2012 Şubat Anneleri

kızlar bebek bakım çantası alanlarınız varmı?bulunduğum şehirde pek çeşit yok kızım için şöle güzel bi çanta alsam diyorum netten önerileriniz var mı? hangi marka ve fiyatlar nasıl??????

dün eşim şarkı söylüyodu detone sesiyle :1:

bende koltukta uzanıyodum baktım karnımda ayaklarını görüyorum bağırdım baksana falan diye çocuk korktu bed sesimden kayboldu eşimde diyo ki kordinat söyle kokoca karında küçücük ayağı nasıl göreyim diye :1:

hep gaf yapıyo tersime gelecek bakalım

bide o ayakları yemek istiyorum küçük olan herşey nasılda tatlı oluyo

ayy ne guzelll yaa biz göremiyoruzz ayak falann :)) ben gobusumu her actıgımda o da susuyorr :)) kıyafet varken de farkedebiliyor musunuzz ??
bizimki 1250 gr oldu ama hala gösterttmedi patişlerini :))

kızlar bebek bakım çantası alanlarınız varmı?bulunduğum şehirde pek çeşit yok kızım için şöle güzel bi çanta alsam diyorum netten önerileriniz var mı? hangi marka ve fiyatlar nasıl??????

benim skolyozum oldugundan sırt cantası aldım.. eminonuden avvio marka kırmızı bişeyy 80 85 civarındaydı galippa ...

buklee 28im ben
hemen cevap yazamıyorum sende gitmişin zaten

aysebahar zaten herşeye ağlıyorum bide sen yapmaa :)))
geçen gün evde şarkı söylerken şarkının birden ne kadar içli olduğunu farkedip ağlamaya başladım
derken oğlumun karnımdan sesimi dinlediğini düşünüp detone olmamaya özen gösterdim ama
iyiki yanımda kimse yoktu o an yani :)))

tamam canım :))
duygusalız zaten değil mi
seninki de başka güzel..
hatta oğlun için şarkı söylemen..
o duyuyor seni canım..

iyi akşamlar canım cım :10:

bende kaçıyorum güzel anneler.. haftasonu güzelce dinlenin bebişlerinizle..

herkese iyi akşamlar kızlar gelirim ben yine :1:

kızlar buklem ssshumo oyelken
ansızın gittim
sizlere de güzel bir hafta sonu diliyorum

Canım ben hem Niveanın atta çantasını(buynu bayağı uyguna almıştım:)))
hem bübchenin hemde johnson un kullandım...
bübchen daha kaliteli geldi..
ama Niveada johnsonda fena değildir..

kızlar ben kaçayım yavaştan yavaştan..
Üzüm krizi başladı benim en son numaranın..
Oğlumda isim bulmuş tepikoğlana:))
bakalım öğrenip yazarım size..
öptüm herkesi...

geçen gün 5 aylık bebişi olan bi arkadaşımla buluştuk

kız bebeği gülerken ağlamaya başladı
nooldu dedik üzüldük falan

dediki gözümüz gibi bakıyoruz ama bigün yuvadan uçup gidecekler
ay nasıl üzüldüm onada kendime de

hayat çok kısa yaaa....

geçen gün 5 aylık bebişi olan bi arkadaşımla buluştuk

kız bebeği gülerken ağlamaya başladı
nooldu dedik üzüldük falan

dediki gözümüz gibi bakıyoruz ama bigün yuvadan uçup gidecekler
ay nasıl üzüldüm onada kendime de

hayat çok kısa yaaa....

Hepimiz öyle değil miyiz canım
Kız çocukların kaderi bu
yuvadan uçmak...

Ama onlara sahip çıkmak
Arkalarında durmak
Asla sahipsiz bırakmamak...
İşte tüm mesele bu..

El oğlu bu..
Kimse ana baba gibi değil sonuçta
Yar sevgili eş herşey belki ama...

Analık babalık başka şey...
Allah bu yüzden Allah korkusu olan
Yüreğinde bu hissi taşıyanlarla karşılaştırsın
Hem bizi..
Hem kızlarımızı....

ayy ne guzelll yaa biz göremiyoruzz ayak falann :)) ben gobusumu her actıgımda o da susuyorr :)) kıyafet varken de farkedebiliyor musunuzz ??
bizimki 1250 gr oldu ama hala gösterttmedi patişlerini :))

herşekilde farkediyorum canım inş en yakın zamanda görürsün bebişin ellerini ayaklarını :1:

kız ben oğlumda göbeğim aşırı büyüktü
bunda ikiz olmasına rağmen küçüktü herkes çok iyisin falan diyordu
ama 2 gündür kıyafetlerimde dar gelmeye başladı
montumun önünü de kapatamamaya başladım[/QUOT

canım ka.kgaldın şimdiye kadar?

benim 16 oldu ama öyle bakınca çok rahatsız eden birşeyde yok, herkes ikiz olduğuna şaşırıyor benimde göbeğim öyle kocaman olmadı. Ama kızlarımın kilosuda iyi.

selamlar herkese... umarım güzel bir cumartesi geçiyorsunuzdur sevgili anneler ve anne adayları :)

oğlumun ismine nihayet karar verdik, şükür Allah'a..

ben hep İslami bir şahsiyetin ismi olsun diye isterken, eşim de anlamı güzel olsun bu kadar kasmayalım diyordu ve o Tuğrul istiyordu.
ben de Tuğrul deyince ilk akla gelen şahsiyet olan, Selçuklu sultanı Tuğrul Bey'in hayatını bir araştırayım dedim ve şimdi kesinlikle Tuğrul olmasını istiyorum. Size bir kaç alıntı yapacağım. İnşaallah siz de beğenirsiniz. Yorum yaparsanız sevinirim :)))

"Fermanlarının başına sultanlık alâmeti olarak "Hasbiyallah" (Allah bana yeter) yazan Tuğrul Bey, beş vakit namazını cemaatle eda etmeğe azâmi gayret gösterirdi. Yanına cami inşa ettirmeden kendisi için mesken inşa ettirmezdi.

