2012 Şubat Anneleri

inşallah canım sağlıklı olsunlar gerisi kolay zaten

uyku sorunu oluyor çocuk bi düzene alışana kadar sonra ne zaman uyanacağını ne zaman acıkacağını kestirdiğin zaman düzene girince sende uyuyabiliyosun...en fazla 2 ay sürer oda...tahammül ederim diye düşünüyorum ben ama inş allah pişman etmesin....aslında biz ilk çocuğu olcaklar şanslıyız çünkü onlar uyuduğunda bizde yatabiliriz..ama 2 3 daha fazla çocuğu olanlar hem öteki çocukların beslenmesini okulunu v.s düşünmek zorunda..hemde bebeklerinin..o nedenle uykuya zamanları olurmu bilinmezz...gündüz uyduklarında bizde uyuruz napalım..dişimizi sıkacağız artık....sağ sağlim bi doğsalar...elleri ayakları düzgün sorunsuz..gerisi gelir inş...rabbim yardım eder inş...

merak etme canım o göbek bağı düşene kadar sende kalır biyere gitmez

neyseki annemde olacak tek çekemem onu yoksa

gidip boğaziçi üniversitesine gömerim ben orda okusun diye

ıs yerınden ıs yerıne degısıyor cnm kımı oduyor kımı odemıyor

kafam karıştı benim bu konuda yaa..eğer ödenirse doğum raporu bitimimde işsizlik maaşınada hak kazanıyorum...ama ödenmez ise primim eksik kalıyo alamıyorum...çok muhammada kaldım...internettede farklı şeyler yazıyo...inş öderler yavv...hayırlısı artık..

ewet yaa bide o var ben camiye gömsem bile kocam gömdürmezhalam torunununkini haca gittiğinde medineye gömmüştü...akika kurbanınında birini mekke de diğerini medinede kesti...sizlerde kesecekmisinizi akika kurbanı kızda 1 tane erkekde 2 tane diyorlar

anam benim 2 tanemi yandım bennnnn....sanırım kesemicem çünkü o durumu olana diye biliyorum..şart değilki...2 tane kesip kime dağıtacağım bizde pek akrabada yok çevrede....kendin yiyebiliyomusun ondan bi bilgim yok ama ben kesemem büyük olası....

bebeği yıkıyorsun kendin yıkanıyor sun kırkıncı gün
birde dua gibi birşeyler söylüyorsun

hımm sağol canım,

aynen bende kestirdim uçlarından

yedim tıkabasa yuvarlana yuvarlana geldim

Afiyet olsun

kaynanan yıkarsa huyu ona benzer sonra söylim..ben eşimle yıkarım inş..ahhh bi doğsaaa....
valla ilk yıkamadamı diyorlar kırk çıkarmadamı , ilk yıkamadaysa eminim herkesin eli değicektir! kırkında ise ben

biz şimdi doğum raporu alıp iş yerine vercezya sonra bizim ssk primimiz ödenmiyomu 4 ay boyunca...:26:

ben muhasebeciyim, hayır canım ödenmiyor

ssk ödenmiyor izinli sayılıyorsun o kadar ssk borçlanıyorsun tıpkı erkeklerde askerlikte olduğu gibi, kadınlardada doğumu borçlanıyorsun, maaşınıda alamıyorsun iş yerinden doğumdan sonra çalışabılır raporu alıp işe başladıktan sonra ssk dan alıyorsun toplu olarak oda tam bilmiyorum ama asgari ücretin 3 de ıkısını sanırım

kesın hahaha bıde acıktım yemek yap dermıs sana bnm kı kesın derde zaten sımdıden dıyo altın doguracan sen dıye

kız snein kaynananın çenesi çok açılmış

evet ben oğluma 1 tane kestim 1 tane daha var

canım onun acelesi yok yaşadığın müddetçe kesebiliyorsun

kendin yiyebiliyorsun. bende 2 tane keseceğim ama biri önde diğeri daha sonra olabiliyor...ikisini aynı anda kesmen şart değil...

battınız kızlar :))))))))))))))))))))

kızlar var ya göbeğimden iş yerinde masama yaklaşıp uzaklaşamıyorum

resmen top gibin oldum

bende valla..şimdi sağlık ocağından aradılar benibirbuçuk ay sonrada kan testi dedi bu dönem idrar testi yaptır dediler..idrarda proteine bakılıyomuş..önemliymiş....off off hiç bitmiyo bu testler yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…