- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.221
kızlar hiç fikir vermediniz aşk olsun...
kızlar hiç fikir vermediniz aşk olsun...
Eki Görüntüle 290904 Eki Görüntüle 290905 Eki Görüntüle 290906 Eki Görüntüle 290907 Eki Görüntüle 290908 Eki Görüntüle 290909
aynen Allah yokluklarını göstermesin benimkide odamızı aldı resimlerini ekledim, beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 290903
ama bitmedi daha dekor kısmına başlamadım
çok güzel çok beğendim allahım sağlıcakla bebeğini büyütmek nasip etsin inşallah canım ya
günaydınlar herkese...:)bebişler nasıllar..?
Eki Görüntüle 290904 Eki Görüntüle 290905 Eki Görüntüle 290906 Eki Görüntüle 290907 Eki Görüntüle 290908 Eki Görüntüle 290909
aynen Allah yokluklarını göstermesin benimkide odamızı aldı resimlerini ekledim, beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 290903
kimsecikler yok.. temizlik yapmaya mecbur kaldım şubat annelerinin işi varmış çünkü:))
slm cnm bugün pazar ya çoğunun eşi evde.....bende en son oğluma aldığım şeyleri makineye attım..aslında biraz erken ama dayanamadım napim...yıkamak ve asmak çok eğlenceli..sanki doğmuş gibi geliyo o zaman....o değil balkona asıcam komşular doğdu sancak.:26:.içeride asmak istemiyorum zor kuruyo..havada güzel....kararsız kaldım..sence ne yapim..:44:
bugün hava çok güzel cnm evin bi odasına koy o odanın camınıda aç kurur küçücük şeyler ztn:)) daha var doğuma ya ama sabırsızlıklar başladı dimi?
meraba arkadaşlar nasılsınız
meraba arkadaşlar nasılsınız
balkona içeri asmayı düşünüyorum cnm..evet yaa sorma bir an önce doğsun istiyorum bazende diyorum bu rahatlık kalmayacak o zaman gelen giden akıl veren..boş boş konuşanmı? ararsın..bide lohusa lohusa sinir küpü olmasam bari...sonra diyorum bebek bu ağlayacak rahat vermeyecekiyorum ....ama aldıklarımı görünce içinde hayal etmek çok güzel bişeymiş yaaa
balkona içeri asmayı düşünüyorum cnm..evet yaa sorma bir an önce doğsun istiyorum bazende diyorum bu rahatlık kalmayacak o zaman gelen giden akıl veren..boş boş konuşanmı? ararsın..bide lohusa lohusa sinir küpü olmasam bari...sonra diyorum bebek bu ağlayacak rahat vermeyecekiyorum ....ama aldıklarımı görünce içinde hayal etmek çok güzel bişeymiş yaaa
hafta sonu keyfini çıkarmaya çalışıyorum:)) sen nasılsın canım?
iyiyiz sen nasılsın cnm senin doğum ne zaman şubat nnesi değilsin sanırım sen ....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?