2012 Şubat Anneleri

evet 8 hafta once 8 hafta sonra ama istersen dr çalışma izni verirse 10 gün kalaya kadar çalışıp kalanı sonuna ekleyebilirsin, bende çok bunları hesaplıyordum ama patronum işten çıkarınca artık takılmıyorum:) şafak sayıyorum son 22 gün:)

Ben 31+2 yim canlar :)

benim bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin yara yerinin iltihap kapması, enfeksiyon olması zayıf kadınlarda da olabilir. bu da bir komplikasyon tabi. dr. un emin konuşmuş güven. ancak her sezeryanda yara yerinin iltihap olma riski var ve çok kötü kokuyor....ıyyy

cnm sorunda o çalışmıyorum şuan sadece sskmı ödüyor iş yerim doğum paramı alayım diye anlaştık...o yüzden raporu ileri atamıyorum anca 2 3 gün oynar doktor..,inş erken doğmaz bizimki inş...düşünmekten kafayı yiyeceğim evde bunları..para önemli değil ama bazende önemli hakkım varsa niye almim dimi..zaten rapor bitince çıkış vercekler sskdan...o zamana kadar inş primimi öderler yaa inş...

Canım Allah herşeyi gönlüne göre versin..
İnşallah bebikoğlunda tam gününde doğar...
Sende parasını alırsın:)))

paranı alıcaksan çok güzel iyi kabul etmiş en azından o konuda kafan rahat olucak çünkü ssk asgari ücret üzerinden birde hepsini vermiyor kesinti yaparak veriyor, hakkını tabiki arıcaksın ama dr da sana bilgi verir bu konuda danısırsın, benim öyle bir şansım olmadı patronum direk kapının önüne koyuyor mesela ( patronum akrabam bide ) bakalım p.tesi günüde tazminat olayını konuşmamıştık c.tesi tekrar rapor işini bir konuşayım .p.tesi tazminat olayını konuşucam inşallah pürüz çıkarmaz, çıkarsada beni bağlamıyorya çıkarmayı düşünene tazminatıda düşünmüş olması gerekir.

Son düzenleme:

Cnm morelini bozmak istemem ama doğum iznindeyken ssk ödenmiyor.

benim eltim yaptı da onun ki de sadece iki yandan ipvar uradan çekip dikişleri aldılar hiç iz yok

bizim doktorda böyle yapıyo sezeryanı.....komşularım hep onda doğum yaptı..ama sezeryanda üşütmemeye yarayı iltihap kaptırmamaya çok dikkat etmek gerek....bakımı çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…