- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.521
annem anlayışlı kadındır ve kaynanamdan da yaşça 25yaş küçük olduğu için beni asla arada bırakmaz
birarada olacaklar ama eminim annem dolandıra dolandıra larffı kaynanama ''sen yorulma zaten yaşlı ve kilolusun aha aha aha bana bırak ben hallederim ''demeye getirerek
olayı çözecektir
o çözmezse ben çözerim artıkın lohusa lohusa fırça kaymak zorunda kalırım artıkın kaynanama
hiç sormaaa..........
cok zevklı oluyo kızyenı tanısmıs lıselı asık gıbı
yaşlı kadına laf anlatmakta zor oluyo yaa...inş işin zor olmaz..lohusa lohusa bide onlarla uğraş..kimseye bırakma oğlanı sakın...konuşsun dursunlar...sakın kundak yapmayın hee bebeleri ....kalça çıkığının bir numaralı nedeni..gevşek kundak hani belkiii..elleriyle kendini uyandırıyosa oda ama belkiii...sakınnnn...ay ben çok fena kaynana olcam..karışırım herşeye...gelin yandııı
noluyo alo
çok mu özlediniz kocişlerinizi
sıkın dişinizi kızlar az kaldı doğuma
noluyo alo
çok mu özlediniz kocişlerinizi
sıkın dişinizi kızlar az kaldı doğuma
bızde safak ıkı kere sayılıyo bırı 8 hafta bırı 12 hafta
kızl allah napmasın sizi
ama bazı şeyler okudum o şafak artabilir haberiniz olsun
Lohusalık dönemi, annelerin depresyon açısından en fazla risk altında oldukları dönemdir. Bu dönemde psikolojik açıdan ciddi ve uzun süreli problemler meydana gelebilir. Lohusalık depresyonu tüm lohusaların yaklaşık % 10-15 inde görülmektedir. Daha ağır durumlarda lohusalık psikozundan bahsedilir. Lohusalık depresyonunda en sık karşılaşılan belirtiler şunlardır ;
Bezgin ve bitkin bir ruh hali
İlgi ve alaka kaybı
Önceden hoşlanılan şeylerden zevk alamama
Günlük aktivitelere karşı ilgisizlik
Çok uyuma arzusu ya da uykusuzluk
İştahsızlık ya da aşırı iştah
Huzursuzluk, telöre edememe
İdrak zorluğu ve dikkat eksikliği
Kendini değersiz ve gereksiz olarak görme
Kötü anne olduğu düşüncesi
bu durumda olursak o iş yaş kızlar aha aha aha
bence sen bilinçli bi kaynana olcaksın
o yüzden bişey olcağını sanmıyorum
kızlar ben şu an da bile depresyonda gibiyim
uyuyup duruyorum buda canımı çok sıkıyor
keyifsizim ve artık daralmaya başladımm hem bitsin bi an önce istiyorum hemde korkuyorum doğum zamanı gelmesin diye
karmakarışık bişey oldum
sanki hiçbişeye yetişemiycek gibiyim
lohusalık dönemi, annelerin depresyon açısından en fazla risk altında oldukları dönemdir. Bu dönemde psikolojik açıdan ciddi ve uzun süreli problemler meydana gelebilir. Lohusalık depresyonu tüm lohusaların yaklaşık % 10-15 inde görülmektedir. Daha ağır durumlarda lohusalık psikozundan bahsedilir. Lohusalık depresyonunda en sık karşılaşılan belirtiler şunlardır ;
bezgin ve bitkin bir ruh hali
ilgi ve alaka kaybı
önceden hoşlanılan şeylerden zevk alamama
günlük aktivitelere karşı ilgisizlik
çok uyuma arzusu ya da uykusuzluk
iştahsızlık ya da aşırı iştah
huzursuzluk, telöre edememe
idrak zorluğu ve dikkat eksikliği
kendini değersiz ve gereksiz olarak görme
kötü anne olduğu düşüncesi
bu durumda olursak o iş yaş kızlar aha aha aha
inş o günleri görcezmi yaaa....oğlanlar büyümüş gelin almışızz..hey gidi heyyyyy..sağol cnm inş öyle olurumm...ahh ahhhhhhhhhh
:%10-15 dıyo cok az ıhtımalbısıcık olmaz
ben o %lik kısımda görüyorum kendimi nedense demek ki erken bunalım başladı bende
ben nasıl kızımı evlendırcem yaaaaaaaaaaa
yesinler senin kızını daha çeyiz örcen ooo işin çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?