- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.741
Kızlar şok markette 1000 ml dalin şampuanı kampanyaya girmiş fiyatı 10 lira. Nasıl uygunmu?
hoşbulduk canım, bulamadım ben ya face yazdım çıkmadı öyle bir şey.
olmadı birmax tan sipariş vericem ben, izin aldığım zaman evde oturur yaparım hem vakit geçiririm.
benim olan ; canım durumunu okudum.Bence onlara güvenme .Sana güyya işten çıkarmadan önce ssknı sonuna kadar yatırcaz dediler.şimdiden dönüyorlar.En iyisi eşinin haberlerini beklemek.Umarım güzel haberler alırız.
Bende gitmeyi düşünüyorum .Sonucta her dr. aynı olmuyor.Bebeğime sol böbreği büyük demişlerdi.Bir de çocugun eşinin önde olduğunu..Ben en iyisi sizin de dediğiniz gibi bir kere daha gireyim ultrasona.
Kızlar şok markette 1000 ml dalin şampuanı kampanyaya girmiş fiyatı 10 lira. Nasıl uygunmu?
benimde dr um bu 3-4 boyutlu ultrasonları pek onermıyor o kısının kendı zevkı ıcın sectıgı bır sey ama bu baktıgımız duz ultrasonlara gore dıgerlerı daha net gorulmesı ıcın daha cok ses dalgası gonderılmekte buda bebegı huzursuz tedırgın etmektedır dedı hıc gerek yok dedı benım bırazda rısklı oldugu ıcın ben hıc gırmedım, zaten Allah kısmet ederse 2,5 ay sonra inşallah kendini kucağıma alıcam. dun dooplerde renksizde olsa yuzunu gorme sansım oldu
oyelkencim yukarda sorum hakkında bir bilgin varmı kordonla ilgili olan!
ben süvari kozmatikte bundan 3 ay önce dalinin bebek seti kampanyadaydı o zaman set olarak almıştım 25tl ye içinde sabunu ıslak mendili,şampuanı, pudrası, pişik kremi,bebek yağı var. Set almak daha iyi ilk etapta
bayanlar birşey sorucam, ben dün dr gittim doopler için orda bebegin boynunda kordon var dedi o an panik oldum kötü oldum sordum radyolojideki ceken dr a yok dedi ben şimdiye kadar kordondan olen cocugu gormedım ama dr lar kendilerince bahane arıyolar hemen kordon dolanmıs ondan olmus yada bogulmus dıyolar dedı ama yınede bellı etmesemde ıcım pek rahat degıl benım gıbı olan varmı aranızda sızın dr bu konuda ne dedı yada bu konuda bılgısı olan
canım benim bildiğim kadarıyla
anne karnında kordon dolanması önemli değil
normal doğum sırasında tehlikeli çocuk boğulabiliyor
böyle durumlarda sezeryan yapılıyor
bu korkulcak birşey değil
hatta dün bir yerde okudum
istersen gebelik.org a bir bak sende
benimde dr um bu 3-4 boyutlu ultrasonları pek onermıyor o kısının kendı zevkı ıcın sectıgı bır sey ama bu baktıgımız duz ultrasonlara gore dıgerlerı daha net gorulmesı ıcın daha cok ses dalgası gonderılmekte buda bebegı huzursuz tedırgın etmektedır dedı hıc gerek yok dedı benım bırazda rısklı oldugu ıcın ben hıc gırmedım, zaten allah kısmet ederse 2,5 ay sonra inşallah kendini kucağıma alıcam. Dun dooplerde renksizde olsa yuzunu gorme sansım oldu
oyelkencim yukarda sorum hakkında bir bilgin varmı kordonla ilgili olan!
