- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.761
Boşver sen söylemişsin yerine birini almadılarsa o onların problemi sen hiç karışma bence, sözde benimde yerime birini kasım ayı içinde bakmaya başlıcaklardı ama hala haraket yok bende hiç kurcalamıyorum çıkıcağım zaman belli bulmuyorlarsa onların bileceği iş ... sonrası beni bağlamıyor malesef:)
merhaba kızlar nasılsınız bana yardımcı olun ne olur çok uyuyorum ders çalışmam gerek 12-14 saati buluyor uykum günlük
Annecikler nasilsiniz? Biz oglumla iyiymisiz dun doktora gidip ultrason yaptirdik, yuzunu donmemek icin direndi eliyle kapadi hep ama biraz resim cekebildik, cok guzel bir bebek geliyor galiba yada bana oyle gozuktu, dudaklar kalin kalin, masallah, burun amcasi cenesinde gamzesi var galiba oyle gorduk yani. Bakalim nasil bisey cikicak ortaya. Saglikli ve herseyi normalmis, Allah bozmasin.
Yalniz kac kilo oldugunu soylemedi karin cevresini olctu ve 3.5 kilo yada biraz uzerinde dogacak, asiri buyuk olmayacak dedi o kadar. Soraydim keske tuh... :44:
Bu arada gene raporluyum, belimden dolayi cok oturup calismamam lazim, gec gidip erken cikicam isten. O da yeter biraz kendime vaktim kalsin. Yun aldim oglusuma bere patik orucem tabi becerebilirsem
Ne guzel bebek sekeri aliyorsunuz siz , yok bizim buralarda oyle adet, nese daha iyi masraf yapmayalim simdi bi de onu.
hadi sevgiler, yemek yiyiim biraz aciktim gene,...
evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım
yukardakı yazıma ılave yaptım canım.
nasıl yani nasıl 12-14 saati buluyor anlayamadım normal uyku 8 saat falan
evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım
yukardakı yazıma ılave yaptım canım.
bizde şans yok işte
sende şey yapsan
doğum izinlerini tamamen kullansan
sonra işe başlaman gereken zamanda 1 gün gitsen 3 gün gitmesen
seni onları işten çıkarmasını beklesen de
tazminatını falan alsan olmaz mı
ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar size
işte benimki biraz anormal gündüz de uyuyorum özellikle ders çalışmak istediğim zaman psikolojik midir nedir sizde uyku isteği olmuyor mu
beni kendi çıkartırsa tazminatımı vermek zorunda zaten 6 ay icinde en gec, zaten o laflardan sonra calısmak ıstemıyorum keske cıkarsada tazmınatımıda alsam
işte bende öyleyim tazminat vermeleri için onların çıkarmalarını istiyorum
aynı dertten muzdaripiz
ne kadar zamandır aynı yerde çalışıyorsun
8 yıldır canım, sen
bende 8 yıldır 2004 şubattan beri
dertlerimiz aynı desene:)
evet inşallah izinlerimizi haklarımı tamamen kullanırız
izinlerimiz bittikten sonra bizi işten çıkarırlar
tazminat+ihbar hertürlü hakkımızı alır
bebişlerimile otururuz :)
canım gözünaydın allah gönlüne göre versin
o kadar rapor almana iş yerindekiler birşey demiyorlar mı
valla ben izne çıkmadan o işi çözücem inşallah aralıkta benim akıbetim belli olucak bakalım bekliyorum aralığa bişey kalmadı, aynen canım bende bebeğimle oturmak istiyorum bakalım kısmet sartlar ne göstericek
ben kaçıyorum kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar herkese
Diyor da yuzume karsi bisey diyen yok. Gecen gun yemekte sonradan gelip masalarina oturdum dertleniyordu teknik mudur, bir kiz daha var bizim bolumde, hastaymis 1 ay %100 raporlu, hastaligi nedir bilmiyoruz, ondan yana soyleniyordu muhtemelen, konussun dursun, kanuni bir islem sonucta,ben isimi yapiyorum sadece biraz daha yavas gidecek bundan sonra. Yanima birini verecekler simdiden haberdar olsun bir de devir islemiyle ugrasmayalim diye. Izin evraklarimi teslim ettim bugun 17 ocaktan itibaren dogum iznindeyim kismetse.
Kızlar lop diye dalacağım konuşmanıza ama işleri yeni bititrdim..
Sizleri de çok seviyorum ..
İçimden geldi:))))))))
bende çok yoğundum anca gözümü açabildim .. akşam olmuş meğer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?