hepinizi çok çana öpüyorum. Kendinize iyi bakın lütfen. Ben pek iyi değilim 2 gündür. Çok yorgun halsiz bitkinim. Sürekli çıkarıyorum. O yüzden şimdi de izin aldım eve gidip yatıp dinleneceğim. Allah'a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?