2012 Şubat Anneleri

tatlım yaa el atmısken bana da ugrasana :)))))

canım kalacak mı sendeeeeee

:) dr bebek için verdiklerini tabiki içiceksin ama oram buram agrıyor diye dr verdiği şeyleri bende içmiyorum ne olur ne olmaz diye ama dr verdiklerinede karısması ilginç, boşver aldırış etme, kayınvaldenle aynı evdemı yasıyorsun yoksa misafirliğemi geldi yani geçicimi? :)

sizi dövücem ben bukleyle ikinizi

bu hafta yıkıycam söz
şart oldu artık
biz dayaklığız özge döv bizi

bu akşam eve gidiyorsunuz bebeğin eşyalarının hepsini yere yığıyorsunuz yanınıza da sepet ve makas alıyorsunuz
bütün kıyafetlerin etiketlerini söküyorsunuz
sonra beyazları ve renklileri ayırıyorsunuz
makinayı açıp bir makina yıkıyorsunuz sonra onları peteklerin üzerine yayıyorsunuz
kuruyanları alıp ütülenmek üzere yeni bir sepete diziyorsunuz
ıslakları tekrar peteklerin üzerine koyuyorsunuz

ANLAŞILDI MI ??????

canım kalacak mı sendeeeeee

ay bılmıyorum sanırım ole gorunuyor aman sankı cok uzak tada kalacak hey yarabbım aramızda 10 15 km yok neredeyse neymıs ben gıdıp ısını yapıp evıme donecekmısım. sımdıde tutturmus cok alısverıs yapıyon alma bu kadar masraf yapma falan bıde ne o takır takır yazıyon kafam sıstı katıpler gıbı cok bekler valla kulagımın bırınden gırıyor dıgerınden cıkıyo püfss..

ver bebeğin eşyalarını etiketlerini kessin sende yıka kurut hemen
bırak ütülesin :)))))

tamam bu akşam yapıyorum söz
yoksa allah muhafaza erken doğursam elimde patlıycaklar

allah korusun aynı evmı :)) yok mısafır gelıyo ama basımı sısırıp gıdıyo

sizi dövücem ben bukleyle ikinizi

ne guzel solemesı kolay yaa dur deterjanını alayım barı ole yapayım

ooo süper ..... ses yok ama kimseden

sende kayınvalden varken bişeyler alma gidince hallet herşeyini görmesin,

kız gerçekten kuruması ve ütülenmesi zaman alıyor
ufak ufak olduğuna bakma dolu şeyler var

aynen öyle kurut kurut bitmiyor valla bide minicik minicik şeyler:)

süt, ayran, yoğurt, peynir çeşitleriyle kalsiyumu almak lazımmış. süt pek olmasa da yoğurt ve peynirden olabildiğince kalsiyum almaya çalışıyorum.

uğraşmaya gerek yokki hacı şakirin hem elde hem makina için granül sabun deterjanı var zaten

Toz sabunlar makinelerde tikanikliga sebep olabiliyormus diye okudum, bir de renklilerin rengini aciyormus bir miktar uzun sureli kulanimlarda tabi, gecen hafta baya okudum nette bebekler icin olan deterjanlar oneriliyor bir de yumusatici kullanan pek yok, pek severim ben kokusunu ama bilmem bi deniycem bebegim alerjik mi tepki veriyor mu diye, ilk aydan sonra karar vericem yumusatici konusuna.

allah korusun aynı evmı :)) yok mısafır gelıyo ama basımı sısırıp gıdıyo

ne guzel solemesı kolay yaa dur deterjanını alayım barı ole yapayım

ya bide sen çalışmıyon dimi evdesin
bak saçlarını yolcam heee
kk da takılma fırla git bakkaldan deterjan al gel
hem hava alırsın kaynananın çenesinden kurtulursun :)))

ver bebeğin eşyalarını etiketlerini kessin sende yıka kurut hemen
bırak ütülesin :)))))

tatlım nerdeeeeeee o soledıgın bı keresınde 2 sey ıstedım 4 5 gun kalısında 3.sunde dedı emredersın hayatta yaptırmam nasılkı hıc bıseyı almadı esyalarınada dokunmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…