- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.221
bende öyleydim aslında daha zaman varmış gibi geliyordu
ama herkes öyle pispis ilaçlı duracağına
yıka ütüle hurcun içine koy temiz temiz kalsın dediler
erken doğum falan olur diye tedbirli olmak lazım
aralıkta annem gelicek ankaradan o gelene kadar elimi süresim yok galiba anneme güveniyorum
bide kendimi cidden çok bilgisiz ve tecrübesiz hissettiğim için uğraşmak gelmiyo içimden
ay resmen hakaret ettim kendime
bence sen yıka çünkü kuruması uzun sürüyor
ben gece bile kalktım peteklerin üstündekileri değiştirdim :))))
hepsini yıka kurut annen gelince ütülemeye başlarsınız
Aynen bende ondan korkdtugum için 1 aydır çantam hazır hem benim hem bebişimin,
aynen kış olduğu için zor kuruyor bende senin gibi peteklerin üstünde değiştire değiştire kuruttum hep çantalara yerleştridim. hazır hepsi
günaydın kızlar geçmişi okuyup ancak dönebildim:126:
kızlar dün bişeyler mi paylaştınız ben göremedim millet sağdaki yok soldaki güzel diye yorum yapmış da:44:
senin neden erken doğum riskin var nasıl anladılar
günaydın canım hoşgeldin
sen ne iş yapıyorsun eminönünde hep sorucam unutuyorum yaa
canım detaylıultrasona girdigimde yanı 23. haftamda anladı doktor kısa serviks yanı rahım agzı darlıgı var:26::26: bebek büyüyüp baskı yaptıkca rahım agzına oranın tamamen acılma durumu olabılıo vaktınden önce..bende genelde evde yatıyorum ve her doktor kontrolümde ölçülüyr boyunda daha da kısalma var mı diye..
canım eminönü değil üniversitede çalışıyorum...yerim yakın aşağıya mercana iniyorum hemen...dün havuzluhandaydım. orada çamaşır bakarken üst katta da perdeciler varmış görümcem de perde yaptıracaktı orada yaptırdık çok ucuza geldi diye düşünüyoruz.10 liraya yaptı metresini taç brillant ikisinden de yapıyor sadece bu yeni çıkan sakallı perdelerde 2 lira fark ediyor 1 saat içinde dikti getittirdi mis gibi.27 metre gitti tülüne 250 güneşliğine 50 toplam 300 lira verdik.onu beklerken havuzluhan ı gezdim...ama arkadaşlar başka biyeri söyledi oraya gideyim fiyatlar iiyse yazarım size oradan alırsınız...
senin var mı koyduğun değişik bir şey çantana
canım detaylıultrasona girdigimde yanı 23. haftamda anladı doktor kısa serviks yanı rahım agzı darlıgı var:26::26: bebek büyüyüp baskı yaptıkca rahım agzına oranın tamamen acılma durumu olabılıo vaktınden önce..bende genelde evde yatıyorum ve her doktor kontrolümde ölçülüyr boyunda daha da kısalma var mı diye..
alla alla neler öğreneceğiz daha
normal doğum mu yapacaksın
çok farklı birşey yok,
bebek için;
2 tane tulum
2 tane çıtçıtlı bady
2 adet çorap, şapka
2 adet patik
ağız mendili
polar battaniye
biraz daha ince battaniye
emzik, sabun, ıslak mendil, tülbent mendil
çocuk bezi
portbebe
kendim için;
2 adet pijama takımı
makyaj mlz.
loğusa tacı
iç çamaşırı
çorap, terlik
diş fırçası tarak gibi günlük şeyleri yazmadım kullanıyorum çünkü onları onlar en son koyucam
ve hastanede dağıtılacak süsler ve kolonya
aklıma gelenler belki vardır daha atladığım yazmadığım.
bu arada tülbent hazır mendiller var özellikle onlardan aldım bebekler doğduklarında çok hassas olduğu için bebek sabunu ile sabunlayıp onunla altını temizlemek daha sağlıklı pişik açısından ıslak mendiller ılk etapta allerjı yapabılıyor pişiği tetikleyebiliyor.
valla aslında herkeste bakılması gerekn bıseymıs bu cünkü vaktin önce dogumlara sebep olabılıo..bazı kısılere 11 12. haftalarda fln rahım agzına dikiş bile atılıomus Allahtan benımkı o kadar ileri degil..normal dogum düşünüyorumda bakalım benim sıpa dönerse tabı hala bası mideme dayalı duruo cünkü dönmezse sezeryan olur muhtemelen
ay resmen 32. haftadasın sen
dur ben panik oldum
bu arada çok dikkat et kendine inş erken doğum falan olmaz.
aaa canım sezeryan olursan sakın kolonya döktürme kimseye hapşırmaman açısından dikişlerin acır yoksa tabii normal doğumu da dikişli olursan sakın kolonya sokma odana :))
ben hiç öyle bişey duymadımki canım, öyle bişey varsa döktürmem tabi
aaa canım sezeryan olursan sakın kolonya döktürme kimseye hapşırmaman açısından dikişlerin acır yoksa tabii normal doğumu da dikişli olursan sakın kolonya sokma odana :))
ana :) hiç bu kadar ince düşünmemiştim
kolonya he
kaynanam abartıyosun canımı sıkıyosun der biraz dan diye konuşuyo da
kızlar ben çantama hiç gecelik koymadım benim sezeryan olucak gecelikle rahat edemem diye, pijama koydum 2 adet aranızda bileniniz varmı sorun olurmu pijama hani dikiş falan
ana :) hiç bu kadar ince düşünmemiştim
kolonya he
kaynanam abartıyosun canımı sıkıyosun der biraz dan diye konuşuyo da
bende bilmiyordum öğrendim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?