2012 Şubat Anneleri

kayınvaliden varmı onlarla görüşüyormusun
yani kendi anneni çağırmayıp onları çağırırsan da kötü olmaz mı ki

hahah inş.

o şanslısın

beyazıtta mağaza mı var :1:

beyazıt camiyi geçince istanbul üniv. alt tarafında kalıyor üniv. duvarı bi yanında yolun karşı tarafı mağazalar

ayy çok zor canım
keşke doğum olmadan taşınsaydın ordan

valla onlar bu durumdan utanmıyorsa benim yapacak bişeyim yok..inş oğlumun cicilerini yıkayıp ascam balkona yazın.....hiçmi içleri gitmicek merak ediyorum...ama çok pişman olcaklar..çevrem hep öyle diyo...ben zaten rabbime havale ettimde....ev buldum bu sene canım çok güzel ama bizden önce tutuldu ,sonrada ben işten çıkarılınca bunda var bi hayır dedik..inş seneye kaldı....zaten oğlum büyüdüğünde bu evde oturmam olmaz balkonlarım çok alck allah korusun sarkar falan...inş yaza kaldı...allahım nasip ederse...inşşşşşşş kurtulurum bu uğursuz binadan..:9:

oyelken kayınvalidemler samsunda canım..yaşlı kadın zaten..gelirmi sanmıyorum ama gelsede napim..başımın tacı..torunu olsun çok istedi kadın...ama gelmez kış güü sanmıyorum..hiç ayıp olmaz ailem bu durumu kendi yarattı çünkü..bizden olan bişey yok..

canım annenin babanın dışında kardeşlerin yokmu
sen doğum yapacağında kim bakacak sana
kim kalacak yanında
ya insanın kendi ailesi bunları yapar mı

beyazıt camiyi geçince istanbul üniv. alt tarafında kalıyor üniv. duvarı bi yanında yolun karşı tarafı mağazalar

alla alla

kızlar ben çıkıyorum servise yetişmem lazım...kendinize ve bebelere ii bakın:3:

iyi akşamlar canım

valla onlar bu durumdan utanmıyorsa benim yapacak bişeyim yok..inş oğlumun cicilerini yıkayıp ascam balkona yazın.....hiçmi içleri gitmicek merak ediyorum...ama çok pişman olcaklar..çevrem hep öyle diyo...ben zaten rabbime havale ettimde....ev buldum bu sene canım çok güzel ama bizden önce tutuldu ,sonrada ben işten çıkarılınca bunda var bi hayır dedik..inş seneye kaldı....zaten oğlum büyüdüğünde bu evde oturmam olmaz balkonlarım çok alck allah korusun sarkar falan...inş yaza kaldı...allahım nasip ederse...inşşşşşşş kurtulurum bu uğursuz binadan..:9:

belki dayanamazlar canım
doğumuna falan gelirler barışırsınız belki de

oyelken kayınvalidemler samsunda canım..yaşlı kadın zaten..gelirmi sanmıyorum ama gelsede napim..başımın tacı..torunu olsun çok istedi kadın...ama gelmez kış güü sanmıyorum..hiç ayıp olmaz ailem bu durumu kendi yarattı çünkü..bizden olan bişey yok..

yinede katı olma sen ailen sonuçta üzülüyorum bende senin adına..

ayy çok zor canım
keşke doğum olmadan taşınsaydın ordan

canım annenin babanın dışında kardeşlerin yokmu
sen doğum yapacağında kim bakacak sana
kim kalacak yanında
ya insanın kendi ailesi bunları yapar mı

alla alla

iyi akşamlar canım

cnm eşim izin alcak iş yerinden 3 günlüğüne o kalcak yanımda..belki görümcem onun kızıda yardıma gelir...ondan normal olsun hemen kendi işime bakabileyim çok istiyorum..kardeşlerim var ama okulları var..zaten ailem görüştürmüyor..düşman ettiler onları bana..yapar cnm yapar.....insanda merhamet ve dünya hırsı varsa yapıyor kendi ailende olsa..şu kadar şeyi yaşamamın tek sebebi eşimin evinin olmaması .....onlara yakışmıyormuşuz bu nedenle...:36:..sus sus artık patladım bu sene napimm.....

kesin annemler demiştir varmı eksiği sor diye..alıp halam almış gibi yollayabililer ama asla kabul etmem bunları annen gönderdi derse...eksik kalsın çok çok kırgınım..belki günah işliyorum anne baba atılmaz ama bana yaptıklarını bin kat yabancılar yapmadı..eşimle işitmediğimiz laf kalmadı ama artık dolduk ve taştık..çok kötü kırgınım...ben bide annemlerle aynı binada oturuyorum düşün yani..gelip gitme yok yabancı gibiyiz....taşınamadım bu sene kiracıyım bu binada ama nasip olmadı..ama seneye inş kesin gidiyorum allahım güzel bir ev bulmak nasip ederse....onların kendi evi..ben alt kattayım onlar en üst katta ...kapımın önünden geçecekler mevlüd yaptığımda utanmicklarmı acaba...mevlüdde eşim iş yerinde pilav ve tavuk yaptırcak ....ayran alcam hazır kutu yanına tatlı belki baklava belki başka bişey olur,aslında sarma sarmak istiyorum ama üzüm yaprağım bitti kaynanam yollarsa belki sarmada olabilir..beze primaya karar verdim cnm...molfixten çok memnun olan yok prima kadar.....sonra büyüdükçe canbebe alırım belki pişik olmazsa eğer..