anneler hepinize merhaba inşallah herkez ıyıdır.sizden öğrenmek istediğim birşey ver ben bu miğde asidi yüzünden çok kötü durumdayım uyku uyuyamıyorum sabahlara kadar ayaktayım kıvranıp duruyorum dun gece çok kötuydum ağlamaktan uykusuzluktan migrenımde başladı ıyıce hasta oldum(.yedıklerıme dıkkat etsemde aynı şey oluyor.nettende baktım rahatsız edıcı boyuttaysa ilaç kullanabılırsınız diyo.aranızda bu durumla ılgılı ılaç kullananınız yada doktorundan bılgı alanınız varmı.aile hekımliğine gıdıcem şimdi oda kendı doktoruna sor falan dermi acaba hiç halim yok zaten boşuna gıtmış olmak istemıyorum.
ay sağol canım benim zaten sezeryan olucak, o zaman dr dediği doğru endişelenmeye gerek yok
canım çok sağol allah razı olsun.canım neden senin riskli anlamadım ben
canım gaviscon şurup içebilirsin
hamileler onu kullanıyor
canım çok sağol allah razı olsun.
canım neden senin riskli anlamadım ben
7 adet myomum var ondan canım,
endişelenme canım hiç dün okudum daha
kendi haftamda galiba
bakıcam canım sagol
RİCA EDERİM CANIM NE DEMEK ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
BİRBİRİMİZE DESTEK OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE
canım neden senin riskli anlamadım ben
7 adet myomum var ondan canım,
bakıcam canım sagol
AA EVET BİLİYORDUM DOĞRU YA
BENDE DE UNUTKANLIK VAR :)
çok sağol canım.hemde çok güzel destek oluyorsunuz bı sıkıntım olduğunda aklıma ılk sız gelıyorsunuz sorduğumdada sağolun mutlaka bırı cevap yazıyor.yaşadığım yerde yalnızım buralarda komşuluk anlayışı yok ne yazıkkı.ya telefonla bırılerıne soruyorum yada kendı başımın çaresıne bakıyorum.ama benımle aynı şeylerı yaşayan sızler varsınız ya buyuk bı şans benım ıçın ıyıkı varsınız.allah hepinizin yardımcısı olsun.
EVET İYİKİ ARKADAŞIZ İYİKİ VARIZ İYİKİ HEP BERABERİZ
oyelken; o unutkanlık bendede var:)
ay bu saatler alındığından beri hava erken kararıyor ondanmı baska şeydenmi bilemiyorum ama öğleden sonra hiç vakit geçmiyor ya , masa başı işi olunca ( muhasebe ) fazla işte yok belli dönemlerin dışında vakit geçmek bilmiyor, evde olsam şekerleme yapardım ne güzel:)
evet ya zaman hiç geçmiyor
bana iş olsa bile geçmiyor gibi geliyor
öğleden sonra çok zor bitiyor saatler uzadıkça uzuyor
kendi kendime 1 ay daha dayan diyorum :)))
ya unutkanlığımın arkasına saklanarak sana bişi dicem
32 hafta raporundan sonra çalışacaktın dimi sen :))))
:) ne güzel sen 1 ay sonra paydos veriyorsun benim daha 2 ayım var ben ocak ayının 20 sine kadar calısmayı dusunuyorum tabı sartlara baglı iznimin hepsini sonra kullanıp kızımla bol bol vakıt gecırmek ıstıyorum, eger burdan aralık ayında cıkısım verılmez ıse 4 ay ıznımden sonra gerı donucem iş hayatına, ama tabi bunlar varsayım onumuzdekı gunlerde sartlar ne olur nelerle karsılasırız bılemıyorum tabıkı,
sen bir daha çalışmıcaksın sanırım dimi
şu anki düşüncem öyle yani allahtan bir aksilik çıkmazsa çalışmayacağım
ama şirkettekiler çalışıcam diye biliyorlar yoksa şimdiden bırakmam gerekir
maaş ta ssk da olmaz
aralıkta bırakıcam diyorum 30 hafta raporu alıp riske atmak istemiyorum
ama yerime hala birisi alınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?