2012 Şubat Anneleri

Annecikler nasilsiniz? Biz oglumla iyiymisiz dun doktora gidip ultrason yaptirdik, yuzunu donmemek icin direndi eliyle kapadi hep ama biraz resim cekebildik, cok guzel bir bebek geliyor galiba yada bana oyle gozuktu , dudaklar kalin kalin, masallah, burun amcasi cenesinde gamzesi var galiba oyle gorduk yani. Bakalim nasil bisey cikicak ortaya. Saglikli ve herseyi normalmis, Allah bozmasin.
Yalniz kac kilo oldugunu soylemedi karin cevresini olctu ve 3.5 kilo yada biraz uzerinde dogacak, asiri buyuk olmayacak dedi o kadar. Soraydim keske tuh... :44:
Bu arada gene raporluyum, belimden dolayi cok oturup calismamam lazim, gec gidip erken cikicam isten. O da yeter biraz kendime vaktim kalsin. Yun aldim oglusuma bere patik orucem tabi becerebilirsem

Ne guzel bebek sekeri aliyorsunuz siz , yok bizim buralarda oyle adet, nese daha iyi masraf yapmayalim simdi bi de onu.
hadi sevgiler, yemek yiyiim biraz aciktim gene,...

evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım

merhaba kızlar nasılsınız bana yardımcı olun ne olur çok uyuyorum ders çalışmam gerek 12-14 saati buluyor uykum günlük

nasıl yani nasıl 12-14 saati buluyor anlayamadım normal uyku 8 saat falan

canım gözünaydın allah gönlüne göre versin
o kadar rapor almana iş yerindekiler birşey demiyorlar mı

ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar size

iyi akşamlar canım

işte benimki biraz anormal gündüz de uyuyorum özellikle ders çalışmak istediğim zaman psikolojik midir nedir sizde uyku isteği olmuyor mu

bende uyumak istiyorum ama çalıştığım için mümkün olmuyor
sende uykun gelince kalk yürü biraz,yüzünü yıka,kahve iç
aslına bakarsan doğumdan sonra uykusuz geceler çok olacak
şimdi uyuyabildiğin kadar uyu derim ben

beni kendi çıkartırsa tazminatımı vermek zorunda zaten 6 ay icinde en gec, zaten o laflardan sonra calısmak ıstemıyorum keske cıkarsada tazmınatımıda alsam

işte bende öyleyim tazminat vermeleri için onların çıkarmalarını istiyorum
aynı dertten muzdaripiz
ne kadar zamandır aynı yerde çalışıyorsun

evet inşallah izinlerimizi haklarımı tamamen kullanırız
izinlerimiz bittikten sonra bizi işten çıkarırlar
tazminat+ihbar hertürlü hakkımızı alır
bebişlerimile otururuz :)

valla ben izne çıkmadan o işi çözücem inşallah aralıkta benim akıbetim belli olucak bakalım bekliyorum aralığa bişey kalmadı, aynen canım bende bebeğimle oturmak istiyorum bakalım kısmet sartlar ne göstericek

ben kaçıyorum kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar herkese

canım gözünaydın allah gönlüne göre versin
o kadar rapor almana iş yerindekiler birşey demiyorlar mı

Diyor da yuzume karsi bisey diyen yok. Gecen gun yemekte sonradan gelip masalarina oturdum dertleniyordu teknik mudur, bir kiz daha var bizim bolumde, hastaymis 1 ay %100 raporlu, hastaligi nedir bilmiyoruz, ondan yana soyleniyordu muhtemelen, konussun dursun, kanuni bir islem sonucta,ben isimi yapiyorum sadece biraz daha yavas gidecek bundan sonra. Yanima birini verecekler simdiden haberdar olsun bir de devir islemiyle ugrasmayalim diye. Izin evraklarimi teslim ettim bugun 17 ocaktan itibaren dogum iznindeyim kismetse.

Kızlar lop diye dalacağım konuşmanıza ama işleri yeni bititrdim..
Sizleri de çok seviyorum ..
İçimden geldi:))))))))

canım sen sorarsan sen istifa ediyormuşsun gibi yaparlarsa
hiç bir hakkını alamazsın ama bence hiç sorma
iyi akşamlar

bu çalışanlara yaranılmıyor zaten oyüzden kendi bildiğini yapmak en güzeli
17 ocakta 35.haftan mı olacak ?

Kızlar lop diye dalacağım konuşmanıza ama işleri yeni bititrdim..
Sizleri de çok seviyorum ..
İçimden geldi:))))))))

hoşgeldin bizde seni seviyoruzzz

bende çok yoğundum anca gözümü açabildim .. akşam olmuş meğer :))

evet akşam oldu 6 olsa da gitsem bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…