2012 Şubat Anneleri

yok kızz kimseye değil lafım bana düşmez..sadece düşüncemi söyledim ben....

keratalara bak yaaa onların keyfıne gore hareket edcez

hakkımızda hayırlısı olsun inş.....herşey kolay olur.....ben düşünmek bile istemiyorum doğumu.....hakkımda hayırlısı olsun napim yaaa...hem istiyorum doğsun hemde istemiyorum içerde kalsın..cnm nasıl yancak ? :44:yancak mı bilmiyorum çünkü...yada ne kadar yancak..:18:

aslında ıtıraf etmelıyım kı bende felaket korkuyorum zmn yaklastıkca aklım cıkıyo

aslında ıtıraf etmelıyım kı bende felaket korkuyorum zmn yaklastıkca aklım cıkıyo

kime söylesem eninde sonunda çıkacak ordan diyolar..oda doğru ama..bizim gibi hiç doğumu yaşamamış biri olarak zor işte.....napalım..tırsıyoruzz......ama sanırım onları görünce dünyalar bizim olcak...annesi yesin pipisini kuzuummmmmmmmmm oyy oyy

aslında dedıklerıne gore ılk dogum daha kolaymıs ıkıncıde ne olacagını bıldıgımız ıcın zor olurmus.. kıskandım bende kızımın kukusunu yıyım barı

buklee seninki erkek bebekdi dimi?

nıhlecim tabiki ama çevremin dediği ister istemez etkiliyo beni .....isim konusunda..esadı beğenen çok oldu artık tamam dedim..yoksa demiri çok düşündük ama adı üstünde demir çelik konusu olur okulda diye çok kişi dedi vazgeçtik...

arkadasım ınan hıc unmurunda olmasın hee bu arada esad ısmıne bayıldım sakın deısme.. ıkıncı kızım olursa nazlıcan koycam allah nasıp ederse 1. hallettıkde ıkıncısını dusunuyom ıyımı

aslında dedıklerıne gore ılk dogum daha kolaymıs ıkıncıde ne olacagını bıldıgımız ıcın zor olurmus.. kıskandım bende kızımın kukusunu yıyım barı

evet oda doğru aslında..şimdi hiçbişey bilmeden doğuma gidicez..ama o zaman herşey bilincimizde olacağı için daha zor olabilir ama dahada tecrübeli oluruz.....bi 5 6 yıl sonra inş ikinciyi düşünüyorum ben...büyük konuşmimde.....

vallahı bnm planımda pespese yapmak var buyusun ıkısı bırden

benim ikinci inş kız olur yaaa bi kız bi oğlan ne güzellll ....hiç sorma..doğurmadan daha adamlar duysa böyle konuştuğumuzu yanarızz...

evet canım erkek bebişim

benim ikinci inş kız olur yaaa bi kız bi oğlan ne güzellll ....hiç sorma..doğurmadan daha adamlar duysa böyle konuştuğumuzu yanarızz...

benım bıde gebelıklerımde ılıskı yasak tamemen. gecen esıme soledım dıgerıde hemen pesıne gelsın dıe bana ne dese begenırsın barı ıkı uc ay beklese ıdık adamın canına tak etmıs bellıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…