2012 Şubat Anneleri

ben 1.70im 7 kilo aldım yani en son 7 klio almıştım eminim coşmuşumdur. ve son tarttığında 76 kiloydum
ama eşim bana tontiş yarim diyo
bazende balinam diyo
üzülüyorum o zaman

kızlar sohbet o kadar guzelkı bı turlu bırakıp da gıdemıyorum)hem bıseyler yapıp yıcem hemde ev temızlıcem ama kalkamıyorum

amannn bosver

kız çok yoğunum çok konuşmayın yetişemiyorum
heheheheh
boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yarın yaparsın hem bende yokum yarın :)))

yrn nerdesın kı sen dr a gıtcen sanırım snra gelmıcenmı

hadi az konuşalım senin için :))

Son düzenleme:

kilolu hamile kalmıssın ama inşallah hepsiciğini verirsin doğumdan sonra, ben zayıf hamile kaldım şuan ideal kilom doğumdan sonra vermesem süper olur, işte vermek isteyende var vermek istemeyende

çalışmasamda çok sıkılırım ama ya
bakma sen bana iyi böyle yani
hatta doğurana kadar çalışabilir raporu verseler alırım ben
burdan sancılanır giderim ne güsel

çalışan için ilk anda evde oturmak güzel ama 1 haftadan sonra sıkılmaya başlıyorsun ve iş ortamını arıyorsun haklısın ama şimdi öyle düşünüyorsun son aylara doğru zorlar eminim, şimdi bile evden işe gelip giderken karnım geriliyor yoruluyorum... bende sonuna kadar diyordum ama dr 32 haftadan sonra yasak dedi zaten patronda işten çıkarıyor hepsi bir araya geldi yani bende 1,5 ay evde kızımı beklicem artık, evde nette yok, cepten artık takılırım bazen o da pek sağlıklı olmuyor yavaş oluyor

ben 1.70im 7 kilo aldım yani en son 7 klio almıştım eminim coşmuşumdur. ve son tarttığında 76 kiloydum
ama eşim bana tontiş yarim diyo
bazende balinam diyo
üzülüyorum o zaman
senin boyun benden uzun fzla göstermemen gerek yaa..doğumla zaten çoğu gidiyo..kimyana göre değişiyor ama 3 5 kilo anca kalır cnm..karnımızı saralım ama .....kalmasın göbek hiç..
ne kadar sürede veriyosun ki çok uzun vadeyse bunalım sebebi olur

çabucak gider inş...

oldum olası kilo takıntım olmuştur
kız her akşam aynanın karşısına geçiyorum
bakıp bakıp iç çekiyorum ne hale gelmişim diye
sonrada tekme yiyorum bebeğim küsüyo galiba

off aklıma geldıkce cnm sıkılıyo yaa nasıl olcak bu dogum ısı ılk subatta kım dogum yapacaktı aramısda

orasını allah bilir
baksana aralık anneleri sırayı bozmuş 34. haftada doğuranlar var hemde normal doğumla
sıra şaşar yani belli olmaz bebeğin ne zaman geleceği

canım benim annem meraklıdır böyle şeylere sormuş da bi bilene "ben kızım için kesmemiştim bilmiyordum demiş şimdi kessem olur mu?(kızı ben oluyorum)kadın da demiş ki eğer onun maaşı varsa kendi kesecek yoksa sen keseceksin...yani bu yaşta kendim için akika kescem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…