- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.461
benimkide sırt üstü yatıyo ayakları havadaydı..şimdide aynı sanırım..seninki doğum pozisyonunu almış sanırım...ne çabuk erken değilmi..:44:..hakkımızda hayırlısı olsun....yaa bende bugün boğazımda yanma var..iş yerinin suyundanmıdır nedir....rahatsız oldum çok.....dönmelerinin yavaşlaması için 32 yi geçmeleri lazım asell..daha erken...
benimkide sırt üstü yatıyo ayakları havadaydı..şimdide aynı sanırım..seninki doğum pozisyonunu almış sanırım...ne çabuk erken değilmi..:44:..hakkımızda hayırlısı olsun....yaa bende bugün boğazımda yanma var..iş yerinin suyundanmıdır nedir....rahatsız oldum çok.....dönmelerinin yavaşlaması için 32 yi geçmeleri lazım asell..daha erken...
çevremdekilerden söyleyemen yada adını unutan oluyo ama alışacaklar nasılsa şuan pek duyulmamaış
olduğundan herkes söylemesi zor yada güzel diyerek soğutamadılar beni
zamanla insan herşeye alışıyo bi isme mi alışamıcaklar.
siz ne isminiz karar verdiniz pekii??
NEHİR koycan bizde teyzeleri nasıl sizce???
dönüyodur bence sen fark etmiyosun yada iç karnın büyük.yeri çok bebeğin...keşke doktora sorsaydın...ara sırada olsa anlaman lazım...tuhaff:44:acaba bnm de donermı??
değişir belkipozisyonları...benimki için doktor ters bebek dedi sırt üstü olunca nasıl ters oluyo bende anlamadım...doğuma kadar 10 kere değişir şekli zaten ...takmıyorum kafama..daha çok zamanı var...kordon dolanması falan olmadığı sürece normal doğarlar inş..bilmiyorum cnm benim ki 3haftadır aynı pozisyonda....
NEHİR koycan bizde teyzeleri nasıl sizce???
cok guzelll.............
dönüyodur bence sen fark etmiyosun yada iç karnın büyük.yeri çok bebeğin...keşke doktora sorsaydın...ara sırada olsa anlaman lazım...tuhaff:44:
değişir belkipozisyonları...benimki için doktor ters bebek dedi sırt üstü olunca nasıl ters oluyo bende anlamadım...doğuma kadar 10 kere değişir şekli zaten ...takmıyorum kafama..daha çok zamanı var...kordon dolanması falan olmadığı sürece normal doğarlar inş..
cnm nehir güzelde hem kıza hem erkeğe konabiliyo....keşke başka bi isim baksan kesin kız isimlerinden erkeğe konmayanlardan..benim fikrim tabi bu....sen bilirisnde..mesela duru damla ipek ela çok seviyorum bu isimleri..
ohh masallah vallaa ne guzel yuruyus yap son zmnlarda catıların acılsın kolayca barı
NEHİR koyduk bizde teyzeleri nasıl sizce???
alısırlar alısırlar bende NIHLE ASLI koyacam kımse beceremeyız dıyorlar sıt pıst derız dıyorlar ben becereyım gerısı onemlı deıl olmadı yanına bı ısım daha takarsın bnm gıbı
teşekkürler cnm sürekli aklımıza başka isim geliyordu bende artık kesinleşsin birdaha değiştirmeyeyim diye battaniyesine ismini işlettirdim
ama buğlem ismide çok güzel gerçekten..
yürüyüşten pek geri kalmıyom zaten
güzel canım
doktor gayet güzel gidiyon başından beri dedi
demek sorun yok diye rahatız
nıhle ne demek canım:26::26:
nehır buglem tak ıcınde kalmasn bolede guzel bnce
dr bellı olmaz dedı ama sanmıyorum dedı..
isim konusunda bence kimseyi takmamak lazım
herkese beğendiricem derken isim bulamayız yoksa
nihle Allah'ın armaganı emanetı demekmıs cnm
iki ismi sevmiyorum cnm ama 2.ye kesin koyacam rabbim nasip ederse
nasıl sanmıyo yaaa bu haftanı saymasak daha normal doğuma 7 8 haftan var.....dönmesi lazımm:44:
hıımmmm çok güzel.
bende bunu duymamıştm hayret
bir ara ecrininn anlamı bu die biliyodum..
sonra ecrin ve ceylin patlaması yaşandı
benm kız gelene kadar buğlem patlaması olmaz inşallah ..
işte o zaman değiştiririm affetmem
nasıl sanmıyo yaaa bu haftanı saymasak daha normal doğuma 7 8 haftan var.....dönmesi lazımm:44:
belli olaz canım
bana doktor demişti
doğum şekli belli mi diye sorunca
normal girersin sezaryanla çıkarsın o tamammen bebeğin
keyfine bağlı dedi...
aslında öyle..ama ben hem kıza hem erkeğe konulabilen isimleri sevmiyorum..cinsiyeti belli olmalı bence ismin..okulda alay konusu oluyo yoksa...ama tabi içimize sinende çok önemli.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?