2012 Şubat Anneleri

kızlar hiç fikir vermediniz aşk olsun...

çok güzel çok beğendim allahım sağlıcakla bebeğini büyütmek nasip etsin inşallah canım ya

bayıldım canım güzel günlerde uyutmak ve büyütmek nasip olur kızlarını inşallah..
bu takım ne kadar tuttu tabi beşiğin birini çıkartırsak

kimsecikler yok.. temizlik yapmaya mecbur kaldım şubat annelerinin işi varmış çünkü:))

slm cnm bugün pazar ya çoğunun eşi evde.....bende en son oğluma aldığım şeyleri makineye attım..aslında biraz erken ama dayanamadım napim...yıkamak ve asmak çok eğlenceli..sanki doğmuş gibi geliyo o zaman....o değil balkona asıcam komşular doğdu sancak.:26:.içeride asmak istemiyorum zor kuruyo..havada güzel....kararsız kaldım..sence ne yapim..:44:

bugün hava çok güzel cnm evin bi odasına koy o odanın camınıda aç kurur küçücük şeyler ztn:)) daha var doğuma ya ama sabırsızlıklar başladı dimi?

çook güzelll cnm allah
bebeğinizi bi sancıda kucağına verirde gülee güle kullanır
odasını inşalaah çok beyendim kaç aylık senin bebiş cnm :26::26::26:

bugün hava çok güzel cnm evin bi odasına koy o odanın camınıda aç kurur küçücük şeyler ztn:)) daha var doğuma ya ama sabırsızlıklar başladı dimi?

balkona içeri asmayı düşünüyorum cnm..evet yaa sorma bir an önce doğsun istiyorum bazende diyorum bu rahatlık kalmayacak o zaman gelen giden akıl veren..boş boş konuşanmı? ararsın..bide lohusa lohusa sinir küpü olmasam bari...sonra diyorum bebek bu ağlayacak rahat vermeyecekiyorum ....ama aldıklarımı görünce içinde hayal etmek çok güzel bişeymiş yaaa

sen ne güzel almışsın bana fırsat kalmadı cnm ilk bebeğiin sen anlamazsın ne alacaüını bilemezsin diye kayınvalidemle annem aldılar annemde ankarada aralıkta gelicek o zaman getircem kaynanamda vermiyo doğumda getircekmiş.. elim boş yani .. sadece bebiş odamız geldi orayı yerleştirdim sildim..

haklısın cnm bende çook sabırsızım daha 4 aya yeni
girdik ama benn ona eşyalar elbise oyuncak
hatta beşiğini odasını bile şimdicik yapmak istiyorum
allah o günleride gösterir inşalaa sağlıkla :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…