2012 Şubat Anneleri

ben yokken çok yazışmayınnnn heee
tamam yazmam ... çabuk gel...özletme...
aman gözüm korktu şimdi çorapla yatarım ben evhamlıyım da biraz:)) sende dikkat et canım kendine.. böbrek taşıda fena ağrı yapar

yok çoraplada yatma pişersin yatak sıcak olurda....dikkat et..ne gelirse ayaktan derler büyükler..su iç bol bol..wcye sık çıkıyoruz bu aralar ama böbrekler suya ihtiyaç duyar vucudumuzun yüzde 60 ı da su zaten...bebeklerimizde su kesesinin içinde yani su çok önemli...bi sorun olmaz inş cnm..evet çok fena ağrı çektim dahada bir aylık falan dı doktor küçük bi taş gördü ama tabi mr çekemediler bebek var diye...bol bol su iç düşer dedi ama inş bebek varken sorun olmaz...çok zor....öptüm kalanları cnm bende çıkayım....işlerim var...akşamda oldu..haydi öptüm sağlıcakla kalın...inş.....

tmm cnm iyi akşamlar.. bende işten kaçıyorum.. eve gidince uğrarım . öpüyorum..

Slm Kızlar uyku seti olarak days in colours'ın şu modellerini beğendim ama karar veremiyorum çünkü hepsi güzel...yardımcı olursanız sevinirim...

evet ya var kargoyla getirirler herhalde bimaxsada güvenemiyorum hiçbir teline cevap vermiylar ama..aslında yapsam..mevlüd zamanıda şekerleri alıp koyardım içine bitti gitti..yapayım mı sizce güzel olurmu....:44:.

tabiki olur hayatım cok gzüzel. bende ist.a kontrole geldiğimde eminönünden aldım, rapora ayrıldııgm zaman yapıcaz yavas yavas.

annen ikizlerine odamı aldı ...tebrik ve takdirlerimi sunuyorumm..ellerinden öpüyorum..varsa bitane böyle anne bende istiyorum.......ödünçte olur.........çok güzelmiş odası çok beğendim..yatakları iki tane görünce korktum valla:53.......allah kolaylık versin....yatırmak nasip olsun kızlarını inş...

Son düzenleme:

:)) evet hayatım ananemizin hediyesi odamız :) Allah razı olsun

odada yer kalmadı zaten ya iki yatakla :) olsun yettiği kadar artık nabalım

:)) evet hayatım ananemizin hediyesi odamız :) Allah razı olsun

odada yer kalmadı zaten ya iki yatakla :) olsun yettiği kadar artık nabalım

bizimkillerde sırf bişey almamak için küslük çıkardı..zahmete girmemek için.....anneni gerçekten öpüyorum..böyle anne az var valla.....çok güzelmiş yatak aslında bende bunlardan istiyorum ama hem boyu uzun bu büyüyenlerin hemde yerim yok...oda küçük..bide kiracıyım diye vazgeçtim ama çok hoş duruyo..benim alacağımda inş bunun kısası altı çekmeceli olanı....güle güle kullan...

çok güzel özellikle dolaba bayıldım güle güle kullanın .. bizimde anneannemiz herşeyimizi alıyo görüpte aklımda kalıcağına torunumun olsun diyo:) ben bu sayfaya resim ekleyemiyorum yada sayfa görüntüsü

dygbal işine karışmak gibi olmasın ama bence yataklarını karşılıklı yap....yani kapı tarafındakini gardolabın yerine koy gardolabıda kapı tarafına getir şifonyeriyle karşılıklı olsun..hem camdan güneş ışığıda almış olur her ikiside hem senin için karşılıklı olmaları daha kolay olur...benim kanımca...fikir olarak tabi..yine sen bilirsin........

canım benimde fikrim oydu ama mobilyalar kurulurken denedik, iki karyola arasında 30 40 cm kalıyo çok az. en iyisi böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…