2012 Şubat Anneleri

merhabalar kızlar geldim ben:))

hoşgeldiiin....

aaa şansızlığa bak yaaa tüh...
eee ne olacak şimdi :26: doktoruna desen bulamadığını acaba
mutlaka olmak zorunluluğu varmı diee??
yada eczaneciler başka yerden getirtemiyomu kii??

geçmiş olsun canım umarım doktorun yanılmıştır..
ama bi zararı olcağını sanmam ,için rahat etmesi için baktır derim en azından ben
yaptırırdım...sonuçta hergün sokmuyoruz ya ultrasyona:26:

bende eski drum beyninde ur olabilir diyince başka hastanede girdim dobblere yani renkli ultrasona çok şükür bişey çıkmadı. sürekli ultrasona girmek zararlı diyenlerde var bişey olmaz diyenlerde var bi danış dr istersen

bende aşıyı olmadan önce sağlıkocağındaki ebeye sormuştum
sadece doğum sırasın kullanılacak aletlerden mikrop kapmamak için dedi
şimdi o da çok nadir dedi paslı olması aletlerin...
sıkma canını olmazsa olmaz die bişey yok benm anladığım

ben ilk çocuğumda olmadım
bunda da doktorum gerek yok dedi
sağlıkocağına gitmiştim başka bir şey için gitmişken vurdular
yoksa çok önemli değil yanii

wenice den mi???? e-bebek yerine mi ordan alcan ??

adres yazıyosun canım adrsinde gelcek kargo mailden nasıl alcan hediyeni:26:

evet canım onu seçtim..

kızlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyosunuz?benim ki titriyo gibi ya anlam veremiyorum ve çok korkuyorum...

selam kızlar, nasılsınız ?
ancak gelebildim sabahtan beri o kadar yoğunum ki geçmişi bile hızlı hızlı şimdi okudum..

bebek şekeri ismi verilmiş ama ben bulamadım face de öyle bir şey..

benim olan ; canım durumunu okudum.Bence onlara güvenme .Sana güyya işten çıkarmadan önce ssknı sonuna kadar yatırcaz dediler.şimdiden dönüyorlar.En iyisi eşinin haberlerini beklemek.Umarım güzel haberler alırız.

benide pazartesi çağırmışlardı gitmeden önce bi arayayım ozaman boşuna işten izin almayayım
canım dr ne demişti renkliden başka anlaşılmıyormuymuş

hoşgeldin

Bende gitmeyi düşünüyorum .Sonucta her dr. aynı olmuyor.Bebeğime sol böbreği büyük demişlerdi.Bir de çocugun eşinin önde olduğunu..Ben en iyisi sizin de dediğiniz gibi bir kere daha gireyim ultrasona.

Kızlar şok markette 1000 ml dalin şampuanı kampanyaya girmiş fiyatı 10 lira. Nasıl uygunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…