2012 Şubat Anneleri

meraba arkadaşlar nasılsınız

yaa gerçekten bizim ailelerdemi bi tuhaflık var yoksa sizmi? çok çok şanslısınız bilemedim....bana bişey alıp veren yok...lafını eden bile yok.......annemlerle zaten görüşmüyorumda ....kaynanam gerçi yaşlı köyde anlamaz bişeyden..kundak bundak alır malır şimdi..yorganmı ne yapmış bebeğe....hiç sevmem kışlık yorgan yünden...ne biçimi belli ne boyu...doğuma gelmicek sanırım daha bişey demedi ama gelirse ondan çok ben yorulurum hiç çağırmadımda..yardımdan çok eziyetleri olur bana...eşime dedim yorgan falanda istemem dedim..hazırlar vr yumuşacık ne gerek var...yoksa bende yaparım yani biliyorum yapmayı...ama kendin heves ettiğini alsaydın ii olurdu içinde kalır böyle....inş bişey unutmamışlardır...desene size masraf kalmadı...düşünmeleri yeter valla...helal olsun böyle büyüklere.....

iyi yapmışsın canım benim.. cinsiyeti belli mi bebeğinin 4 . aya girdiğine göre bellidir heralde.

yok cnm 26 ekimde en son gittim
doktorum baya bi baktı ama cinsiyet henüz belli değil
git bi ay sonra tekrar geldiğinde o zaman belli olur dedi
inşalla çarşamba günü randevu alıp gidecm o zaman
belli olack sabırsızlıkla bekliyom o günü

yok canım benim doğum allahın izniyle 6 mayıs
ama sizlerden bilmediğim bilgileri alıyorum
sağolun sizde olmasanız ne yapardm
:26::26::26::26:

boğa burcu olcak.....bebek.... olsun ....burda olman bişey değiştirmez sende anne olcaksın bizimle...ama bizler doğurunca tek kalırsın..mayıs annelerinide takip et...

üzülme cnm ya zamanla düzelir bebiş doğsun hepsi heveslenir alır merak etme.. oda takımımız perşembe akşam geldi şimdi yavaş yavaş bende alıp koycam:)) ev tipi ana kucağı almış mıydın cnm sen?

kıyamam sana nasıl merak ediyosundur şimdi?? bi an bana dr git 2 hafta sonra gel demişti 12. hafata aklıma o geldi çok sinir olmuştum:))

işte annenin uzak olması gerçekten zor cnm
benim annem neyseki allahtn yakın bana
oda geçenlerde bana yünle mi bebeğin yatağını yapim yoksa
o yumuşak olan pamukmu istersin dedi
bende yün uğraştırır bence ama sen iyisini bilirsn anlamam
dedim dediğin gibi olmadıysa sende hazır al cnm

canım siz bebeğin ilk kıpırdamasını nasıl hissettiniz :26::26::26::26::26:
ben bazen elimi göbeğimin üstüne bırakınca sadece şöyle içimde sanki baloncuklar
patlıyo sadece öyle bişi hissediyorum acaba omu
bide ne zaman hissedecem çook sabırsızlanıyooomm:26::26::26::26::26::26:
şu an 4 ay 3 günlük

bende o sıralar hissediyorum sanmıştım ama dr mümkün değil sen bağırsak hareketlerini kıpırtı sanıyosun demişti.. ilk bebeğinse 20. haftadan sonra hissedersin cnm acele etme..

bende o sıralar hissediyorum sanmıştım ama dr mümkün değil sen bağırsak hareketlerini kıpırtı sanıyosun demişti.. ilk bebeğinse 20. haftadan sonra hissedersin cnm acele etme..

edan bukle doğru demiş 20 haftada hissedersin...baloncuk gibi olan bağırsak hareketlerindir....gerçi tekmelerde bi nevi öyle gibi ilk zamanlrda ama şuan anlaman zor...biraz sabret ..ama harika bi duygu...kızlar çamaşırları astım gözlerimi alamıyorum yaa allahım dedim bana bunları giydirip yıkamayıda nasip et..öyle güzel bişeyki....minnacık donları bi mandal yetiyo yaa

ayy cannıımmm
amiiinnnn ben bile burda heyecanlandımm canım allah kucağına alıp onu sevmeyi nasip
etsiiin inşalaaaaaa

ayy cannıımmm
amiiinnnn ben bile burda heyecanlandımm canım allah kucağına alıp onu sevmeyi nasip
etsiiin inşalaaaaaa

amin hepimiz inş.....edan 4 5 6 cı aylar hamileliğin en rahat ayları..2ci devresi...iyi geçirmeye bak.......hepimiz kavuşuruz onlara inş...allahım yardımcımız olsun.....

amin hepimiz inş.....edan 4 5 6 cı aylar hamileliğin en rahat ayları..2ci devresi...iyi geçirmeye bak.......hepimiz kavuşuruz onlara inş...allahım yardımcımız olsun.....

inşallah canım bi kaç gün önce
yemek yediğimde göeğim hafif çıkıyodu
ama bu bi kaçgündür hiç yok
yaa sanki hiç gebe değilim çok hafif çıkmış :26::26:

hiç heveslenme karnışım çıksın die:)) ben aynada kendimi tanıyamıyorum artık.. ne zaman çıkıcak diye hergün aynada bakarken bi baktım ki şişmişim(

vücud yapınlada alakalı olabilir cnm..bazısının karnı sonradan çok çıkar..bazılarının karnı başından beri pek azdır..yani tamamen kimya meselesi....çok zayıf uzun bayanlarda genelde karın küçük oluyo....ama merak etme 5ci ayla birlikte gözle görülür bi şekilde belirgin olmaya bşlar....zaten önmli olan karnın büyük olması değil..bebeğin gelişiminin iyi olması..hiç takma kafaya..banada öyle diyorlardı ama birden çıktı....gerçi çok çok büyük değil karnım..bana normal geliyo... bu resimdeki gibi işte..

kızlarrr iyi okuyun
ben hamişş
kaynanam hamişş
ablam hamiş
yengem hamişş
arkadaşım hamişş
halamın kızı hamişş

düşünsene bide hepimiz aynı anda doğuruyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…