- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.181
Kızlar bebek beşiği alanlar oldu mu???Park yatak ya da mobilya beşik?Hangisini tercih ettiniz?
yaa benim kafamada bişey takıldı ..bazı hastaneler doğar doğmaz bebeği yıkıyo ben yıkanırmı yıkanmazmı bilemedim....her hastane yapmıyo çünkü havlusunu koymadım o nedenle....zaten yıkayacaklarsa onların elinde havlu ne lazımsa olur dimi..bide havlu boşu boşuna yer kaplamasın..zaten benim eşyalarım sığmadı çantaya ayrı poşet yaptım..kararsızım bu konuda...neyse doktora sorarım rapor alacağım zaman inş..onun dışında 3 takım bebek takımı koydum 2 takımı tamtakım biri yedek..2 3 tane iç zıbın koydum pisletirse bezinden değişirim diye...sezeryan olursam 2 3 gün hastanedesin zaten..çorap koydum, suluğu, emziği, biberonu ,bezi ,yakalığı ,bi tane penye, bi tane kalın battaniyesi ,bitane kalın yeleği ,ıslak mendili bi paket yeter hastane için,ağız mendili,yüzünü örtmek için beyz tülbent olabilir,sırtına koymak içinde ince penye bezlerden almak lazım 2 tane,terlerse diye,kendime iki pijama takımı bi ince hırka yada sabahlık koycam,5 6 tane iç çamaşırı koydum ped tutdurabileceğim şekilde olnlrdan aldım..koca karı çamaşırlarını sevmiyorum,tek kullanımlık olnlarıda gördüm bildiğin poşet gibi..asla raht edemem..yıkarım eve gelince napim..,3 tane atlet(lohusayken çok terliyorsun)..emzirmesi kolay olanlardan yakası açık olsun bayağı,bi tane havlu koydum kendime,pedlerim gece gündüz ayrı ayrı(gerçi hastane ilk gün hasta bezi koyuyo ma olsun)humana tea çayından alcam(sütü arttırıyomuş),terlik,çorap,çöp torbası kirlileri ayrı koymak için,...kapalı olduğum için pijamama uygun bi şal koydum iğnem,bone, ve bi tülbent alcam,çıkış içinde inş allahım göstersin o günleri bi takım rahat taytımı ve uzun kazağımı koycam inş..unuttuğum bişi yok sanırım..diş macunu tarak v.s bunlrıda eklerim inş.çok önemli değil..
Kızlar bebek beşiği alanlar oldu mu???Park yatak ya da mobilya beşik?Hangisini tercih ettiniz?
aaa ben her hastane yıkıyor sanıyodum pis pis bebeği vermezler herhalde kucağımıza dimi ?:44: orada kim yıkıcak yoksa.ama hastane de kaldığı sürece yıkanıyorsa bilemem biz gene de her ihtimale karşı koyalım nolur nolmaz.
tabi şu var bebekelr için havlu var mıdır ?yumuşak havlu küçük yada büyük nasıl olcak ?
ayy kızlar durun valla hazırlıkları okurken bile heyecanlandım yavvvvv :) ben hala çantamı hazırlamadım almadımda henüz geçmi kaldım sizinkiler maşallah hazır allahım inşallah o günleri bizlere yaşatsında bi günde olur herşey :)
arkadaşlar şu eklemeleri de yapayım önemli
bazı dr. lar alın diyorlarmış bazı hamişler çantalarına koyuyrolarmış.
- burun aspritörü
-dijital ateş ölçer
ben aldım park yatak alıcam diye gittim oda takımını aldım çıktım
Canım güle güle kullanın,ben napıcağımı şaşırdım,hatta bir türlü karar veremeyip kafayı yedim resmen,önce park yatak almıştım içime sinmedi,değiştirdim mobilya beşik aldım bi tane,dolabını da ayrı alıcam)
Ben çok zorlandım bu beşik olayında açıkcası,inşallah pişman olmam :-(
slm valla canım bende çok düşündüm gerçi hep aklımda beşik vardı vede geçen hafta öyle aldım hani beşik sonradan başlığını çıkartıyorsun tekli yatak oluyor işte ondan aldık ama harbi çok hoşuma gitti önümüzdeki ay teslim edilecek öyle istedim odasını anca boyarız diye ama dolabını almadım takımın kendim yaptırıcam aldığım yere büyük istiyorum çünki orjinali 3 kapılı ufak yani ilerde genç olduğunda inşallah yetmez ona almışkende bi kere alcam dimi yani rengi beyaz sade şimdilik mavi süslerim büyüynce çıkarırım diye düşünüyorum
bende öyleydim girip çıkmadığım bakmadığım yer kalmadı nerdeyse park yataklarıda içime sindiremedim en iyisi takım dedim çıktım içinden..
