2012 Şubat Anneleri

Kızlar bebek beşiği alanlar oldu mu???Park yatak ya da mobilya beşik?Hangisini tercih ettiniz?

slm valla canım bende çok düşündüm gerçi hep aklımda beşik vardı vede geçen hafta öyle aldım hani beşik sonradan başlığını çıkartıyorsun tekli yatak oluyor işte ondan aldık ama harbi çok hoşuma gitti önümüzdeki ay teslim edilecek öyle istedim odasını anca boyarız diye ama dolabını almadım takımın kendim yaptırıcam aldığım yere büyük istiyorum çünki orjinali 3 kapılı ufak yani ilerde genç olduğunda inşallah yetmez ona almışkende bi kere alcam dimi yani rengi beyaz sade şimdilik mavi süslerim büyüynce çıkarırım diye düşünüyorum

aaa ben her hastane yıkıyor sanıyodum pis pis bebeği vermezler herhalde kucağımıza dimi ?:44: orada kim yıkıcak yoksa.ama hastane de kaldığı sürece yıkanıyorsa bilemem biz gene de her ihtimale karşı koyalım nolur nolmaz.
tabi şu var bebekelr için havlu var mıdır ?yumuşak havlu küçük yada büyük nasıl olcak ?

Kızlar bebek beşiği alanlar oldu mu???Park yatak ya da mobilya beşik?Hangisini tercih ettiniz?

ayy kızlar durun valla hazırlıkları okurken bile heyecanlandım yavvvvv :) ben hala çantamı hazırlamadım almadımda henüz geçmi kaldım sizinkiler maşallah hazır allahım inşallah o günleri bizlere yaşatsında bi günde olur herşey :)

arkadaşlar şu eklemeleri de yapayım önemli

bazı dr. lar alın diyorlarmış bazı hamişler çantalarına koyuyrolarmış.

- burun aspritörü
-dijital ateş ölçer

pomak hiç sorma bende heyecanlanıyorum hatta mağazalara girerkken kendimi tutuyorum almamak için çünkü 28. haftamı doldurmadan hiçbirşey almayı düşünmüyorum. bu arada 28. hafta ( 7 ay oluyor dimi ? )

ama inşallah sadece hastane çantamı hazırlicam o yüzden çok heyecanlıyım.prematüre hastane çıkışları varmış o nlardanda alıp koysam fena olmaz hani :):):) bebişler minik olacağı için

alışverişini yapmak bi yana sohbetini yapmak bile heyecanlı. :):):)):

bende allah nasip ederse park yatak alacağım eşim internetten beğenmiş cibindirikli çok güzeller biri pembe biri mavi olcak ama fıstık yeşili de çok güzeldi acaba oğluşuma mavi mi alsam fıstıkyeşili mi kararsız kaldım ama erkeği de temsil eden mavi

ben aldım park yatak alıcam diye gittim oda takımını aldım çıktım

Canım güle güle kullanın,ben napıcağımı şaşırdım,hatta bir türlü karar veremeyip kafayı yedim resmen,önce park yatak almıştım içime sinmedi,değiştirdim mobilya beşik aldım bi tane,dolabını da ayrı alıcam )
Ben çok zorlandım bu beşik olayında açıkcası,inşallah pişman olmam :-(

bende öyleydim girip çıkmadığım bakmadığım yer kalmadı nerdeyse park yataklarıda içime sindiremedim en iyisi takım dedim çıktım içinden..
sizde güle güle kullanın..

Canım güle güle kullanın inşallah...Büyüyen beşiklerden almışsın galiba sen.

bende öyleydim girip çıkmadığım bakmadığım yer kalmadı nerdeyse park yataklarıda içime sindiremedim en iyisi takım dedim çıktım içinden..
sizde güle güle kullanın..

Canım aynen her yere baktım,bi park yataklar mantıklı geldi bi mobilya beşikler,ama park yatağı bende öyle ilk etap için içime sindiremedim nedense,inşallah güzel günlerde kullanırız bebişlerimizle.Sonradan park yatak alırım belkide yazın falan.

ben geldigimde herkes cikmis oluyor hep.. siz gunduz isyerinden yaziyorsunuz bende gunduz kizim kresteyse alisveris ev isi yada dinlenmekle mesgul oluyofrum degilse zaten o oyaliyor tum gun beni.. bu saatler onun cizgifilm saatleride bulasmiyor bana :)
az bucuk gecmisi okuudum.hazirliklar son gaz dwm benim tek yaptigim hazuirlik kizimin kucuklerini bedenlerine gore ayirmak bide depodan kizimin besigini cikarip kurmak. yavas yavas kiyafetleri yikayip yerlestirmem lazim. 35. haftadan once hastane cantasi hazirlamayi dusunmuyorum. yine son haftalara dogru bez biberon felan alirim geri kalan herseyi var ablasindan :)

Bayanlar bi şey danışmak istiyorum. bugun markete gittiğimde 66 lı satılan 3-6 kg lık boyu turuncu renkli olan 12.5 TL idi fiyatı. bana çok uygun geldi ve bir paaket satın aldım. ancak primanın yeşil paketi de vardı orada. yeşil ve turuncu poaketler arasındaki fark nedir ve fiyatı yeşile göre neden ucuz acaba

günaydın kızlarrr anca geçmişi okuyabildim...
bilgisayarım dün geldi tamirden şimdilik sorun yok gözüküyo
bakalım ne kadar dayancak bana

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
,

günaydın arkadaşım. ben hastane için en gerekli şeyleri götürmeyi düşünüyorum. o kadar yük yapmıycam. göğüs pompası , ateş ölçer vs. ne gerek var ki? zaten hastanede hepsi var. zaten çok acil bişey çıkarsa aldırılır dışardan. mesela bebeğimin havlusunu götürmüycem, havludan daha bol ne var orada. oğluşumun tertemiz havlusu berbat olucak. dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…