- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.201
tamam yazmam ...ben yokken çok yazışmayınnnn heee
aman gözüm korktu şimdi çorapla yatarım ben evhamlıyım da biraz:)) sende dikkat et canım kendine.. böbrek taşıda fena ağrı yapar
tamam yazmam ...çabuk gel...özletme...
yok çoraplada yatma pişersin yatak sıcak olurda....dikkat et..ne gelirse ayaktan derler büyükler..su iç bol bol..wcye sık çıkıyoruz bu aralar ama böbrekler suya ihtiyaç duyar vucudumuzun yüzde 60 ı da su zaten...bebeklerimizde su kesesinin içinde yani su çok önemli...bi sorun olmaz inş cnm..evet çok fena ağrı çektim dahada bir aylık falan dı doktor küçük bi taş gördü ama tabi mr çekemediler bebek var diye...bol bol su iç düşer dedi ama inş bebek varken sorun olmaz...çok zor....öptüm kalanları cnm bende çıkayım....işlerim var...akşamda oldu..haydi öptüm sağlıcakla kalın...inş.... .
evet ya var kargoyla getirirler herhalde bimaxsada güvenemiyorum hiçbir teline cevap vermiylar ama..aslında yapsam..mevlüd zamanıda şekerleri alıp koyardım içine bitti gitti..yapayım mı sizce güzel olurmu....:44:.
Eki Görüntüle 290904 Eki Görüntüle 290905 Eki Görüntüle 290906 Eki Görüntüle 290907 Eki Görüntüle 290908 Eki Görüntüle 290909
aynen Allah yokluklarını göstermesin benimkide odamızı aldı resimlerini ekledim, beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 290903
ama bitmedi daha dekor kısmına başlamadım
annen ikizlerine odamı aldı...tebrik ve takdirlerimi sunuyorumm..ellerinden öpüyorum..varsa bitane böyle anne bende istiyorum. ......ödünçte olur... ......çok güzelmiş odası çok beğendim..yatakları iki tane görünce korktum valla:53.......allah kolaylık versin....yatırmak nasip olsun kızlarını inş...
:)) evet hayatım ananemizin hediyesi odamız :) Allah razı olsun
odada yer kalmadı zaten ya iki yatakla :) olsun yettiği kadar artık nabalım
dygbal işine karışmak gibi olmasın ama bence yataklarını karşılıklı yap....yani kapı tarafındakini gardolabın yerine koy gardolabıda kapı tarafına getir şifonyeriyle karşılıklı olsun..hem camdan güneş ışığıda almış olur her ikiside hem senin için karşılıklı olmaları daha kolay olur...benim kanımca...fikir olarak tabi..yine sen bilirsin........
canım benimde fikrim oydu ama mobilyalar kurulurken denedik, iki karyola arasında 30 40 cm kalıyo çok az. en iyisi böyle oldu
çok güzel özellikle dolaba bayıldım güle güle kullanın .. bizimde anneannemiz herşeyimizi alıyo görüpte aklımda kalıcağına torunumun olsun diyo:) ben bu sayfaya resim ekleyemiyorum yada sayfa görüntüsü
allah razı olsun alandan da almayan da.
Slm Kızlar uyku seti olarak days in colours'ın şu modellerini beğendim ama karar veremiyorum çünkü hepsi güzel...yardımcı olursanız sevinirim...
Eki Görüntüle 290893
Eki Görüntüle 290891 Eki Görüntüle 290892
kızlar hiç fikir vermediniz aşk olsun...
kızlar hiç fikir vermediniz aşk olsun...
iyi geceler kızlar uyku vaktim gelmiş eşim öyle diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?