2012 Şubat Anneleri

bende öyleydim aslında daha zaman varmış gibi geliyordu
ama herkes öyle pispis ilaçlı duracağına
yıka ütüle hurcun içine koy temiz temiz kalsın dediler
erken doğum falan olur diye tedbirli olmak lazım

Aynen bende ondan korkdtugum için 1 aydır çantam hazır hem benim hem bebişimin,

aralıkta annem gelicek ankaradan o gelene kadar elimi süresim yok galiba anneme güveniyorum

bide kendimi cidden çok bilgisiz ve tecrübesiz hissettiğim için uğraşmak gelmiyo içimden
ay resmen hakaret ettim kendime

hepimiz aynı bilgiye sahibiz canım bir çoğumuzun ilk bebeği, sen bilgisizlik değil tembellik desne şuna:)

bence sen yıka çünkü kuruması uzun sürüyor
ben gece bile kalktım peteklerin üstündekileri değiştirdim :))))
hepsini yıka kurut annen gelince ütülemeye başlarsınız

aynen kış olduğu için zor kuruyor bende senin gibi peteklerin üstünde değiştire değiştire kuruttum hep çantalara yerleştridim. hazır hepsi

Ay valla bayanlar ne yalan söyliyim izne ayrılacağım günü yani 20 aralığı dört gözle bekliyorum çalışanlar anlar, belki o bekleme süresi sıkıcaktır beni evde ama şuan ayrılmayı çok istiyorum, bir işyerinde ipler koptumu o süre işkence gibi geliyor insana

Son düzenleme:
senin neden erken doğum riskin var nasıl anladılar

canım detaylıultrasona girdigimde yanı 23. haftamda anladı doktor kısa serviks yanı rahım agzı darlıgı var:26::26: bebek büyüyüp baskı yaptıkca rahım agzına oranın tamamen acılma durumu olabılıo vaktınden önce..bende genelde evde yatıyorum ve her doktor kontrolümde ölçülüyr boyunda daha da kısalma var mı diye..

günaydın canım hoşgeldin
sen ne iş yapıyorsun eminönünde hep sorucam unutuyorum yaa

canım eminönü değil üniversitede çalışıyorum...yerim yakın aşağıya mercana iniyorum hemen...dün havuzluhandaydım. orada çamaşır bakarken üst katta da perdeciler varmış görümcem de perde yaptıracaktı orada yaptırdık çok ucuza geldi diye düşünüyoruz.10 liraya yaptı metresini taç brillant ikisinden de yapıyor sadece bu yeni çıkan sakallı perdelerde 2 lira fark ediyor 1 saat içinde dikti getittirdi mis gibi.27 metre gitti tülüne 250 güneşliğine 50 toplam 300 lira verdik.onu beklerken havuzluhan ı gezdim...ama arkadaşlar başka biyeri söyledi oraya gideyim fiyatlar iiyse yazarım size oradan alırsınız...

alla alla neler öğreneceğiz daha
normal doğum mu yapacaksın

evet teyzemde ordan perde bakmış çok uygun falan dedi
benim alacak birşeyim kalmadı pek hepsini havuzluhandan aldım ben

senin var mı koyduğun değişik bir şey çantana

çok farklı birşey yok,

bebek için;

2 tane tulum
2 tane çıtçıtlı bady
2 adet çorap, şapka
2 adet patik
ağız mendili
polar battaniye
biraz daha ince battaniye
emzik, sabun, ıslak mendil, tülbent mendil
çocuk bezi
portbebe

kendim için;
2 adet pijama takımı
makyaj mlz.
loğusa tacı
iç çamaşırı
çorap, terlik

diş fırçası tarak gibi günlük şeyleri yazmadım kullanıyorum çünkü onları onlar en son koyucam

ve hastanede dağıtılacak süsler ve kolonya

aklıma gelenler belki vardır daha atladığım yazmadığım.

bu arada tülbent hazır mendiller var özellikle onlardan aldım bebekler doğduklarında çok hassas olduğu için bebek sabunu ile sabunlayıp onunla altını temizlemek daha sağlıklı pişik açısından ıslak mendiller ılk etapta allerjı yapabılıyor pişiği tetikleyebiliyor.

Son düzenleme:

ay resmen 32. haftadasın sen

dur ben panik oldum
bu arada çok dikkat et kendine inş erken doğum falan olmaz.

alla alla neler öğreneceğiz daha
normal doğum mu yapacaksın

valla aslında herkeste bakılması gerekn bıseymıs bu cünkü vaktin önce dogumlara sebep olabılıo..bazı kısılere 11 12. haftalarda fln rahım agzına dikiş bile atılıomus Allahtan benımkı o kadar ileri degil..normal dogum düşünüyorumda bakalım benim sıpa dönerse tabı hala bası mideme dayalı duruo cünkü dönmezse sezeryan olur muhtemelen

aaa canım sezeryan olursan sakın kolonya döktürme kimseye hapşırmaman açısından dikişlerin acır yoksa tabii normal doğumu da dikişli olursan sakın kolonya sokma odana :))

gülben ergenin rahmini dikmişlerdi yaa
ayyy bende heyecanlandım şimdiii

kızlar ben çantama hiç gecelik koymadım benim sezeryan olucak gecelikle rahat edemem diye, pijama koydum 2 adet aranızda bileniniz varmı sorun olurmu pijama hani dikiş falan

kızlar ben çantama hiç gecelik koymadım benim sezeryan olucak gecelikle rahat edemem diye, pijama koydum 2 adet aranızda bileniniz varmı sorun olurmu pijama hani dikiş falan

canım bana pijama giydirmişlerdi ama sadece üstünü altını giydirmiyorlar ilk birkaç saat
bu yüzden gecelik al diyenler oluyor
ama gecelikle de otur kalk zor oluyor pijama daha derli toplu
eğer varsa ne olur ne olmaz diye bir tane de gecelik koy istersen
benim dizlerde geceliğim vardı 1 tane onu koydum 2 tanede pijama takımı koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…