- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.241
iyidir cnm görümcemlerim burdaydı gittiler bende
hemen size koştum
meraba arkadaşlar nasılsınız
sen ne güzel almışsın bana fırsat kalmadı cnm ilk bebeğiin sen anlamazsın ne alacaüını bilemezsin diye kayınvalidemle annem aldılar annemde ankarada aralıkta gelicek o zaman getircem kaynanamda vermiyo doğumda getircekmiş.. elim boş yani .. sadece bebiş odamız geldi orayı yerleştirdim sildim..
iyi yapmışsın canım benim.. cinsiyeti belli mi bebeğinin 4 . aya girdiğine göre bellidir heralde.
yok canım benim doğum allahın izniyle 6 mayıs
ama sizlerden bilmediğim bilgileri alıyorum
sağolun sizde olmasanız ne yapardm
:26::26::26::26:
yaa gerçekten bizim ailelerdemi bi tuhaflık var yoksa sizmi? çok çok şanslısınız bilemedim....bana bişey alıp veren yok...lafını eden bile yok.......annemlerle zaten görüşmüyorumda ....kaynanam gerçi yaşlı köyde anlamaz bişeyden..kundak bundak alır malır şimdi..yorganmı ne yapmış bebeğe....hiç sevmem kışlık yorgan yünden...ne biçimi belli ne boyu...doğuma gelmicek sanırım daha bişey demedi ama gelirse ondan çok ben yorulurum hiç çağırmadımda..yardımdan çok eziyetleri olur bana...eşime dedim yorgan falanda istemem dedim..hazırlar vr yumuşacık ne gerek var...yoksa bende yaparım yani biliyorum yapmayı...ama kendin heves ettiğini alsaydın ii olurdu içinde kalır böyle....inş bişey unutmamışlardır...desene size masraf kalmadı...düşünmeleri yeter valla...helal olsun böyle büyüklere.... .
yok cnm 26 ekimde en son gittim
doktorum baya bi baktı ama cinsiyet henüz belli değil
git bi ay sonra tekrar geldiğinde o zaman belli olur dedi
inşalla çarşamba günü randevu alıp gidecm o zaman
belli olack sabırsızlıkla bekliyom o günü
yaa gerçekten bizim ailelerdemi bi tuhaflık var yoksa sizmi? çok çok şanslısınız bilemedim....bana bişey alıp veren yok...lafını eden bile yok.......annemlerle zaten görüşmüyorumda ....kaynanam gerçi yaşlı köyde anlamaz bişeyden..kundak bundak alır malır şimdi..yorganmı ne yapmış bebeğe....hiç sevmem kışlık yorgan yünden...ne biçimi belli ne boyu...doğuma gelmicek sanırım daha bişey demedi ama gelirse ondan çok ben yorulurum hiç çağırmadımda..yardımdan çok eziyetleri olur bana...eşime dedim yorgan falanda istemem dedim..hazırlar vr yumuşacık ne gerek var...yoksa bende yaparım yani biliyorum yapmayı...ama kendin heves ettiğini alsaydın ii olurdu içinde kalır böyle....inş bişey unutmamışlardır...desene size masraf kalmadı...düşünmeleri yeter valla...helal olsun böyle büyüklere.... .
boğa burcu olcak.....bebek.... olsun ....burda olman bişey değiştirmez sende anne olcaksın bizimle...ama bizler doğurunca tek kalırsın..mayıs annelerinide takip et...
iyide ban size alıştım siz allahın izniyle
doğurunca bende artık mecbur oraya gidecm :26::26::26::26::26:
kıyamam sana nasıl merak ediyosundur şimdi?? bi an bana dr git 2 hafta sonra gel demişti 12. hafata aklıma o geldi çok sinir olmuştum:))
doğurunca topicten devam ederiz yanlız bırakmayız seni :)) bebişler uslu olursa tabi..
canım siz bebeğin ilk kıpırdamasını nasıl hissettiniz :26::26::26::26::26:
ben bazen elimi göbeğimin üstüne bırakınca sadece şöyle içimde sanki baloncuklar
patlıyo sadece öyle bişi hissediyorum acaba omu
bide ne zaman hissedecem çook sabırsızlanıyooomm:26::26::26::26::26::26:
şu an 4 ay 3 günlük
bende o sıralar hissediyorum sanmıştım ama dr mümkün değil sen bağırsak hareketlerini kıpırtı sanıyosun demişti.. ilk bebeğinse 20. haftadan sonra hissedersin cnm acele etme..
edan bukle doğru demiş 20 haftada hissedersin...baloncuk gibi olan bağırsak hareketlerindir....gerçi tekmelerde bi nevi öyle gibi ilk zamanlrda ama şuan anlaman zor...biraz sabret ..ama harika bi duygu...kızlar çamaşırları astım gözlerimi alamıyorum yaa allahım dedim bana bunları giydirip yıkamayıda nasip et..öyle güzel bişeyki....minnacık donları bi mandal yetiyo yaa
ayy cannıımmm
amiiinnnn ben bile burda heyecanlandımm canım allah kucağına alıp onu sevmeyi nasip
etsiiin inşalaaaaaa
amin hepimiz inş.....edan 4 5 6 cı aylar hamileliğin en rahat ayları..2ci devresi...iyi geçirmeye bak.......hepimiz kavuşuruz onlara inş...allahım yardımcımız olsun.... .
inşallah canım bi kaç gün önce
yemek yediğimde göeğim hafif çıkıyodu
ama bu bi kaçgündür hiç yok
yaa sanki hiç gebe değilim çok hafif çıkmış :26::26:
inşallah canım bi kaç gün önce
yemek yediğimde göeğim hafif çıkıyodu
ama bu bi kaçgündür hiç yok
yaa sanki hiç gebe değilim çok hafif çıkmış :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?