- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.561
evet baktım bi ara altta ismin yoktu
ooff valla çok yoruldum bugün yine yalnız çalışıyorum 2 aydır. Allahtan 5 te bitiyor mesai. neyse çok şükür halimize birbirimize yazacak kadar vakit bulabilecek işlerimiz var.
sen 32.hafta raporu aldıktan sonra çalışacakmısın ?
bebek doğduktan sonra çalışacakmısın
evet tatlım çalışmayı düşünüyorum. sadece bebeğimle 5 hafta daha bir arada olmak için yoksa çok halim yok inan ki
bende oğlumda çalışmıştım ama bunda riske atmayacağım herhalde
bence de riske atma ikizlerin var senin. ayyy çok güzel ya, 2 tane birbirine tıpa tıp benzeyen kız düşünsene.
tatlım bu arada mesai bitti. yarın sabah buluşuruz artıkın. iyi akşamlar. hoşçakal
oyelken canım ben ikiz bebek bekleseydim eşim komaya girerdi kesin aklıma o geldi şimdi :)) ama bence çok şanslısın
canım doldurdum formu bakalım şanşımıza gelecek mi?
ben de doldurdum bakalım, milupa bana da gelmedi daha.
kızlar siz ne doldurdunuz bilmiyorum ama bana hamileyim seti geldi ordan gecen ay
yaa bende doldurduğumda 3 aylık falandım daha geçen ay geldi işte :)) yani doldurduktan 2-3 ay sonra geliyo sanırım bilmiyorum ama..
neden komaya girerdi kızzz
çünkü bi hastane bulmuştum ve doğum ücreti 8500tlydi eşim dedi ki sen doğum yaparsın hastanden çıkarsın bende hastaneye yatarım artık demişti:)) o fiyatı duyunca napsın?? bide ikiz olsa senin masrafın hiç bitmezdi diyo her gördüğümü almak istiyomuşum( bende eve geçiyorum görüşürüz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?