kesin annemler demiştir varmı eksiği sor diye..alıp halam almış gibi yollayabililer ama asla kabul etmem bunları annen gönderdi derse...eksik kalsın çok çok kırgınım..belki günah işliyorum anne baba atılmaz ama bana yaptıklarını bin kat yabancılar yapmadı..eşimle işitmediğimiz laf kalmadı ama artık dolduk ve taştık..çok kötü kırgınım...ben bide annemlerle aynı binada oturuyorum düşün yani..gelip gitme yok yabancı gibiyiz....taşınamadım bu sene kiracıyım bu binada ama nasip olmadı..ama seneye inş kesin gidiyorum allahım güzel bir ev bulmak nasip ederse....onların kendi evi..ben alt kattayım onlar en üst katta ...kapımın önünden geçecekler mevlüd yaptığımda utanmicklarmı acaba...mevlüdde eşim iş yerinde pilav ve tavuk yaptırcak ....ayran alcam hazır kutu yanına tatlı belki baklava belki başka bişey olur,aslında sarma sarmak istiyorum ama üzüm yaprağım bitti kaynanam yollarsa belki sarmada olabilir..beze primaya karar verdim cnm...molfixten çok memnun olan yok prima kadar.....sonra büyüdükçe canbebe alırım belki pişik olmazsa eğer..