sizde güle güle kullanın..
ana bu kadar şeyi nereye sığdırıcaz biz
şaka gibi ya
melitta 4107 sayfaya bak
birde ne notların var söylesene
oyelken senin eklediklerini not aldım dün akşam ki işte
birde bi başlıkta okuduklarım var onları not aldım.buraya ekliyorum
----------------------------------------------------------------
anne için ;
hasta bezi kilodu
emzirme sütyeni
emzirme pedleri göğüs kremi gecelik kırmızı saç bandı
antibakteriyel el temizleme jeli
göğüs pompası çorap
bebekler için ;
alttan yandan uzun kısa kollu çıtçıtlı bady 8 adet ( iki bebiş olacağı için )
penye bol ayaklı beli sıkı olmayan uzun kollu tulum kadife de olur.
ayaklı pijama altları 8 adet
uzun kollu badyler
hastane çıkışı 4 adet
çorap yün patikler
yün penye ve yelekler 8 adet
yün hırka 4 adet
mini penye önlükler 8 adet
şapka eldiven
banyo havlusu 6 adet
penye battaniye 2 adet
peluş battaniye 2 adey
yün battaniye 2 adet
bebek için bel koruıcu
başka bi başlıktan not aldıklarım bunlar
CANIM BUNLAR ÇOK ABARTILI GELDİ BANA
BUNLARI GÖTÜRMEK İÇİN TIR TUTMAK LAZIM :)
arkadaşlar şu eklemeleri de yapayım önemli
bazı dr. lar alın diyorlarmış bazı hamişler çantalarına koyuyrolarmış.
- burun aspritörü
-dijital ateş ölçer
BENCE ÇOK GEREKSİZ SONUÇTA HASTANE ORASI BUNLARIN HEPSİ VAR ORDA
pomak hiç sorma bende heyecanlanıyorum hatta mağazalara girerkken kendimi tutuyorum almamak için çünkü 28. haftamı doldurmadan hiçbirşey almayı düşünmüyorum. bu arada 28. hafta ( 7 ay oluyor dimi ? )
ama inşallah sadece hastane çantamı hazırlicam o yüzden çok heyecanlıyım.prematüre hastane çıkışları varmış o nlardanda alıp koysam fena olmaz hani :):):) bebişler minik olacağı için
alışverişini yapmak bi yana sohbetini yapmak bile heyecanlı. :):):)):
bende allah nasip ederse park yatak alacağım eşim internetten beğenmiş cibindirikli çok güzeller biri pembe biri mavi olcak ama fıstık yeşili de çok güzeldi acaba oğluşuma mavi mi alsam fıstıkyeşili mi kararsız kaldım ama erkeği de temsil eden mavi
BEN NORMAL HAST ÇIKIŞI ALDIM PREMATÜRE ALMADIM BÜYÜK GELİR Mİ Kİ ACABA
Bayanlar bi şey danışmak istiyorum. bugun markete gittiğimde 66 lı satılan 3-6 kg lık boyu turuncu renkli olan 12.5 TL idi fiyatı. bana çok uygun geldi ve bir paaket satın aldım. ancak primanın yeşil paketi de vardı orada. yeşil ve turuncu poaketler arasındaki fark nedir ve fiyatı yeşile göre neden ucuz acaba
ALLA ALLA NE FARK VAR ACABA
günaydın kızlarrr anca geçmişi okuyabildim...
bilgisayarım dün geldi tamirden şimdilik sorun yok gözüküyo
bakalım ne kadar dayancak bana
herkese günaydın
,Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?