- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.821
bazı bebeklerin yıkanınca tam tersi uykusu açılıyo bazılarınında uykusu geliyo mayışıyo..sizde bakarsınız eğer uyuyakalıyorsa gece yıkayıp sizde bi uyku çekersiniz..ama uyumuyor tam tersi uykusu açılıyorsa gündüz yıkarsınız akşama kadar yorulur uyur...gece...benim erkek kardeşimin tam tersi gözleri açılırdı fal taşı gibi..annemle bi anlam veremezdik..şimdi 9 yaşında kerata.....ondan çok tecrübe edindim..iyi oldu..
kızlar yarın için dua edin testlerim iyi çıksın
yok ben onu sormadım, yani ilk kim yıkarsa olayımı yoksa kırk çıkarmada kim yıkarsa onun huyuna benzer diyorlar,
evet bazı dr lar yıkamayın diyor ama öylede pis pis çocuk rahatsız oluyor bizde yeğenlerimi hep göbeği düşmeden yıkadık 7-8 günde düştü, 3 ay önce medicanada doğum yapan amcaolunun karısına orda dr lar yıkamayın geç düşer demiş onlarda yıkamamışlar 10 günde düşmüş göbeği yani yıkasanda yıkamasanda belli bir zaman sonra düşüyor, bir tek göbeğini kapatmıcaksın işte o zaman kurumuyor biz yeğenlerimize hep alkolle silip ince bir gazlı bez kapattık hava alsın diye 7-8 günde düştü
ya bence yıkamanın hıc zararı yok benım teyzem bebegını bı gun durup bı gun yıkadı kı o da kısın dogmustu evıde kalorıferlı de degıldı sadece klıma vardı gobegı de cabuk dustu bebegıde masallah hıc hasta olmadı hatta gelısımı ıcın su ıyıymıs.suan bebegı tosuncuk gıbı masallah
cocuk 7 yasına gırene kadr kesılebılıyo kurban.durumu olmayanlar kı cogumuzun dogumdan sonra ıster ıstemez olmıcak kesemıyoz dıye sıkıntı etmeyelım.ben bırını kısmet olursa ınsallah yazın kesıcem hem yaza kadr ınsallah sunnetını de yaptırcam oglumun.bebekken sunnt ettırmek daha ıyıymıs dıyolar.ıkıncı kurbanıda artık ne zamana kısmet olursa artık yurudunde mı olur daha sonra mı olur
kızlar yarın için dua edin testlerim iyi çıksın
ınsallah cnm tam olarak ne testıydı bu
sünnet fikrim benimde aynı..bebekken aradan çıksın hiçbişi hatırlamasın istiyorum..hem daha çabuk iyileşiyormuş..yürüyen çocuğa göre...belki imkanım olursa mevlüdünden önce yaptıradabilirim....en iyisi ilk iki günlükkenmiş ama o kadar küçükken sanırım pek vicdanımız el vermez..kendini toplasın daha iyi olur....ama yşına gelmeden yaptırmak daha iyi..zaten doktoruma sorcam bu konuyu...kurban konusunda allah ne gösterir bilmiyorum..imkanım olursa inş keserim yaa
sünnet fikrim benimde aynı..bebekken aradan çıksın hiçbişi hatırlamasın istiyorum..hem daha çabuk iyileşiyormuş..yürüyen çocuğa göre...belki imkanım olursa mevlüdünden önce yaptıradabilirim....en iyisi ilk iki günlükkenmiş ama o kadar küçükken sanırım pek vicdanımız el vermez..kendini toplasın daha iyi olur....ama yşına gelmeden yaptırmak daha iyi..zaten doktoruma sorcam bu konuyu...kurban konusunda allah ne gösterir bilmiyorum..imkanım olursa inş keserim yaa
canım dualarım sen ve bebişlerinle
çok kilo almadıysan şekerde normal çıkıyo
doğru orantılı yani
şeker yüklemesi,magnezyum birşey daha vardı ama hatırlamıyorum :))
bide kontrol
hamamdan nefret ediyorum..hastalıklısıda oraya gidiyo aıdslısıde temizide piside..asla gitmem büyük konuşmimde..çok temizlenen bi hamam var benim oturduğum mahallede oraya bile gitmiyorum ben......kış günü bence sende gitme ya hasta olur üşütürsen eve gelene kadar....helede sezeryan olursan dikiş bölgeni üşütmemeye çok dikkat etmen lazım...çeyiz serme adeti bizdede var karadenizde..ama bebek için olan yok bizde..zaten aldığım şeyleri niye başkaları görüp baksın yaaa çok saçma aslında ..eksik varsa alıp bana hediyemi getircekler sanki...haa gelip görmek isteyen olmasa bile sağ olsun eşim bi koşu doğum çantamı alıp gösteriyoama sergilemek yok bizde..adet diye herşeyi yapmakta yanlış yaa....yıkadığım bebek şeylerine herkesin eli değecek pislencek tozlancak...çok kızarım ben.. bide üstüne yorumlar yorumlar.....öfffff .
sağol canım inş.çıkmaz
dr nedense korkuttu beni bu şekerle ilgili
sende yarın önemli konuşmalar olursa bana anlatırsın
ben geçmişi okuyamam herhalde :)
araya cumartesi pazarda girecek çünkü
oyelken inş güzel çıkar cnm..azcık değerlerin yüksek yada düşük çıkarsa hiç bozma moralini tamam mı o kadrcık oluyo...bide senin ikizler...bende yaptırmak istiyorum bakalım bi ara giderim doktora yaaa....oofff offff
ya bende hıc ıstemıyorum ama sagolsun kaynanam hersey olsun ıstıyor cok meraklı boyle seylere ben ıstemedıgımı soyledıgımde de esıme sıtem edıyo esımle aram acılıyo hıc yoktan bende sesımı cıkaramıyorum...
hıccc bıse olmaz cnm merak etme
daha oncekı seker yuklemesınde ne cıkmıstı
ya bende hıc ıstemıyorum ama sagolsun kaynanam hersey olsun ıstıyor cok meraklı boyle seylere ben ıstemedıgımı soyledıgımde de esıme sıtem edıyo esımle aram acılıyo hıc yoktan bende sesımı cıkaramıyorum...
oyelken inş güzel çıkar cnm..azcık değerlerin yüksek yada düşük çıkarsa hiç bozma moralini tamam mı o kadrcık oluyo...bide senin ikizler...bende yaptırmak istiyorum bakalım bi ara giderim doktora yaaa....oofff offff
tamam canım anlatırım ben sana
bnm daha cooook var taaaaaaa aralık 28de
inş.canım daha önce oğlumda yaptırmıştım :)
sen dr söyle dr zaten izin vermez canım bebeği hamama sokmana
inş.canım şeker 28 haftaya kadarmış senin geçmiş ki
tamam anlaştık
kontrolun mu
oyelken; inşallah hepsi temiz çıkıcak canım sıkma canını aklına kötü şey getirme pozitif düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?