- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.261
günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyorum,nasılsınız? bugün eşimi işe yolladım başladım yatak odasını temizlemeye çok şükür bitti,sırada kızımın kıyafetlerini yıkamak var ama daha deterjan almadım hafta içide o bitecek inşallah,genel temizligide doguma yakın temizlikçi tutup yaptırmaya karar verdim heryer mis gibi olsun benimde içim rahatlasın
buarada gece hiç uyuyamadım, patlıcak gibiydi karnım göbek çevrem çok acıdı bide zilli kız hiç durmadı galiba onun hareketlerinden kaynaklanıyor yeri dar gelmeye başladı,göğsümde ve bacagımda çatlak var karımda yok,ama başlıcak gibi çünkü çok gergin heryerim sizde durumlar nasıl
son iki gündür böyle benim de , gece uyutmuyor resmen, bir şey de yiyip içemiyorum doğru düzgün, inanılmaz yanıyor çünkü. Evde gavison vardı, gidince içsem mi ki napsam ????
iyice hareketlendi benimkide
çok hareket edincde uyuyamıyorum bişey mi var acaba diye?
bende hazır eşim işteyken gidip eksiklerimi alsam diyorum
çok karışıp aklımı karıştırıyo ve sinirlenip almadan çıkıyorum
gidiyim alıyım rahatlıyım mı kızlar ne dersiniz?
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
karats,
enice,
hacer1,
buklee,
sblnht,
bbye
günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyorum,nasılsınız? Bugün eşimi işe yolladım başladım yatak odasını temizlemeye çok şükür bitti,sırada kızımın kıyafetlerini yıkamak var ama daha deterjan almadım hafta içide o bitecek inşallah,genel temizligide doguma yakın temizlikçi tutup yaptırmaya karar verdim heryer mis gibi olsun benimde içim rahatlasın
buarada gece hiç uyuyamadım, patlıcak gibiydi karnım göbek çevrem çok acıdı bide zilli kız hiç durmadı galiba onun hareketlerinden kaynaklanıyor yeri dar gelmeye başladı,göğsümde ve bacagımda çatlak var karımda yok,ama başlıcak gibi çünkü çok gergin heryerim sizde durumlar nasıl
slm güzel anneler... 30.haftayı geçince herkeste şikayetler başlamış... Kendimi okur gibi oluyorum aynı şikeyetler bendede var demekki normal herşey... Ben bugün evdeyim ama inanılmaz gerginim son günlerde kendimi acayip çirkin ve itici hissediyorum...100 beden göğüsü olan bir insan nasıl güzel olurki zaten neyse içinizi karartmayım...
Kızlar bişey sorucam doktoruyla doğum şeklini zamanını felan konuşan varmı merak ettim?
geceler gecler malesef benım de böle gecıyorrr calarım desne aynı sneın gıbıı bana yıen sadce erkek olunc abbeıs böel catlka olur dedıler bak sneın ız yıne olmussskarnım benımde acıyor dedgın gıb buyuyolar ve ben bırde calsıyorummm evde olup sneı gıbı temısık yapmak ısterdımmm:))
yeni geldin canım sanırım hoş geldin
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
karats,
enice,
hacer1,
buklee,
sblnht,
bbye
tek karar verebiliyorsan git al canım beklemenin bi mantıgı yok sona yaklaşıyoruz artık bende pijama alıcam begendim 55tl gidip almaya üşeniyorum dışarısı çok soguk
slm güzel anneler... 30.haftayı geçince herkeste şikayetler başlamış... kendimi okur gibi oluyorum aynı şikeyetler bendede var demekki normal herşey... ben bugün evdeyim ama inanılmaz gerginim son günlerde kendimi acayip çirkin ve itici hissediyorum...100 beden göğüsü olan bir insan nasıl güzel olurki zaten neyse içinizi karartmayım...
kızlar bişey sorucam doktoruyla doğum şeklini zamanını felan konuşan varmı merak ettim?
slm güzel anneler... 30.haftayı geçince herkeste şikayetler başlamış... kendimi okur gibi oluyorum aynı şikeyetler bendede var demekki normal herşey... ben bugün evdeyim ama inanılmaz gerginim son günlerde kendimi acayip çirkin ve itici hissediyorum...100 beden göğüsü olan bir insan nasıl güzel olurki zaten neyse içinizi karartmayım...
kızlar bişey sorucam doktoruyla doğum şeklini zamanını felan konuşan varmı merak ettim?
slmm n e gusel evdesınnnn bend eöle hıssedıyorumm aynen ama benım goguslerım buyumedı
benim gögüzlerimden çok karnım büyüdü aldı başını gidiyo bakalım, bu hafta doktora gidicem ben bakalım ne dicek genelde 32-36 arası konuşuyorlarmış dogumu
doktordan sonra yaz mutlaka... kızlar yaa sezeryandan sonra karnın öylece kalıyormuş o yüzden hiç istemiyorum ama normal doğumdada popoya kadar kesiyorlar ben zaten çok takıntılıyım ne yapıcam bilmiyorum evde doğum yasal olsa vallahi ebe bulucam o haldeyim uykularım kaçıyor...
doktordan sonra yaz mutlaka... kızlar yaa sezeryandan sonra karnın öylece kalıyormuş o yüzden hiç istemiyorum ama normal doğumdada popoya kadar kesiyorlar ben zaten çok takıntılıyım ne yapıcam bilmiyorum evde doğum yasal olsa vallahi ebe bulucam o haldeyim uykularım kaçıyor...
göğüslerin büyümedi diye üzülüyormusun yoksa sen Allahın çok sevdiği bir kulsun bence ben kendimi inek gibi hissediyorum birde süt gelince ne olur bilmiyorum
normal doğumu çok istiyorum ama tam normal doğum videosu açıyorum ve midem ağzıma geliyo
çok korkuyorum ..
yok süt gelmez dıye üzüluyorumm kıem sorsam buyudu dıyorda ondann
ınternttekı dogum vıdeoları hep yabncı ama bırde pısler pek takılma bence enguselı normla dogumm muş:)allahım salgıklı dogum versın bebıslerımıze saglıkla kavuslaımda en öenmlııs bu:)
göğüslerin büyüklüğü yada küçüklüğüyle sütün bi alakası yokmuş aklında bulunsun canım
bide bebek çok iriyse kesiyolar dimi?
ay allahım herkesin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?