2012 Şubat Anneleri

aman canım kullan ilacını ihmal etme. Ben kontrole gittiğimde dr keseyi görmedi diye ağlarken orada yeni doğum yapmış biri ile tanıştım onun kesesi 9. haftada görünmüş. Onunla konuştuktan sonra da içim rahatladı benim açıkçası. Sende dinlen ve bebişini üzmeden bi daha ki kontrole kadar evhamı çıkar hayatından.

canımm çokk üzüldümmm
lütfen moralini bozma ...
güçlü olmaya çalış

şimdi bana dediki keseyi gormedik ama senin leke demenden dolayı dedi ben sana her ihtimale karşı bu ilacı yazıyorum dedi..kendi dr'um çok iyi aslında ama oda 1 hafta burda yokmuş(mecburen beklicem artık

çok üzüldüm((çok geçmiş olsun.sende Allah'a emanet ol..(

canım üzülme nolur yarın iyi bi dr a git eğer kalbi durduysa bebeğin demekki sağlıksızmış inanki bu aylar hepimiz için riskli doğana kadar risk yani yapacak bişey yok bundan sonra mutlaka araştır neyden kaynalandığını sperm ve yumurta kalitesi bebeğin sağlığı için çok önemli bende de yumurta tembelliği vardı şu an lekelerim oluyo düşük riskim devam ediyor yani Allah tan hayırlısını diliyorum ne diyeyim canım çok geçmiş olsun

kızlar sesanın durumu beni çok etkiledi ve korkuttu...
sanırım bi süre bende girmeyeceğim kk ...
böyle kötü olaylar psikolojimi etkliyor çünkü...

canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Sende Allaha emanet ol.

ço küzüldüm arkadaşım ya inanki çok üzüldüm.herşeyin hayırlısı olsun dicem biliyorum budönem insan sağlıklı düşünemiyor ama inan hayırlısı bu demekki allah korusunda tabi ya doğum sakat falan olsa ne yapardın o zaman ömür boyu bunları düşün gerçi sana hak veriyorum ben düşük yaptım sadece dünya başıma yıkılmıştı sanki sende anlicaksın sabır biraz

kahverengi değilde beyaz ve sarı(Afedersin çiş gibi) lekelenmelerim var ama normal bu akıntılar gebelikte oluyormuş kırmızı ve kahverengi ise dr una başvur...Ben hergün çamaşır değiştiriyorummm

aslında tam kahverengi değil benimde koyu sarımsı ((

canım galiba plesenta devrinde olabiliyormuş ama sen yinede dr a danış istersen, için rahatlar.

sağol canım teşekkür ederim, dua ediyorum hep sizin için sizde benim için edin

çok üzüldüm canım yaa

babamla ayrı sehirlerdeyiz normalde .. (annem babam ayrı) bana ziyarete geldi 10 gun kadar burda o yüzden nete çok giremiyodum özledim muhabbetinizi diye gireyim bi bakayım dedim. sesa yı öğrendim şok oldmmm, keşke girmeseydim Allah sabır versin

canım bende cok üzüldüm, cok cok gecmıs olsun,Allah yardımcın olsun ınsallah

evet canım malesef çok üzücü bi haber aldık. Allah yanında olsun,sabırlar versin.

biz ilk muayenede bebişi gördük:) ama 2 hafta önce bende de aynı senin gibi pembe leke oldu:s acil doktara gittik, hemen iğne yaptılar (çok acı veren bi iğne). düşme riski var die 15 gün istirahat verdi, yattım. Şimdilik allah korusun bişi yok. alttan kontrol etmedi mi seni doktor?

cok üzüldüm tatlım.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. sanada sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah... kendin için en iyisi nasılsa öyle yap tabii tatlım...

yok vajinal muayene yapmadı..bende sormadım neden yapmıyorsunuz diyee aslındaa..

canım kk ne alakası var hepimiz giriyoruz ne yani herkesn düşüyomu belkide saglıklı değildi öyle düşün hayırlısı ne ise hakkında o olsun ama gitme bence biz sevincimizi üzüntümüzü kimseye söyleyemediklerimizi bile paylaşıyoruz neden böyle yapıyosun ( dua et hayırlısını iste inşallah dr yanlış görmüştr bebegn seninledir..

kızlar sesanın durumu beni çok etkiledi ve korkuttu...
sanırım bi süre bende girmeyeceğim kk ...
böyle kötü olaylar psikolojimi etkliyor çünkü...

haydaa nasıl bir psikoloji kötü düşünmeyn ya iyi düşünün iyi olsun lütfen kızlar yapmayın böyleee buraya girmekle hamileliğin ne alakası var

haydaa nasıl bir psikoloji kötü düşünmeyn ya iyi düşünün iyi olsun lütfen kızlar yapmayın böyleee buraya girmekle hamileliğin ne alakası var

bence de burayla hamileliğin ne alakası var..herşey Allah'tan..bencede gitmeyin..üzüntülerimizide sevinçlerimizide birlikte paylaşalım..benimde hiç yokken bugun acık kahve tonlarında akıntılarım başladı(çamaşırıma gelmiyor peçeteye sildikçe goruyorum ve çok huzursuz oluyorum..inş. kötü bişey değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…