- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.921
benimde 5+3 ben nezaman gitsem 6. haftada mı duyulur?
benimde 5+3 ben nezaman gitsem 6. haftada mı duyulur?
canım benımde kayınpederım hıc kutlamadı kayınpederım ve kayınvaldem yemek yıyorlarmıs bızde gıttık haberı vardık kayınvaldem o kadar sevındı kı bana bı sarıldı anlatamam kayınpederım yuzume bakıp hayırlı olsun bıle demedı kısılık mı yapaımı benlemı bı sorunu var bende anlamadım Allah biliyor artık demek hepimizin basında buna benzer seyler oluyor sıkma canını ben takmadım bile bosver canım benım.benim kayınpeder de bi acayip.kayınvalide beni tebrik etti ama kayınpederden çıt yok daha.biliyor ama hayırlı olsun demiyor.bana ancak kpssyi soruyor nasıl iyi hazırlandın mı başaracak mısın diyor.hepsi bi alem ya.bozuluyorum ama eşime bişey demedim
canım cok cok sevındım Allah tamamına erdırsın ınsallah bundan sonrasıda cok guzel gıder canım sagsalım bebegınızı kucagınıza alırsınız darısı bizim başımıza inşallahhh.slm millet..gurbetguzeli azelya55 bblau sesa24 ve sımurganka ....nasılsınız?
çok güzel haberlerle geldim size...dün doktora gittim sonunda.. 1,5 aylık bebişim ve 7 haftamın içindeymişim..doktor o kadar iyiki 20 sinden sonra hamile kalmışın dedi..gerçektende öyle.. sonra kalp atışını dinledik eşimle..o kadar tuhaf bi duyguki..rabbim isteyen tüm annelere babalara yaşatsın bu duyguyu.. sadece bi tane elevit diye vitamin yazdı..gayet sağlıklı dedi ama daha fasulye kadarmış 1 cm boyu :26: iki gündür rahatım çok şükür..sonra akşama doğru annemlere çıktık..
eşimle birbirimize bakıyoruz babam dediki sizde bişey var tartıştınızmı? dedi yok eşim size bişey diyecekmiş dedim ama bende bilmiyorum dedim..sonra eşim ultrason kağıdını buzdolabına mutfağa yapıştırdı.. annem sonra mutfağa girdi görmeden içeri gelmesinmi?:44: biz babamla kardeşimle oturduk sonra eşim anne gel az dedi götürmüş mutfağa bak burda ne var demiş..annem şoklarda geldi sarıldı bana..babam herşeyden habersizdi.. dede oluyosun dedi annem çok sevindim dedi..meğer onlara herkes olmuyorsa doktora götür kızı kaç sene oldu diyolarmış.. babamada torun yokmu? diye çok soruyormuş arkadaşları..hiç söylemiyordu.. gözleri doldu babamın..akşam pastalar kurabiyeler ne yedireceklerini şaşırdılar bana.. allah razı olsun bu kadar sevineceklerini beklemiyordum bide ilk torun..kız kardeşim zaten havalara uçtu..erkek kardeşim 7 yaşında.. sanırım biraz endişelendi kıskanıyor beni..anlattım biraz ama o zamana kadar büyür biraz daha algılar belki.. çok mutluyum bugün yaaa
Canım, benim 5+5'de (bir hastanenin aciline gitmiştik) beta hcg değerim 22.776 idi. Ben bir sorun olduğunu düşünmedim hiç. Allah'ın izniyle de yoktur inşallah...
amin canım benin inşallah yoktur bişey,demekki seninde 22776 cıktı ohhh rahatladım,sizler olmasanız neolurdum bılmem panıkatak hastası olurdum herhalde
insallah sagsalım saglıklı bı sekılde bebeklerımıze kucagımıza almayı nasıp eder Allahım.
gecmıs olsun canım en kısa surede düzelirsin inş.
kızlar inş cinsiyetlerimize yazmak nasip olur sağlıkla bizim aile ikiye ayrılmış durumda eşim annem kaynanam erkek kardeşim erkek istiyo..kızkardeşim ben babam kız istiyoruz..kız yanlısı daha az ama hayırlısı olsun inş..
yaa arkadaşlar bende aranıza dün katıldım,yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve artık bızde ıstıyoruz geçen ay başladık calışmalara ancak olmadı bu ay devam ettık 2 mayıs ve 30 mayısta reglı oldum yanı 28 gun normal şartlarda 27 haziranda olması gerekıyordu bugun 29 hazıran ve benım en az bır hafta öncesınden belırtıler baslardı ama su an hafif hafif bır kasık agrısı dısında tık yok sizce test yapmalımıyım yoksa hayal kırıklıgına ugramamak ıcın bırkaç gun daha beklemelımıyım ne dersınız?
bekle canım hiç acele etme ya altıda yada yedide duyuluyor..
merhaba kızlar
yaa ben zayıflıyorum ya öyle hissediyorum pantolonlarım daha bi bollaştı sanki :18:
evet canım bende iki kg zayıflamışım,
ama eskiye göre abur cubur yemediğim içindir sanıyorum.
dikkatli beslenmekten dolayı olabilir.
canım günün geçmiş bence idrar testi alıp bak. en azından merakını giderirsin, inş. da bebiş geliyordur. :Emir bebek:
yaa arkadaşlar bende aranıza dün katıldım,yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve artık bızde ıstıyoruz geçen ay başladık calışmalara ancak olmadı bu ay devam ettık 2 mayıs ve 30 mayısta reglı oldum yanı 28 gun normal şartlarda 27 haziranda olması gerekıyordu bugun 29 hazıran ve benım en az bır hafta öncesınden belırtıler baslardı ama su an hafif hafif bır kasık agrısı dısında tık yok sizce test yapmalımıyım yoksa hayal kırıklıgına ugramamak ıcın bırkaç gun daha beklemelımıyım ne dersınız?
kızlar bizim ofiste yalnızca 2 arkadaşım biliyor benm hamile olduğumu
içimden o kadar çok bağırmak geliyorkiiiii
ben hamileyim diye:)
3 aya kadar saklamayı düşünüyorum, nasıl geçer 2 ay var daha:)))
cesaret edemıyorum ıste 30 gun falan gecse mı dıyorum gecen ay cok heveslenmıstım esımde bende ama tek cızgıyı görunce cok uzulduk ıkımızde ama hayırlısı olsun dedık hem cok merak edıyorum hemde uzulmekten korkuyorum 2 gun gectı reglı gunum olsa kesın cıkar mı acaba ılk olunca tecrubesızlık böyle bişi işte o yuzden bu sıte cok guzel dusunulmus bence:)
cesaret edemıyorum ıste 30 gun falan gecse mı dıyorum gecen ay cok heveslenmıstım esımde bende ama tek cızgıyı görunce cok uzulduk ıkımızde ama hayırlısı olsun dedık hem cok merak edıyorum hemde uzulmekten korkuyorum 2 gun gectı reglı gunum olsa kesın cıkar mı acaba ılk olunca tecrubesızlık böyle bişi işte o yuzden bu sıte cok guzel dusunulmus bence:)
canim hemen olmuyo zaten benim bi saglik sorunum olmadigi halde 3. ayda tuttu. insallah sende saglikli sihhatli bebekler alirsin kucagina cok umitlenip hayal kirikligina ugrama yinede ama benimde bi hafta onceden sancim ve gogus agrim olurdu hamile kaldigim ay olmadi az az kasik sancim olmustu sadece. o merak cok fena oluyo nolur nolmaz bi test al eczanedeninsallah katilirsin aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?