- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.481
bu lafta bana galiba rüzgar denizden dolayı sanırım
dediğim gibi ne siniyosa içine onu koymalısın ve okul hayatında
rencide olmuyacak bi isimse sorun yok demektir
hangisini beğenirse onu kullansın öyle bi fırsat sınıyoruz ona
NEHİR koyduk bizde teyzeleri nasıl sizce???
bu lafta bana galiba rüzgar denizden dolayı sanırım
dediğim gibi ne siniyosa içine onu koymalısın ve okul hayatında
rencide olmuyacak bi isimse sorun yok demektir
hangisini beğenirse onu kullansın öyle bi fırsat sınıyoruz ona
yok kızz kimseye değil lafım bana düşmez..sadece düşüncemi söyledim ben....
keratalara bak yaaa onların keyfıne gore hareket edcez
hatunum, nıye dusmezmıs teyzesı deılmısın dusecek tabı
hakkımızda hayırlısı olsun inş.....herşey kolay olur.....ben düşünmek bile istemiyorum doğumu.....hakkımda hayırlısı olsun napim yaaa...hem istiyorum doğsun hemde istemiyorum içerde kalsın. .cnm nasıl yancak ? :44:yancak mı bilmiyorum çünkü...yada ne kadar yancak..:18:
sağolasın cnm yaaa.....
aslında ıtıraf etmelıyım kı bende felaket korkuyorum zmn yaklastıkca aklım cıkıyo
kime söylesem eninde sonunda çıkacak ordan diyolar..oda doğru ama..bizim gibi hiç doğumu yaşamamış biri olarak zor işte.....napalım..tırsıyoruzz......ama sanırım onları görünce dünyalar bizim olcak...annesi yesin pipisini kuzuummmmmmmmmm oyy oyy
buklee seninki erkek bebekdi dimi?
nıhlecim tabiki ama çevremin dediği ister istemez etkiliyo beni .....isim konusunda..esadı beğenen çok oldu artık tamam dedim..yoksa demiri çok düşündük ama adı üstünde demir çelik konusu olur okulda diye çok kişi dedi vazgeçtik...
aslında dedıklerıne gore ılk dogum daha kolaymıs ıkıncıde ne olacagını bıldıgımız ıcın zor olurmus.. kıskandım bende kızımın kukusunu yıyım barı
evet oda doğru aslında..şimdi hiçbişey bilmeden doğuma gidicez..ama o zaman herşey bilincimizde olacağı için daha zor olabilir ama dahada tecrübeli oluruz.....bi 5 6 yıl sonra inş ikinciyi düşünüyorum ben...büyük konuşmimde.....
arkadasım ınan hıc unmurunda olmasın hee bu arada esad ısmıne bayıldım sakın deısme.. ıkıncı kızım olursa nazlıcan koycam allah nasıp ederse1. hallettıkde ıkıncısını dusunuyom ıyımı
vallahı bnm planımda pespese yapmak varbuyusun ıkısı bırden
buklee seninki erkek bebekdi dimi?
nıhlecim tabiki ama çevremin dediği ister istemez etkiliyo beni .....isim konusunda..esadı beğenen çok oldu artık tamam dedim..yoksa demiri çok düşündük ama adı üstünde demir çelik konusu olur okulda diye çok kişi dedi vazgeçtik...
benim ikinci inş kız olur yaaa bi kız bi oğlan ne güzellll ....hiç sorma..doğurmadan daha adamlar duysa böyle konuştuğumuzu yanarızz...
en az iki yıl ara vermen lazım ama sezeryanda olursa sakat çünkü.....yeri geçmesi lazımiyi cesaret valla sende hee
evet canım erkek bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?