- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.421
45 neymıskı....
yarın bir de gidicem doktorum da şaşırdı herşey normaldı her zaman görünce şaşırdı 2 ya da 3 güne bir görüşürüz dedi. bir de 45 gibi bişey söyledi ama o sırada benim korkudan tansiyonum düşmüştü anlamadım bişey
birbirinizle konuşmaktan bizim sorduğumuz soruları görmüyosun yahuuuuu asellllllllllllllllll
45 mm. mi dedi cnm?
işte o ara kaçırmışım artık gr mıdır cm midir bilemiyorumçok da takılmamak istiyorum ama en az takmış halim bu işte canım :)
birbirinizle konuşmaktan bizim sorduğumuz soruları görmüyosun yahuuuuu asellllllllllllllllll
ben ayrıldığım iş yerimdeyim bugün..evde değilim..müdürüm yine çağırdı çalışmak için..yerime bakıyorum yani yine...zaman geçmiş olcak bugün....eşin yoksa sıkılırsın ahh ahh ben hergün öyleyim düşün yani..eşim işten gelene kadar akla karayı seçiyorum evde...temizlik yap sende yemek yap bebeğin şeylerini yıkadınmı? onları hallet yıkamadıysan hava güzel hazır..kurur
45 mm. mi dedi cnm?
olabilir. KÖtü mü sence? bilemedim ki?
çıkıyorum canım aradan
yıkadım hiç bi eksiğimiz kalmadı ütüledimde.
sen yine böyle arada git gel çalıştırcaklar heralde seni
32 hafta için 45 fazla değil mi sanmıyorum boy olduğunu en fazla 35-40 arası olması geremez mi o haftalarda
karats nerdesin yaaaageldin daha yazmadın...işinmi? varr:44:
boyu değil buklecim amniyon sıvısının mm. yada cm. cinsinden ölçülmesi bu değer sanırım 50 nin altına düşerse sıkıntı...
yoook kız yazdım pc başındayım :44::44::44::44:
buklee sadece pazargünleri iş olursas çağırıyor müdür işte....günlük paramı alıyorum sadece..hem eşimde aynı yerde onunla bigün geçirmiş oluyorumm...çalıştırcaklarından değil yani..zaten bu ayın 23 doğum raporunu alcam vercem..
kötü değil cnm ama azalmış niye oldu ki birden bire???
kızın nasıl? doktora gittinmi hiç?
evt yazmıştım hatta biraz önce sana
geçen hafta karnıma giren kramp için gittik.10 gün erkenden görmüş oldum :)
1.250 gr.
adı da buğlem su olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?