- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.881
off aklıma geldıkce cnm sıkılıyo yaa nasıl olcak bu dogum ısı ılk subatta kım dogum yapacaktı aramısda
oldum olası kilo takıntım olmuştur
kız her akşam aynanın karşısına geçiyorum
bakıp bakıp iç çekiyorum ne hale gelmişim diye
sonrada tekme yiyorum bebeğim küsüyo galiba
eczilaymıydı neydi vardıya kaynanası sürekli işine burnunu sokuyodu onunda....hani...hemen yazardı girdimi...hatta ben iclal aydına benzetiyordum...hatırladınmı?.......başka kadınlar sitesindelermiş sende gel dedi ama gidemedim alışamam ben yaaa oraya/B]
valla hatırlamadım kızzzz
orasını allah bilir
baksana aralık anneleri sırayı bozmuş 34. haftada doğuranlar var hemde normal doğumla
sıra şaşar yani belli olmaz bebeğin ne zaman geleceği
yapma canım takıntı doğumla çoğu gidiyo zaten....içinde bi can var sonuçta bu kadar kilo çok normal bence....oldum olası kilo takıntım olmuştur
kız her akşam aynanın karşısına geçiyorum
bakıp bakıp iç çekiyorum ne hale gelmişim diye
sonrada tekme yiyorum bebeğim küsüyo galiba
normal doğum yapanlar sarıp oh göbeciklerinden kurtulacaklar ama ya sezeryanlar ne yapsınnn
orasını allah bilir
baksana aralık anneleri sırayı bozmuş 34. haftada doğuranlar var hemde normal doğumla
sıra şaşar yani belli olmaz bebeğin ne zaman geleceği
aa evet herkes yazsın bakalım sıraya sokalım, benim 10 şubata kadar olması lazım bana kalsa 02.02.2012 istiyorum ama:)
onu bazen bende yapıyorum takıntım olmadıgı halde, herhalde kılo olarak oldum olası hep zayıftım sımdı bu halımı goruce bırde ben daha cok gobek bolgemden aldım bu ne hal dıyorum, kortizona baslayınca ne olucam hıc dusunemıyorum
valla hatırlamadım kızzzz
msjını silmişim yoksa yazcamda sana ecrin eczilaymıydı neydi yahuu....oda çok iyi biriydi severim..oda onlarla takılıyoo
yapma canım takıntı doğumla çoğu gidiyo zaten....içinde bi can var sonuçta bu kadar kilo çok normal bence....
canım benim arkadaş geçen sezeryanla yaptı doğum sarıyormuş karnını..lazerle yapmışlar ama dikiş yokmuş..sarıyor....sanırım saran sarar..inş ayy buda çok komik oldu sarelle gibi....
sadece göbek olsa daha iyi ya
sonuç olarak pırt çocuk çıkınca bi tek göbek derdin olcak
basenler bel kalça yayıldı gidiyo
lazerle nasıl oluyormuskı sezeryanyapma canım takıntı doğumla çoğu gidiyo zaten....içinde bi can var sonuçta bu kadar kilo çok normal bence....
canım benim arkadaş geçen sezeryanla yaptı doğum sarıyormuş karnını..lazerle yapmışlar ama dikiş yokmuş..sarıyor....sanırım saran sarar..inş ayy buda çok komik oldu sarelle gibi....
25ocak ıle 10 sbt arası bnmorası öyle ama herkesın tahmını bır dogum tarıhı vardır onları yazalım, bakalım kımler kacıncı sırada
msjını silmişim yoksa yazcamda sana ecrin eczilaymıydı neydi yahuu....oda çok iyi biriydi severim..oda onlarla takılıyoo
burdan banlanan grup oldugu gibi oraya gecmıs demekki,
sadece göbek olsa daha iyi ya
sonuç olarak pırt çocuk çıkınca bi tek göbek derdin olcak
basenler bel kalça yayıldı gidiyo
:))))
ay güldürdün beni yaa...sen uzunsun gider merak etme o kilon kızzzz......benim normal gözüken 15 yada 17 şubat civarı..ama sezeryan derse 12 02 2012 isterim büyük olası..... ama inş normal olur...
lazerle nasıl oluyormuskı sezeryan
25ocak ıle 10 sbt arası bnm
bana bi tanesi 12 şubat dedi diğeri 29şubatı bulabilir diyo
sezeryanda inş olmaz
bakalım deniz oğlan ne zaman doğacak?
ben sıkı rejim yapıcam benim_olan başka çarem yok..
dikiş izi olmuyor ve çok çabuk iyileşiyor bende duymustum yaptıranda oldu,
suan itibari ile dogum önceliği sende canım 1 ci sen 2 ci ben gibi gözüküyorum, tabi diğer arkadaşlarda var yazarlarsa
suan itibari ile dogum önceliği sende canım 1 ci sen 2 ci ben gibi gözüküyorum, tabi diğer arkadaşlarda var yazarlarsa
ben 30+3 deyim. doğum 6 şubat. sezeryan olursa 02.02.2012 de yapalım diye düşünüyoruz
aman yaaaa ılk bırınız dogurun da benımm ıcım rahatlasınya ben kılolu oldugum ıcın dıkısler yapısmaz ıltıhap olur dıyorlar dr soledım benm bu zmna kadar kapatamadıgım yara yok ne kılolular yaptım dedı ama ne bıleım aklıma takıldı etrafınızda bole bı olaya sahıt olan varmıkı
ben 30+3 deyim. doğum 6 şubat. sezeryan olursa 02.02.2012 de yapalım diye düşünüyoruz
bende suan 29 dayım benim 10 subata kadar olması lazım sezeryan olucak bende aynı tarıhı ıstıyorum bakalım kısmet,
rica ederiz
ben seni onların topiğine de giriyorsun sanıyordum
ecilayda teklif etti cnm msj attı ama ben buraya alıştım..yeni bi yere alışmak oranın kurallarını sitesini öğrenmek v.s çok uzun iş bana göre değil...zaten bblau ile son zamanlarda pek anlaşamıyordum arkasından konuşmim ama çok alıngandı..bişey yazsan hemen kendi üzerine alınıyordu ben hemen yazışmayı kestim bu huyunu anlayınca onla..ama leader iş konusunda çok akıl vermişti bana yardım etmişti sağ olsun ona üzüldüm..azelyada zaten bblau ile kankaydı....oda ondan yandı....hayırlısı olsun haklarında....
Olay neydi ne olduki onlara. Neden silinmiş üyelikleri ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?