- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.861
ay valla o konuda sansılıyım kan tahlılıde ıdrarı da evde esım alıp goturuyor hastaneyeevet cnm 30 la gıdıyorum ama dr bu ayda 4 hafta snra gel sonra 1 2 haftada bı gelırsın dedı
ıyı bı dınlenırsın cnm evde net var demı?
canım o çok karışık iş
çözmeye çalışıyorum inş.çok yakında olacak
yani hem ttnete hem biri adsl e para ödüyoruz ama net yok :)))))
ttnetle de başım belada zaten
ama çözeceğim inşallah
eşim bana hep sen doğumdan sonra kilo verirsin diyip duruyo cesaret veriyo bu tabi...onun korktuğu kadar kilo almamışım öyle diyo....inş utandırmamda veririm yaaa.....sevmiyo hiç kilolu göbekli kadın..69 70 kilo ile hamile kaldım en son 80 dım...boyum 1 65 inş gider 10 kilo .
senidemi işten çıkardılar, evet sorma valla zorlamaya başladı bende aralığın 23 de son iş
benimde 27 aralıkta son canım
tam 32+0 ken al raporunu da günün yanmasın boşuna
senidemi işten çıkardılar, evet sorma valla zorlamaya başladı bende aralığın 23 de son iş
takma kafana o kiloların çoğu doğumdan hemen sonra kalanlarıda emzirdikçe gidiyor
kızlar sohbet o kadar guzelkı bı turlu bırakıp da gıdemıyorum)hem bıseyler yapıp yıcem hemde ev temızlıcem ama kalkamıyorum
hehehehehkız çok yoğunum çok konuşmayın yetişemiyorum
boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yarın yaparsın hem bende yokum yarın :)))
yrn nerdesın kı sen dr a gıtcen sanırım snra gelmıcenmı
hadi az konuşalım senin için :))
ya benım tekme deılde donuyo poposu bı saga bı sola aman sankın zaten pozısyon deısmesın bu kız pek dık baslı olacak galıba bas asagı deılde bası mıdemde ayakları kasıklarımda o yuzden mı tekme atmıyor acababoşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yıne de evı supureyım ya dunde supuremedım rahatsızdım hem oglum tekme atıp duruyo bebegım acıktı durmuyo artık
aynen bendeaklıma ne geldi şimdi 10 aralıkta dr randevum var
ve tek korkum tartıya çıkmak
allahım keşke tartmasa beni
eşimde yanımda oluyoya çok bozuluyorum yatoplamda 7 kılo aldım sen ne kdr aldın
rica ederiz
ben seni onların topiğine de giriyorsun sanıyordum
boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
sen bilirsin o halde canım
ecilayda teklif etti cnm msj attı ama ben buraya alıştım..yeni bi yere alışmak oranın kurallarını sitesini öğrenmek v.s çok uzun iş bana göre değil...zaten bblau ile son zamanlarda pek anlaşamıyordum arkasından konuşmim ama çok alıngandı..bişey yazsan hemen kendi üzerine alınıyordu ben hemen yazışmayı kestim bu huyunu anlayınca onla..ama leader iş konusunda çok akıl vermişti bana yardım etmişti sağ olsun ona üzüldüm..azelyada zaten bblau ile kankaydı....oda ondan yandı....hayırlısı olsun haklarında....
eşim bana hep sen doğumdan sonra kilo verirsin diyip duruyo cesaret veriyo bu tabi...onun korktuğu kadar kilo almamışım öyle diyo....inş utandırmamda veririm yaaa.....sevmiyo hiç kilolu göbekli kadın..69 70 kilo ile hamile kaldım en son 80 dım...boyum 1 65 inş gider 10 kilo .
