2012 Şubat Anneleri

çocukları akşam yıkamak daha iyi derler
direk üstünü örtüp yatırcan
öteki türlü üşütme,terleme olasılığı daha fazla

sünnet fikrim benimde aynı..bebekken aradan çıksın hiçbişi hatırlamasın istiyorum..hem daha çabuk iyileşiyormuş..yürüyen çocuğa göre...belki imkanım olursa mevlüdünden önce yaptıradabilirim....en iyisi ilk iki günlükkenmiş ama o kadar küçükken sanırım pek vicdanımız el vermez..kendini toplasın daha iyi olur....ama yşına gelmeden yaptırmak daha iyi..zaten doktoruma sorcam bu konuyu...kurban konusunda allah ne gösterir bilmiyorum..imkanım olursa inş keserim yaa

ınsallah cnm tam olarak ne testıydı bu

şeker yüklemesi,magnezyum birşey daha vardı ama hatırlamıyorum :))
bide kontrol

canım ben sünnet yaptırmadığım için çok pişmanım biliyorsun
ilk 4 ay en güzeli çocuk tam hareketli değilken

olmadı kestıgınız kurbanı sunnette yemek olarak dagıtırsınız hem zıyaret hem tıcaret

canım dualarım sen ve bebişlerinle
çok kilo almadıysan şekerde normal çıkıyo
doğru orantılı yani

sağol canım inş.çıkmaz
dr nedense korkuttu beni bu şekerle ilgili
sende yarın önemli konuşmalar olursa bana anlatırsın
ben geçmişi okuyamam herhalde :)
araya cumartesi pazarda girecek çünkü

ya bende hıc ıstemıyorum ama sagolsun kaynanam hersey olsun ıstıyor cok meraklı boyle seylere ben ıstemedıgımı soyledıgımde de esıme sıtem edıyo esımle aram acılıyo hıc yoktan bende sesımı cıkaramıyorum...

oyelken inş güzel çıkar cnm..azcık değerlerin yüksek yada düşük çıkarsa hiç bozma moralini tamam mı o kadrcık oluyo...bide senin ikizler...bende yaptırmak istiyorum bakalım bi ara giderim doktora yaaa....oofff offff

bnm daha cooook var taaaaaaa aralık 28de

cnm kaynanan ona buna hava atcak senin bebeğin üzerinden diye sğlığından önemli değil..eşine hasta olma olasılığın olduğunu istemediğini söyle güzel bi şekilde..herşeyi kaynanalara bırakmayın yaa..biraz sesiniz çıksın evde..ezdirmeyin kendinizi sakın...onlar içlerinde ukte kalmış şeyleri sizin üzerinizden yapıp mutlu olacak diye sizin huzurunuzu bozmaya hakları yok..çok kızıyorum böyle şeylere...biraz inatçı olun...eşinde nasıl adam canm...hasta oluruz de dışarı soğuk de zaten 40 mızın çıkması marta mart sonuna denk geliyo en soğuk zamana uydur bişiler....hassas noktasını bilirsin eşinin ordan işi bağla işte....gıcık oluyorum böyle kaynanalara yaaasokmasın burnunu sana..sonra senin içinde kalcak bişeyler yapmadım diye..ona neeeee alla alla

hıccc bıse olmaz cnm merak etme

daha oncekı seker yuklemesınde ne cıkmıstı

inş.canım daha önce oğlumda yaptırmıştım :)

sen dr söyle dr zaten izin vermez canım bebeği hamama sokmana

inş.canım şeker 28 haftaya kadarmış senin geçmiş ki

tamam canım anlatırım ben sana

tamam anlaştık

bnm daha cooook var taaaaaaa aralık 28de

kontrolun mu

ya ne dıcem ben hapsururken ve oksururken cok kasılma oluyor karnımda bıse olurmukı ??? :S

oyelken ınsallah sonuclar temız cıkar sen uzme kendını hıc yoktan bende kontrole gıderken hıc yoktan stres oluyorum ama gıdıp bebegımı gorunce herseyı unutuyorum eve donerken agzı kulaklarında gelıyorum..sen de bebeklerınde ınsallah hep ıyı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…