- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.001
bence de burayla hamileliğin ne alakası var..herşey Allah'tan..bencede gitmeyin..üzüntülerimizide sevinçlerimizide birlikte paylaşalım..benimde hiç yokken bugun acık kahve tonlarında akıntılarım başladı(çamaşırıma gelmiyor peçeteye sildikçe goruyorum ve çok huzursuz oluyorum..inş. kötü bişey değildir..
bence de burayla hamileliğin ne alakası var..herşey Allah'tan..bencede gitmeyin..üzüntülerimizide sevinçlerimizide birlikte paylaşalım..benimde hiç yokken bugun acık kahve tonlarında akıntılarım başladı(çamaşırıma gelmiyor peçeteye sildikçe goruyorum ve çok huzursuz oluyorum..inş. kötü bişey değildir..
Allah korusun, gerekli birşeymiş baya.Bunun stresi başlar şimdi bende...
Guzel anne adayları, sızlere bırsey soracagım.
Sımdı hafta sonu bır gunlugune sehır dısına cıkalım dıyor esım.
ıkımız cumartesı de calıstıgımız ıcın, cumartesı aksam Bursa'ya, pazar sabahı İznık'e, ve aksamı İstanbul'a dogru yol alacagız.
Ama ben bu kadar yolculugu bır gunde yasamanın bebegım ıcın cok saglıklı olacagını dusunmuyorum.
Malum, ılk 3 ay cok onemlı.
Sızce ben abartıyor muyum?
Gıtmelı mıyım?
(Not: Kayınvalıde ve kayınpederı de hıc gormek ıstemedıgımı eklemelıyım)
kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...
akıntıyı dr a sorarsan bana da msj atarmısın???
ıkımız cumartesı de calıstıgımız ıcın, cumartesı aksam Bursa'ya, pazar sabahı İznık'e, ve aksamı İstanbul'a dogru yol alacagız.
Ama ben bu kadar yolculugu bır gunde yasamanın bebegım ıcın cok saglıklı olacagını dusunmuyorum.
Gıtmelı mıyım?
bence gitme bişey olduktan sonra üzülecegine gitme daha iyi gitsende yorulursun o kadar yol ne gerek var yat dinlen yani bu benim fikrim :))) dikkat et kendine
Ben olsam riske atıp gitmezdim canım. Karar senin.
Gıtmelı mıyım?
canım bugun akıntı nedeniyle dr a gittim ben ultrasona girdim ama karnımdan baktı alttan muayene etmedi.o yuzden kesede gormedi..akıntı yuzunden de düşük tehlikesi için progestan diye bi ilaç verdi o kadar başkada bişey demedi..
Bende gıtmek ıstemıyorum.
Hamıle oldugumu bılmeden once de gundemde bu mevzu vardı.
O zaman bı' basımaydım, yıne de bır gunde o kadar yorgunlugu nasıl kaldırırım dıyordum.
Sımdı bır de dusunmem gereken bır bebek var ve sagolsun kayınvalıdem 'bu hafta sonu gelin mutlaka' dıye baskı yapıyor ):
'Belım ve kasıklarım agrıyor' dedım, hıc oralı bıle olmadı.
deluuuuuuuuuuuuuuuuuGünaydın fıstıklarımUmarım keyifler yerindedir.
Birşey sorucam kızlar, biz bidahaki randevumuzda 11 haftalık olmuş olucaz kısmetse.Doktor geldiğinizde ense kalınlığını ölçücez dedi.
Bu ense kalınlığı neden ölçülür? Bi an durdum düşündüm bebeğimin mi benim mi diye, Allahtan sormadım doktora rezil olcaktım
kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...
Canım çok geçmiş olsun...Ben çok şaşırdım ve çok üzüldüm.Araları kaçırdım mı ben neden doktora gittin sen, şikayetin mi vardı?
Mutlaka başka doktorlara görün, Rabbim büyük yanlış teşhis olmasın..Hay Allah ya.
şimdi bana dediki keseyi gormedik ama senin leke demenden dolayı dedi ben sana her ihtimale karşı bu ilacı yazıyorum dedi..kendi dr'um çok iyi aslında ama oda 1 hafta burda yokmuş(mecburen beklicem artık
Belirtileri kesilmişti, telaşlanıyordu randevusu cumaydı, biz de git rahatlarsın dedik, hala umut etmek istiyorum ben, yarın tekrardan duyacak diye umutlanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?