Anladım canım..
Aynı binada olmanız fena olmuş.
Her gün görüyordur seni gelip geçerken zaten
Eşini..
Sen onları...

Benimkiler 100 m ilerde
5 dakika yani..
Ama görmemek ii geliyor bana

Keşke doğumdan önce taşınsan
çünkü bebeği sen göstermesend e görecekler
gelip geçerken..

tavuk pilav ayran ii düşünmüşsün
sarma sarmaya gücün yetmez canım ya lohusasın
tek başına olmaz gibi sanki
ama yardımcın varsa olur elbet
tatlı da ii lokma da olur bak
teşekkürler canım ben de uzun süredir yemiyordum ii geldi...:56:

:))) güle güle canımmmm

belki dayanamazlar canım
doğumuna falan gelirler barışırsınız belki de
sanmıyorum....:50:
yinede katı olma sen ailen sonuçta üzülüyorum bende senin adına..

üzülme ben alıştım 5 senedir bunlara.....hep yaptıkları şeyyy..aman neyse uzatmayalım....benim için önemli olan tekşey oğlum ve eşim..onları eksik etmesin rabbim yanımdan....çok şükürrr..:16:

cnm eşim izin alcak iş yerinden 3 günlüğüne o kalcak yanımda..belki görümcem onun kızıda yardıma gelir...ondan normal olsun hemen kendi işime bakabileyim çok istiyorum..kardeşlerim var ama okulları var..zaten ailem görüştürmüyor..düşman ettiler onları bana..yapar cnm yapar.....insanda merhamet ve dünya hırsı varsa yapıyor kendi ailende olsa..şu kadar şeyi yaşamamın tek sebebi eşimin evinin olmaması .....onlara yakışmıyormuşuz bu nedenle...:36:..sus sus artık patladım bu sene napimm.....

canım kapıda falan hiç karşılaşmıyormusunuz
sen yada eşin

yok görmüyorum ayşebahar..sanki eve hapsetmişler kendilerini..hiç karşılaşmıyoruz...o kadrda görsünler cnm o kadar gaddar değilim bebek konusunda...uzaktan görseler nolckki sevemedikten sonra....lokma iyi fikir cnm çekti bak..:9:iyi yapan yer olursa olkma iyi fikir..:34:amannnn sende takma boşver...onlarda merhamet özlem yoksa biz napalım....yapcak bişey yok...herkes doğuştan şanslı değil işte..allah eşlerimizle olan diyalogumuzu bozmasın yeterki...onların anlayışı olmasa napardık...

QUOTE=benim_olan;21855739]yok cnm..çünkü biz merdiven çıkarken onlar takip edip inmiyor aşşağıya..eşim zaten işte ..ben zaten nadir dışarı çıkıyorum...karşılassakta ybancı gibiyiz...:57:[/QUOTE]

zor canım allah yardımcın olsun
daha fazla bu konuyu konuşup canını sıkmayalım :34:

keşke binada sizin gibi dostlarım olsa gider gelir birbirimize dert ortağı olurduk..umutsuz kadınlardaki gibi...:34:..ama rabbim burda tanışmak nasip etti sizle..neyse kızlar ben eczaneye gidiyorum..ilacımı alayım....daha giyinecek bişeyler bulmam lazım...:9:..akşama tvde bişey bulamaz isem gelirim yine ...öptüm sizi..:54:.

keşke binada sizin gibi dostlarım olsa gider gelir birbirimize dert ortağı olurduk..umutsuz kadınlardaki gibi...:34:..ama rabbim burda tanışmak nasip etti sizle..neyse kızlar ben eczaneye gidiyorum..ilacımı alayım....daha giyinecek bişeyler bulmam lazım...:9:..akşama tvde bişey bulamaz isem gelirim yine ...öptüm sizi..:54:.

akşamları ben giremiyorum
feriha var onu seyret :))
hadi öptüm canım pazartesi görüşürüz inş.

buklee 28im ben
hemen cevap yazamıyorum sende gitmişin zaten

aysebahar zaten herşeye ağlıyorum bide sen yapmaa :)))
geçen gün evde şarkı söylerken şarkının birden ne kadar içli olduğunu farkedip ağlamaya başladım
derken oğlumun karnımdan sesimi dinlediğini düşünüp detone olmamaya özen gösterdim ama
iyiki yanımda kimse yoktu o an yani :)))

buklee 28im ben
hemen cevap yazamıyorum sende gitmişin zaten

aysebahar zaten herşeye ağlıyorum bide sen yapmaa :)))
geçen gün evde şarkı söylerken şarkının birden ne kadar içli olduğunu farkedip ağlamaya başladım
derken oğlumun karnımdan sesimi dinlediğini düşünüp detone olmamaya özen gösterdim ama
iyiki yanımda kimse yoktu o an yani :)))

yok canım bende burdayım yoğun çalışıyorum bende geç yazıyorum :1:

kusura bakmayalım lütfen

Back
X