- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.441
ben 1 lt süt içemiyorum günde, yarım lt sütü 2 günde bitiriyorum![]()
bide doktor bana günlük sütlerden iç dedi cam şişede varya onlardan diğerinin katkı maddesi ve koruyucusu çokmuş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 lt süt içemiyorum günde, yarım lt sütü 2 günde bitiriyorum![]()
bende istiyorum öyle bi seminer ama eşim gelir mi bilmiyorum..
sanki heyecansız gibi geliyo yada gereksiz buluyo böyle şeyleri anlamadım
nasıl ikna etsem acaca ?
öp beni öp beni utandım![]()
![]()
ınan hıc barısmadı yıldızımız hıc sevmıyorum artık evlat ayıran aıleden ne beklersın kı.birbirinizle yıldızınız hiç barışmamış galiba!
Elinden gelse benimki de ister ama cesaret edemiyor ben kendi evimin işini yapmıyorum :)) Sanki benimkini anlatıyorsun
bu akşam dediklerimi yapmazsan terlik geliyo ama kafayaaa![]()
bebeğinkileri ütüleseydin keşke canım
ütüde mikraplar da ölüyor hem
kırmızı kart yemek istemem
yapıcam işimi![]()
kaynanamdanda alcam bi sürü bebeğin eşyası orda
hafataya oraya gşdersem alırım onlarıda yıkar ütüllerim artıkın..
valla canım mikrop olayı bana saçma geliyor, makinadan çıkarıyorsun ütülüyorsun tamam mikroplar ölüyor diyelim ama tekrar elliyorsun çantaya koyuyorsun orda çıkarıyolar vs vs mikrop bulaşmış olmuyormu ortada dursa bile açıkta mikrop bulaşıcağı varsa yine bulaşır yani
ya ne dıcem omo sıvı deterjan kullanıyorum renklılere normalde bırde beyazlara arıel kullanıyorum yumos yumusatıcı kullanıyorum bunları bebegın esyalarını onla yıkasam olmazmı???
bu arada elefera gelmedi hiçç bugün
Dun bir seminere katildik, eslerle birlikte 5 hamile hep birlikte uzman ebemizi dinledik, neler neler anlatti dogum hakkinda, pur dikkat dinledik, keske hepsini bir cirpida hatirlasam da size de yazabilsem. Faydali oldu ama daha bir yakin hissettim kendimi doguma, yapabilir miyim diye degil de artik, nasil yapicaz (cunku esimin de orda olmasinin ne kadar onemli oldugundan bahsetti) diye dusunuyorum. Epidural normale kendimi sartlamis gibiydim ama artik herseyin normal oldugu bir dogum daha mantikli geliyor. Bakalim, duruma gore karar vericez artik. Allah hepimize kolay bir ve sorunsuz bir dogum nasip eder insallah.![]()
mesaj sayım 13,000 olmuş ama hala kürküm yok![]()
bende istiyorum öyle bi seminer ama eşim gelir mi bilmiyorum..
sanki heyecansız gibi geliyo yada gereksiz buluyo böyle şeyleri anlamadım
nasıl ikna etsem acaca ?
Benimki de butun gun cok yogundu mesaj attim, "gelmezsen cok uzulurum biliyorsun demi " diye, cunku biraksam gec saatlere kadar calisacak. Son anda yetisti, ilgisizlik degil de onceliklendirmeyi iyi beceremiyor, gecen ay ultrasona giriyoruz kapida elinde telefonu mail okuyor, bi gorundum buna noluyo yine diye, oyle lazim. dun iyi oldu ama baya ilgiyle dinledi, daha cok bebegin cikis anindaki manevralariyla ilgilendi, muhendis ya teknik bir olay gibi gorundu ona![]()
yani orası öyle tabii
sen koydun mu çantaya hepsini
benimki hurçlarda hazır ama bavula daha koymadım
ben kaçtım kızlar yarın sohbete devam![]()
Evet ya bende özledim bu yavru ceylanı...
Kazennnnn
duy bunu der gibi yazmışsın canım..
Ben sana bir gün alacağım o kürkü:)))
olur dedim ya kız ben![]()
evet hepsi hazır benim
bende kaçtım kızlar bu patron bozuntusu beni çıldırtıcak, Allahım akşam akşam gerildim, ya bi hata yapıyorsan kabul etmeyi bil başkasına çamur atma ya öff bıktım vallahi ya , herkese iyi akşamlar