- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.721
merhabalar kızlar geldim ben:))
Kızlar merhaba bugün 2.doz tetenoz aşımı yaptırmak için sağlık ocağına gittim aşı sağlık olcagında yokmuş. Reçete yazdı doktor belki 10-15 eczaneye sordum ama hiç birinde yokmuş. Depolarda bile tükenmiş. İlaçların çogunu van'a göndermişler. Napıcaz ya
herkese merhabaaaaaa...biz geldikkkkdaha geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..Ben üzerimdeki halsizlik dışında iyiyim.Kızlar biliyorsunuz iki hafta önce özel hastanede renkli ultrasona girmiştim.Bebişimin böbreğinde büyüme var yazmıstı kadın ben yine renkli ultrasona girmek istiyorum başka bi yerde.Doğruluk payını kesinleştirmek için.Sizce bebeğime zararı olur mu ?
herkese merhabaaaaaa...biz geldikkkkdaha geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..Ben üzerimdeki halsizlik dışında iyiyim.Kızlar biliyorsunuz iki hafta önce özel hastanede renkli ultrasona girmiştim.Bebişimin böbreğinde büyüme var yazmıstı kadın ben yine renkli ultrasona girmek istiyorum başka bi yerde.Doğruluk payını kesinleştirmek için.Sizce bebeğime zararı olur mu ?
bende aşıyı olmadan önce sağlıkocağındaki ebeye sormuştum
sadece doğum sırasın kullanılacak aletlerden mikrop kapmamak için dedi
şimdi o da çok nadir dedi paslı olması aletlerin...
sıkma canını olmazsa olmaz die bişey yok benm anladığım
wenice den mi???? e-bebek yerine mi ordan alcan ??
adres yazıyosun canım adrsinde gelcek kargo mailden nasıl alcan hediyeni:26:
tabi canım 1 saat arayla mı ne
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...nneleri-paylasim-alani-3941.html#post21685715
Canım ben seni de ekleyeceğim bana tam ad soyad özelden yaz gece ekleyeceğim..
canım istersen sen bana at adını falan ben ekleyeyim şimdi sen akşam kabul edersin
çünkü ben öğlen arası açaibldiğim için seni kabul etmem yarını bulacak :)
Tamam atıyorum tam isim..:)))
ay canım seninde bu halde işin zor valla
bana 2 bardak içirmişlerde son bardak gitmiyordu artık tatlıyı çok sevmeme rağmen suyun içinde bi cins oldu
Sorma canım ya..
Strese soktunuz oğlumu dedim..
Bi gülüyorlar :)))
ayy canım onu demek istemedim ben mağadan gidip almayı seçtim adrese teslim olanını değil de bana hediyenin çıktığını nasıl haber vercekler mail atarlar diye düşünmüştüm de:)
tlfonla
Geçmiş olsun canım..
Zararı olmaz.. İçin rahat olsun istiyorsan gir bi baktır canım
İnşallah bebeğin gayet sağlıklıdır
merhabalar kızlar geldim ben:))
Hoşgeldin bukleeeeeeeeem
kızlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyosunuz?benim ki titriyo gibi ya anlam veremiyorum ve çok korkuyorum...
kızlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyosunuz?benim ki titriyo gibi ya anlam veremiyorum ve çok korkuyorum...
korkma cnm niye korkuyosun her bebeğin hareketi farklı annenenin hissedişide farklı olur bazen öyle
benimki bildiğin vuruyor hemde çok sert
özellikle akşam yattığımda hiç durmuyorlar
uyuyamıyorum oyüzden
sizinkiler gece uyuyor mu uyanık mı oluyorlar
selam kızlar, nasılsınız ?
ancak gelebildim sabahtan beri o kadar yoğunum ki geçmişi bile hızlı hızlı şimdi okudum..
bebek şekeri ismi verilmiş ama ben bulamadım face de öyle bir şey..
vurduğunu da hissediyorum ama dah çok titriyo gibi geliyo sanki gece uyuyo sanki benimki...
hoşgeldin canım değişik şeyler yok ama bir kaç model haberin olsun
benide pazartesi çağırmışlardı gitmeden önce bi arayayım ozaman boşuna işten izin almayayım
canım dr ne demişti renkliden başka anlaşılmıyormuymuş
hoşgeldin
geçmiş olsun canım umarım doktorun yanılmıştır..
ama bi zararı olcağını sanmam ,için rahat etmesi için baktır derim en azından ben
yaptırırdım...sonuçta hergün sokmuyoruz ya ultrasyona:26:
bende eski drum beyninde ur olabilir diyince başka hastanede girdim dobblere yani renkli ultrasona çok şükür bişey çıkmadı. sürekli ultrasona girmek zararlı diyenlerde var bişey olmaz diyenlerde var bi danış dr istersen
valla bilemedim ki(sen nasıl hissediyosun mesela??
Kızlar şok markette 1000 ml dalin şampuanı kampanyaya girmiş fiyatı 10 lira. Nasıl uygunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?