Kıyafeti itibariyle, alelade bir kumandandan, bir halktan farksızdı. Teşrifat kaidelerine riayet etmez ve önüne gelenle konuşurdu. Son derece mütevâziydi.

Fevkalâde âdil ve dürüst, son derece cesur ve kahraman, cüretkâr, samimi bir müslüman olan Tuğrul Bey ilim ve din adamlarına da çok hürmet gösterirdi. Din âlimlerine son derece hürmet eder, onlan ziyaret ederek ellerini öper, dualannı alırdı.

İslâm Âleminin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını arzu eder ve bu ulvî arzunun tahakkuku için çalışırdı. "

İşte böyle... Eee ne dersiniz :)

Son düzenleme:
selamlar herkese... umarım güzel bir cumartesi geçiyorsunuzdur sevgili anneler ve anne adayları :)

ben hep İslami bir şahsiyetin ismi olsun diye isterken, eşim de anlamı güzel olsun bu kadar kasmayalım diyordu ve o Tuğrul istiyordu.
ben de Tuğrul deyince ilk akla gelen şahsiyet olan, Selçuklu sultanı Tuğrul Bey'in hayatını bir araştırayım dedim ve şimdi kesinlikle Tuğrul olmasını istiyorum. Size bir kaç alıntı yapacağım. İnşaallah siz de beğenirsiniz. Yorum yaparsanız sevinirim :)))

"Fermanlarının başına sultanlık alâmeti olarak "Hasbiyallah" (Allah bana yeter) yazan Tuğrul Bey, beş vakit namazını cemaatle eda etmeğe azâmi gayret gösterirdi. Yanına cami inşa ettirmeden kendisi için mesken inşa ettirmezdi.

Kıyafeti itibariyle, alelade bir kumandandan, bir halktan farksızdı. Teşrifat kaidelerine riayet etmez ve önüne gelenle konuşurdu. Son derece mütevâziydi.

Fevkalâde âdil ve dürüst, son derece cesur ve kahraman, cüretkâr, samimi bir müslüman olan Tuğrul Bey ilim ve din adamlarına da çok hürmet gösterirdi. Din âlimlerine son derece hürmet eder, onlan ziyaret ederek ellerini öper, dualannı alırdı.

İslâm Âleminin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını arzu eder ve bu ulvî arzunun tahakkuku için çalışırdı. "

Allah ismiyle yaşatsın güzel bi isim.

siz beğenip içinize sindirdiyseniz geri boş önemli olanda o değil mi zaten..

canım bi isme karar vermek kadar zor bişey yok...isim ilerleyen dönemde güzel bi isim ama bebeklik dönemi için biraz ağır geldi bana tuğrul tuğrul eve gel oğlum....ama önemli olan senin içine sinmesi....sağ sağlim doğarlar inş..:34:

kızlar selam bu arada.....ben geldimmmmm:42:

canım bi isme karar vermek kadar zor bişey yok...isim ilerleyen dönemde güzel bi isim ama bebeklik dönemi için biraz ağır geldi bana tuğrul tuğrul eve gel oğlum....ama önemli olan senin içine sinmesi....sağ sağlim doğarlar inş..:34:

kızlar selam bu arada.....ben geldimmmmm:42:

hoşgeldin canım. evet ben de hep (Allah o günleri göstersin) bebek için biraz ağır ama delikanlı olduğu zamanları düşünüyorum. Tuğrul, delikanlı zamanlarında yakışacak oğluma inşaallah.

aminn

bizler çok bozduk dünyayı
heryerde savaş ve intikam var

inşallah güzel evlatlarımız dünyayı kendileri gibi güzel ve temiz yapacaklar
inş cnm inş....
okudum şimdi canım geçmişi.. benim_olanın anlattıklarına üzüldüm.
bir anne baba çocuğuyla nasıl küs kalır anlamış değilim.. eşinden ve çocuğundan yüzünü güldürsün allahım..

bir önce doğsunlar şöylee bacaklardan yemeğe başlasak :56:

sağol cnm beni anladığın için..dün döküldüm öyle..akşam sağ olsun eşimde destek oldu bana..allahım hayırlısını versin..anne baba olmak kolay değil...doğurup birinin eline bırakıp ben anayım demek kolay..bence sadece dokuz ay taşımaklada anne olunmaz emek vermek lazım..ben eğer bugün ne zaman konuştuğumu ne zaman yürüdüğümü başkasına soruyorsam burda varmı eksiklik demekki...sağol cnm...:34:

Back
X