- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.921
cnm sorunda o çalışmıyorum şuan sadece sskmı ödüyor iş yerim doğum paramı alayım diye anlaştık...o yüzden raporu ileri atamıyorum anca 2 3 gün oynar doktor..,inş erken doğmaz bizimki inş...düşünmekten kafayı yiyeceğim evde bunları..para önemli değil ama bazende önemli hakkım varsa niye almim dimi..zaten rapor bitince çıkış vercekler sskdan...o zamana kadar inş primimi öderler yaa inş...
Kuzular ben geldim..
Çocukları yazılı yaptım..
bir kişi 1 aldı..
sınıfta bir kişi yine 5 aldı
geri kalan 2-3-4 aldı
Okudum geldim zıpladım aranıza..
Tarih süper bu arada senfatım...
hg cnm yahu sen ne ortmenıydın sınıf ortmenımı::)
aysebahar senin bransın nedir?
:)))))
hoşgeldin canım, çok hızlısın hem yazılı hem okudunda
Evet canım müdür yardımcısı olunca
boş vaktim..
size bakarsam kalır dedim
oku hemen gir kızlarla lafla:))
iyi yaptım di mi?
Kuzular ben geldim..
Çocukları yazılı yaptım..
bir kişi 1 aldı..
sınıfta bir kişi yine 5 aldı
geri kalan 2-3-4 aldı
Okudum geldim zıpladım aranıza..
Tarih süper bu arada senfatım...
hg cnm yahu sen ne ortmenıydın sınıf ortmenımı::)
hg cnm yahu sen ne ortmenıydın sınır ortmenımı::)
o gruptaki arkadaşların hepsi çok bilmişti :) ben saDECE yazılanları okuyabiliyordum. sorulan sorulara cevapta vermiyorlardı. kendi aralarında konuşuyorlardı. şu anki grup herkesi kabulleniyor, aralarına alıyor. yeni arkadaşlar onlar zamanında olsaydı topiğe uyum sağlamazlardı. bir sürü gereksiz yazılarla sayfaları dolduruyorlardı. akşama bir bakıyordum 60 sayfa olmuş yetişemiyordum okumaya. zaten o iki günde yaşananlarda hoş bir uslüpte yoktu. resmen kavga olmuştu. neyse okuyorlarsa onlara da sağlıklı gebelikler, mutlu bebekler...
valla bende olayı bilmiyorum bi baktım bişeyler yazılıyor önce adengökçeydi sanırım onun üyeliği iptal oldu tarmışmış sanırım biriyle kim olduğunu bilmiyorum peşine diğerleri o giderse bizde gideriz dedi gittiler...
dikiş izi olmuyor ve çok çabuk iyileşiyor bende duymustum yaptıranda oldu,
suan itibari ile dogum önceliği sende canım 1 ci sen 2 ci ben gibi gözüküyorum, tabi diğer arkadaşlarda var yazarlarsa
ben 30+3 deyim. doğum 6 şubat. sezeryan olursa 02.02.2012 de yapalım diye düşünüyoruz
TATLIM 30+6 oldum. yarın 31. hafta bitiyor. sezeryan olucak. en geç 25 ocakta alırım dedi doktorum
msjını silmişim yoksa yazcamda sana ecrin eczilaymıydı neydi yahuu....oda çok iyi biriydi severim..oda onlarla takılıyoo
aman boşver önemli değil :)
evet yapıstırma diyorlar ben oyle duymustum ama bende myomlar var sezeryan ıle onlarda alınacak yanı dısta olmasa bıle ıcte dıkıs olucak bende sardırmazlar dıye tahmın edıyorum
sezeryanda da dr lar izin vermiyor ki
TATLIM 30+6 oldum. yarın 31. hafta bitiyor. sezeryan olucak. en geç 25 ocakta alırım dedi doktorum
benim normal 40 hafta 6 martta
ama sezeryan olacağı için 14 şubatta falan olcak
Hoşbulduk canım
ben tarihçiyim...
erken deılmı cnm ya ufak olur bebısler.. 3 hafta once almıs olacak bebeklerı ama ıkız ya belkı ondan erken alıyordur
yavaş yazın diyenlere bak 3 sayfa konuşmuşlar ben bakana kadar
yavaş yazın diyenlere bak 3 sayfa konuşmuşlar ben bakana kadar
erken deılmı cnm ya ufak olur bebısler.. 3 hafta once almıs olacak bebeklerı ama ıkız ya belkı ondan erken alıyordur
canım normal doğum 40 hafta falan
sezeryan 38 hafta
benim ikiz olduğu için 36-37 hafta dedi doktor
Devam devam sevdim ben bunu...
Bir kere de biz boş konuşalım yahuuuuuu
:)))
Devam devam sevdim ben bunu...
Bir kere de biz boş konuşalım yahuuuuuu
neyse kızlar ben kaçar..eşim bugün erken gelcek işten....birazdan evde olurum dedi..hadi öptüm sizi..yeek hazırlamam gerek...herşey için sağolun....görüşürüz yarın inş....:80:
valla bende olayı bilmiyorum bi baktım bişeyler yazılıyor önce adengökçeydi sanırım onun üyeliği iptal oldu tarmışmış sanırım biriyle kim olduğunu bilmiyorum peşine diğerleri o giderse bizde gideriz dedi gittiler...
yok öyle olmadı bildiğim kadarı ile 2 kişi kavga etti banlandı sonra diğerleri site yönetimi ile polimiğe girdi öyle banlandı diğerleride o konuları kapatmadı uzattıkca uzattı hatta bende çok uyardım konu uzamasın topik amacından cıkıyor dıye , o donem o kadar sıkıcıydıkı sırf kavga yazılıyordu o donem bakmak bıle ıstemıyordum belırttımde sonra en son bırı daha soylıcenı soyledı banlanıcam nasılsa dedı oda oyle gıttı, bile bile lades yani
anammm 25 ocak heTATLIM 30+6 oldum. yarın 31. hafta bitiyor. sezeryan olucak. en geç 25 ocakta alırım dedi doktorum
tarihte güzelmiş yani:)
ben kaçar bayanlar patronum rahat bırakmıyor cins cins bakıyor ne yapıyor bu diye şimdi işten çıkarma olayı varya o bana kıl ben ona kıl:)
kendinize iyi bakın iyiakşamlar hepinize
neyse kızlar ben kaçar..eşim bugün erken gelcek işten....birazdan evde olurum dedi..hadi öptüm sizi..yeek hazırlamam gerek...herşey için sağolun....görüşürüz yarın inş....:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?