- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.501
rüzgar kıza olmaz zaten ama deniz hem kıza hem erkeğe konuyo .....rüzgaarrrrrrr oğluummmm eve gellllllllllllgüzel güzel.....inş rüzgar fırtınalı olmaz yaramaz olmaz.....
kız bana çekerse yandım anneç çok çekmiş benden yazık kadına
benım bıde gebelıklerımde ılıskı yasak tamemen. gecen esıme soledım dıgerıde hemen pesıne gelsın dıe bana ne dese begenırsın barı ıkı uc ay beklese ıdıkadamın canına tak etmıs bellıkı
bende sakat bi durum yok ama bende hamileliğimin başından beri tatildeyim eşimle..... eşim korkuyo nedense.....adam haklı bi 9ay daha nasıl dayansın hasrete yaaa
emzirin koyun yerine emzirin koyun yerine..kucakta gezdirmeyin..sonra yerinede alışmıyo hiççç
emzirin koyun yerine emzirin koyun yerine..kucakta gezdirmeyin..sonra yerinede alışmıyo hiççç
acaba biz koysak büyükler durur mu kız koy diyince kouyulur mu çocuk nasıl kızycaz
yok bızım dusuk tehlıkesı var ondandı ılk 6 ay her gıdısımızde soruyordu sımdı vazgectı sormaktan bazen dıyom hadı gel takıl pesıme yok emanetı bı halledelım ondan snra dıyo
benimde düşük tehlikem oldu...3buçuk sylıkken oğlum aşşağıya indi kanamam oldu sonra ister istemez bizde korktuk....şimdi zaten çekicilik kalmadı göbek balon gibi...adam ne yapsın fizik bozuldu..çocuğa emanetmi diyo.. .
acaba biz koysak büyükler durur mu kız koy diyince kouyulur mu çocuk nasıl kızycaz
benimde düşük tehlikem oldu...3buçuk sylıkken oğlum aşşağıya indi kanamam oldu sonra ister istemez bizde korktuk....şimdi zaten çekicilik kalmadı göbek balon gibi...adam ne yapsın fizik bozuldu..çocuğa emanetmi diyo.. .
hea manyak ole dıyoaslında ne yalan soylım hıc ıcımden gelmıyor benımde artık dogurduktan snra nolcak bılemıyorum
valla tavrınızı ilk başta eve gelir gelmez koyun..yoksa herşeye maydanoz olurlar...yıkanmasından tutta yatırılma şekline kadar..helede annenizle kaynananız bir arada olursa varyaaa yandınız...benim o sıkıntım olmicak inş ikiside yokk ohhhh
bilmiyorum ama bildiğin davul gibi olduk kızlar adamlarda haklı
valla tavrınızı ilk başta eve gelir gelmez koyun..yoksa herşeye maydanoz olurlar...yıkanmasından tutta yatırılma şekline kadar..helede annenizle kaynananız bir arada olursa varyaaa yandınız...benim o sıkıntım olmicak inş ikiside yokk ohhhh
bilmiyorum ama bildiğin davul gibi olduk kızlar adamlarda haklı
ben özledim kocişimi valla yaa.....inş normal doğum olursa kukumuz hasar görmez yoksa çok sıkıntı yaşarız..ilk gece gibi diyo ekim annelerinde geçen okudumda....acıyomuş..inş bide o derdimiz olmaz....gerçi bu kadar aradan sonra kesin acırda.....nasıl olcak bende bilmiyorummmm...aslında ilişki olması şu dönem daha iyiymiş daha rahat doğum için ama...göbekle bünye kabul etmiyoki..
bızde sevgılı gıbıyız aynıaman bı doguralım da ılıskıde acıması kalsın :S:SS::S:S::S:
davul..trampet....düm teka düm tekkkk.......geçer geçer bu göbekte geçerrrrrrrrr
hiç sormaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?