2012 Şubat Anneleri

sesacım biliyorsun bende bebeğimi senin gibi kaybettim ve kürtaj oldum, ve bebeğini kaybedip yeniden yola başlayanlar topiğinde moral buldum. buraya gelmeden önce ruh gibiydim, sadece benim başıma geldi sanıyordum ama gördüm ki benden çok daha acı olaylar var. onlar bile atlatmış.. istersen o topiktekilerle bi tanış ve hikayelerini dinle. bebeğini kaybetmenin kk ile alakası yok. yalnız kalırsan daha cok moralin bozulur. sana Allah tan sabır diliyorum

bende de öylee iştee çamaşırıma çoook hafif geliyo

akıntıyı dr a sorarsan bana da msj atarmısın???

benmde sanki akıntı değilde tortu gibi cok cok cok hafif yani ben renkli camaşırdan sanmıştım değil galiba ilginc bu dönemde bebegin oluşumuyla alakalı bişey olabilir hepimiz aynı haftalardayız ya belki ondandr diye düşünüyorum benmki akıntı sayılmaz belkide bana öyle geldi ama düşünmemeye calışıyorum herkeste oluyosa normaldir olumlu düşünün lütfen :)))))

Sesa; bebegını kaybetmene bende cok uzuldum, ınsallah hayırlısı ıle tekrar gebe kalırsın ve bu kez bebegını kucagına alırsın.
Fakat, kk ıle ılıskılendırmen bence dogru degıl.
Boyle bır zanna ne sebeple kapıldın bılemıyorum ama, bu bır ımtıhan dıye dusunsen bence daha ıyı hıssedersın kendını.

Allah korusun, gerekli birşeymiş baya.Bunun stresi başlar şimdi bende...

Selam kızlar, bir süre işlerden dolayı giremedim nete epey yazmışsınız.
Okuyorum yavaştan.
Ense kalınlığı sanırım ikili tarama kapsamında...
Benim bir arkadaşımda risk 1/40 çıkmış, normalde 1/240tan yüksek değerler riskli kabul ediliyormuş.
Amniyosentezle, kromozom analizi yapmışlar orda temiz çıkmış.Şimdi çok tatlı kızı var, sapasağlam...

Guzel anne adayları, sızlere bırsey soracagım.
Sımdı hafta sonu bır gunlugune sehır dısına cıkalım dıyor esım.
ıkımız cumartesı de calıstıgımız ıcın, cumartesı aksam Bursa'ya, pazar sabahı İznık'e, ve aksamı İstanbul'a dogru yol alacagız.
Ama ben bu kadar yolculugu bır gunde yasamanın bebegım ıcın cok saglıklı olacagını dusunmuyorum.
Malum, ılk 3 ay cok onemlı.
Sızce ben abartıyor muyum?
Gıtmelı mıyım?

(Not: Kayınvalıde ve kayınpederı de hıc gormek ıstemedıgımı eklemelıyım)

Son düzenleme:

bence gitme bişey olduktan sonra üzülecegine gitme daha iyi gitsende yorulursun o kadar yol ne gerek var yat dinlen yani bu benim fikrim :))) dikkat et kendine

Offfff içim gitti yemin ediyorum, zor tutuyorum kendimi, bir mucize olmasını diliyorum, yarın aynı şeyleri duymanı hiç istemiyorum ( daraldım, bi müddet ben de birşey yazamazsam kimse kusura bakmasın kızlar, okurum ama kendime gelene kadar pek katılamam.

akıntıyı dr a sorarsan bana da msj atarmısın???

canım bugun akıntı nedeniyle dr a gittim ben ultrasona girdim ama karnımdan baktı alttan muayene etmedi.o yuzden kesede gormedi..akıntı yuzunden de düşük tehlikesi için progestan diye bi ilaç verdi o kadar başkada bişey demedi..

Ben olsam riske atıp gitmezdim canım. Karar senin.

bence gitme bişey olduktan sonra üzülecegine gitme daha iyi gitsende yorulursun o kadar yol ne gerek var yat dinlen yani bu benim fikrim :))) dikkat et kendine

Ben olsam riske atıp gitmezdim canım. Karar senin.

Bende gıtmek ıstemıyorum.
Hamıle oldugumu bılmeden once de gundemde bu mevzu vardı.
O zaman bı' basımaydım, yıne de bır gunde o kadar yorgunlugu nasıl kaldırırım dıyordum.
Sımdı bır de dusunmem gereken bır bebek var ve sagolsun kayınvalıdem 'bu hafta sonu gelin mutlaka' dıye baskı yapıyor ):
'Belım ve kasıklarım agrıyor' dedım, hıc oralı bıle olmadı.

gitme tabi ki kesinlikle.. beni de kayınvalidemler 3 saatlik yola çağırıyolar ama gitmem asla hem fizyolojik hem psikolojik yorgunluk şekerim bilmem anlatabildim mi??

progestan ı ben de söyleyim bakalım belki verir..

Son düzenleme:

nasıl oralı olmazlar ya..ne düşüncesizlik..bence de gitme..

deluuuuuuuuuuuuuuuuu senunku kalun zatennn bebginkine bakacaklarrrrr

Canım çok geçmiş olsun...Ben çok şaşırdım ve çok üzüldüm.Araları kaçırdım mı ben neden doktora gittin sen, şikayetin mi vardı?
Mutlaka başka doktorlara görün, Rabbim büyük yanlış teşhis olmasın..Hay Allah ya.

Belirtileri kesilmişti, telaşlanıyordu randevusu cumaydı, biz de git rahatlarsın dedik, hala umut etmek istiyorum ben, yarın tekrardan duyacak diye umutlanmak istiyorum.

şimdi bana dediki keseyi gormedik ama senin leke demenden dolayı dedi ben sana her ihtimale karşı bu ilacı yazıyorum dedi..kendi dr'um çok iyi aslında ama oda 1 hafta burda yokmuş(mecburen beklicem artık

Benim de kese görünmeden progestan başlamıştı gittiğim doktor. Hala da devam ediyorum.
Üstelik lekelenmem filan da yoktu. Sadece geç döllenme diye bhcg düşüktü, o sebeple başladı.Daha önce kimyasal gebelik yaşamamın da etkisi vardır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…