çalışmasamda çok sıkılırım ama ya
bakma sen bana iyi böyle yani
hatta doğurana kadar çalışabilir raporu verseler alırım ben
burdan sancılanır giderim ne güsel
rica ederiz
ecilayda teklif etti cnm msj attı ama ben buraya alıştım..yeni bi yere alışmak oranın kurallarını sitesini öğrenmek v.s çok uzun iş bana göre değil...zaten bblau ile son zamanlarda pek anlaşamıyordum arkasından konuşmim ama çok alıngandı..bişey yazsan hemen kendi üzerine alınıyordu ben hemen yazışmayı kestim bu huyunu anlayınca onla..ama leader iş konusunda çok akıl vermişti bana yardım etmişti sağ olsun ona üzüldüm..azelyada zaten bblau ile kankaydı....oda ondan yandı....hayırlısı olsun haklarında....
ecilay kim kızz ben hiç hatırlamıyorum öyle birisini
ay valla o konuda sansılıyım kan tahlılıde ıdrarı da evde esım alıp goturuyor hastaneyeevet cnm 30 la gıdıyorum ama dr bu ayda 4 hafta snra gel sonra 1 2 haftada bı gelırsın dedı
ıyı bı dınlenırsın cnm evde net var demı?
canım o çok karışık iş
çözmeye çalışıyorum inş.çok yakında olacak
yani hem ttnete hem biri adsl e para ödüyoruz ama net yok :)))))
ttnetle de başım belada zaten
ama çözeceğim inşallah
hadı ınsallah bıran once coz
senin boyun benden uzun fzla göstermemen gerek yaa..doğumla zaten çoğu gidiyo..kimyana göre değişiyor ama 3 5 kilo anca kalır cnm..karnımızı saralım ama .....kalmasın göbek hiç..ben 1.70im 7 kilo aldım yani en son 7 klio almıştım eminim coşmuşumdur. ve son tarttığında 76 kiloydum
ama eşim bana tontiş yarim diyo
bazende balinam diyo
üzülüyorum o zaman
ne kadar sürede veriyosun ki çok uzun vadeyse bunalım sebebi olur
rica ederiz
ben seni onların topiğine de giriyorsun sanıyordum
eskisi arkadaşlar varkende yazıyordum ama burdan huy suy anlamak zor tabı benım ıcın ama suanki grup bence cok iyi
ben hıcbırını tanımıyorum caktırma sende
senin boyun benden uzun fzla göstermemen gerek yaa..doğumla zaten çoğu gidiyo..kimyana göre değişiyor ama 3 5 kilo anca kalır cnm..karnımızı saralım ama .....kalmasın göbek hiç..
çabucak gider inş...
hadı ınsallah bıran once coz
inş.canım
rica ederiz
eskisi arkadaşlar varkende yazıyordum ama burdan huy suy anlamak zor tabı benım ıcın ama suanki grup bence cok iyi
anlaşılmayacak birşey yok aslında
hepimizin sorunu ortak netice de
eczilaymıydı neydi vardıya kaynanası sürekli işine burnunu sokuyodu onunda....hani...hemen yazardı girdimi...hatta ben iclal aydına benzetiyordum...hatırladınmı?.......başka kadınlar sitesindelermiş sende gel dedi ama gidemedim alışamam ben yaaa oraya/B]
normal doğum yapanlar sarıp oh göbeciklerinden kurtulacaklar ama ya sezeryanlar ne yapsınnn
senin boyun benden uzun fzla göstermemen gerek yaa..doğumla zaten çoğu gidiyo..kimyana göre değişiyor ama 3 5 kilo anca kalır cnm..karnımızı saralım ama .....kalmasın göbek hiç..
çabucak gider inş...
çabucak gider inş...
off aklıma geldıkce cnm sıkılıyo yaa nasıl olcak bu dogum ısı ılk subatta kım dogum yapacaktı aramısda
oldum olası kilo takıntım olmuştur
kız her akşam aynanın karşısına geçiyorum
bakıp bakıp iç çekiyorum ne hale gelmişim diye
sonrada tekme yiyorum bebeğim küsüyo galiba
cocuk 7 yasına gırene kadr kesılebılıyo kurban.durumu olmayanlar kı cogumuzun dogumdan sonra ıster ıstemez olmıcak kesemıyoz dıye sıkıntı etmeyelım.ben bırını kısmet olursa ınsallah yazın kesıcem hem yaza kadr ınsallah sunnetını de yaptırcam oglumun.bebekken sunnt ettırmek daha ıyıymıs dıyolar.ıkıncı kurbanıda artık ne zamana kısmet olursa artık yurudunde mı olur daha sonra mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?