- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.961
ben şeyi anlamadım kızlar ultrason kağıdına göremi? bakıcaz..:44:
evet tatlım, ultrasın kagidina direkt olarak baktığında sağda mı, solda mı...
en basta öyle yazmıslar "begin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
anaammmmmmm amanın benimki solda
aaaaaa senle avatarlarımıss aynıymişşşşş...cok şeker bi avatar di mi?
merhaba buarda, adım zeynep....kısmetse ilk gebeligim...
Arkadaşlar ben geldimm:))ayy neler oldu neler...hafif kasıklarım ağrıyordu sanki regl olcakmışım gibi bide boyle hafif pembe bi leke gorunce işten nasıl çıkıp dr 'a gittiğimi bilemedim:))dr'a gittim karından ultrasona baktı ve kese de gormedi bebektedr. bu hamile olmadığın anlamına gelmez bi hafta içinde gorunur daha çok erken dedi.bende hamilemiyim değilmiyim anlamak için kan tahlili istedim..tahlil de yarın akşama belli olcakmış bi daha evde test yaptım gene çift çizgi çıktı...ayy yaaaa ayy yaaaaa
canım sen daha önce test yaptırmamaışmıydın kan testi yani?
dr beyefendi si evde yaptığınız tahlil doğrudur dedi bana regl donemimde 6 gun gecikmişti o zaman..randevuyu direk 14 temmuza verdi...zaten akşam başka bi dr a gitcektim beklemicektim ama gunduz boyle olunca akşama gerek kalmadı işten izin alıp gittim..kese gorunmedi
dr beyefendi si evde yaptığınız tahlil doğrudur dedi bana regl donemimde 6 gun gecikmişti o zaman..randevuyu direk 14 temmuza verdi...zaten akşam başka bi dr a gitcektim beklemicektim ama gunduz boyle olunca akşama gerek kalmadı işten izin alıp gittim..kese gorunmedi
canım benimde kesem görünmemişti inşallah küçük old. için görmemiştir dr. içini ferah tut biliyorum zor ama stres gidişatı olumsuz etkiliyor unutma. Abdominal baktı dimi cnm. Karından yanii.
canım inan çok üzüldüm ama kan testini hemen veren yerler var keşke onlara yaptırsaydın...
vajinal ultrasonlamı muayene etti seni?
kesenin görünmesi gerekiyordu diye düşünüyorum :26:
evet karnımdan baktı..bakalım yarın akşam kan tahlili alcam haftayada kontrole gitcem..
ya kan alan kıza dedim kaçta çıkar.dedi ertesi gun 3 te dedi..neden oyle dedim hanımefendi bizim çalışma tarzımız boyle dedi bana yaaaabende mecburen kanı verdim çunku odemesini yapmıştım..
tamam tatlım inş. herşey yolundadır. Leke ile ilgili bişey dedimi dr.?
leke içinde progestan verdi sabah akşam 1 tane alıcaksın dedi..ama lekede gitti:))yani once pembe gibiydi sonra sarı şimdi yok:))bende çok evhamlıyım yaa peçetede gorur gormez işten fırladım gittim...ama ilacada başlıcam.düşük riski içinmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?