2012 Şubat Anneleri

off aklıma geldıkce cnm sıkılıyo yaa nasıl olcak bu dogum ısı ılk subatta kım dogum yapacaktı aramısda

aa evet herkes yazsın bakalım sıraya sokalım, benim 10 şubata kadar olması lazım bana kalsa 02.02.2012 istiyorum ama:)

oldum olası kilo takıntım olmuştur
kız her akşam aynanın karşısına geçiyorum
bakıp bakıp iç çekiyorum ne hale gelmişim diye
sonrada tekme yiyorum bebeğim küsüyo galiba

onu bazen bende yapıyorum takıntım olmadıgı halde, herhalde kılo olarak oldum olası hep zayıftım sımdı bu halımı goruce bırde ben daha cok gobek bolgemden aldım bu ne hal dıyorum, kortizona baslayınca ne olucam hıc dusunemıyorum

oldum olası kilo takıntım olmuştur
kız her akşam aynanın karşısına geçiyorum
bakıp bakıp iç çekiyorum ne hale gelmişim diye
sonrada tekme yiyorum bebeğim küsüyo galiba
yapma canım takıntı doğumla çoğu gidiyo zaten....içinde bi can var sonuçta bu kadar kilo çok normal bence....
normal doğum yapanlar sarıp oh göbeciklerinden kurtulacaklar ama ya sezeryanlar ne yapsınnn

canım benim arkadaş geçen sezeryanla yaptı doğum sarıyormuş karnını..lazerle yapmışlar ama dikiş yokmuş..sarıyor....sanırım saran sarar..inş ayy buda çok komik oldu sarelle gibi....

sadece göbek olsa daha iyi ya
sonuç olarak pırt çocuk çıkınca bi tek göbek derdin olcak
basenler bel kalça yayıldı gidiyo

evet yapıstırma diyorlar ben oyle duymustum ama bende myomlar var sezeryan ıle onlarda alınacak yanı dısta olmasa bıle ıcte dıkıs olucak bende sardırmazlar dıye tahmın edıyorum

sadece göbek olsa daha iyi ya
sonuç olarak pırt çocuk çıkınca bi tek göbek derdin olcak
basenler bel kalça yayıldı gidiyo

ay güldürdün beni yaa...sen uzunsun gider merak etme o kilon kızzzz......benim normal gözüken 15 yada 17 şubat civarı..ama sezeryan derse 12 02 2012 isterim büyük olası.....ama inş normal olur...

lazerle nasıl oluyormuskı sezeryan
orası öyle ama herkesın tahmını bır dogum tarıhı vardır onları yazalım, bakalım kımler kacıncı sırada
25ocak ıle 10 sbt arası bnm

ay güldürdün beni yaa...sen uzunsun gider merak etme o kilon kızzzz......benim normal gözüken 15 yada 17 şubat civarı..ama sezeryan derse 12 02 2012 isterim büyük olası.....ama inş normal olur...

bana bi tanesi 12 şubat dedi diğeri 29şubatı bulabilir diyo
sezeryanda inş olmaz
bakalım deniz oğlan ne zaman doğacak?

ben sıkı rejim yapıcam benim_olan başka çarem yok..

bana bi tanesi 12 şubat dedi diğeri 29şubatı bulabilir diyo
sezeryanda inş olmaz
bakalım deniz oğlan ne zaman doğacak?

ben sıkı rejim yapıcam benim_olan başka çarem yok..

normal doğum en sağlıklısı ama o kısım hiç belli olmuyor 3 cü sen oldun sırada

rejime gelince emziriceğin için hemen rejim yapamassın canım süt açısından

dikiş izi olmuyor ve çok çabuk iyileşiyor bende duymustum yaptıranda oldu,

suan itibari ile dogum önceliği sende canım 1 ci sen 2 ci ben gibi gözüküyorum, tabi diğer arkadaşlarda var yazarlarsa

aman yaaaa ılk bırınız dogurun da benımm ıcım rahatlasın ya ben kılolu oldugum ıcın dıkısler yapısmaz ıltıhap olur dıyorlar dr soledım benm bu zmna kadar kapatamadıgım yara yok ne kılolular yaptım dedı ama ne bıleım aklıma takıldı etrafınızda bole bı olaya sahıt olan varmıkı

olanı gordum ama bu tur bıseye sahıt olmadım, sen dr güveniyorsan sorun yok ona bırak bence

nıhlecim soruma cvp vermişin ben kaçırmışım onu aradım biraz..inş öderler cnm...beni işten çıkardılar ama belfin ssk ödeniyor anlaştık iş verenle.....nıhlee benim şimdi kasım ayıda yatarsa toplmda primim 478 gün..aralığında 25 inde rapor alayım diyorum iki gün geç al dedi doktor işsizlik parası için toplamda aralık 25inde başlayıp rapor ocak 25 1 ay şubat 25 2 ay ve mart 25 3 ay nisan 25de bitiyor olmuş oluyo dimi..doğru hesap...:44:tabi doğumu ne zamn yaptığında önemli diyelim ben şubatın 14de doğurdum ondan sonraki rapor mart 14 nisan 14de bitiyo dimi...öyle oluyo..8 haftayı doğumdan önce diğer 8 haftalık iznide doğumdan sonra alıyorsun .....bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…