- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.661
slm eşim bi tane braundan derce aldı ama bebek ıcın pek uygun degıl ya parmak ucundan olcuyo bu yetıskınler ıcın ıyı ama bebişe pek kullanamamkızlar aklıma ne geldı derece aldınızmı sız???
ıyı aksamlar kızlar oyelkenden haberınız varmı doktora gıdecektı bebişleri nasılmıs?aklımdan bı turlu cıkmıyo naptı cok merak edıyorum. ınsalah bebeklerı de kendı de cok ıyıdır.
slm eşim bi tane braundan derce aldı ama bebek ıcın pek uygun degıl ya parmak ucundan olcuyo bu yetıskınler ıcın ıyı ama bebişe pek kullanamam
kızlar aklıma ne geldı derece aldınızmı sız???
bademciğimi var sık şişiyosa oda yapar...:26:
doktoruna gorun hemen yarin.. umarim onemli bise degildirslm kızlar 2 gündür karnım çok ağrıyo sanki gaz sancısı gibi ama değil.bu akşamda nokta gibi kan geldi çok korktum yaasonra bidaha tekrarlamadı. yorum yaparmısınız lütfen bu msjıma bari cvp verin
slm kızlar 2 gündür karnım çok ağrıyo sanki gaz sancısı gibi ama değil.bu akşamda nokta gibi kan geldi çok korktum yaasonra bidaha tekrarlamadı. yorum yaparmısınız lütfen bu msjıma bari cvp verin
juweline; selam .. hayir erken degil benimde gogsumden geliyor.. normal yani. kizima hamileykende bu haftalarda baslamisti
evet sikmamak lazim kesinlikle hem degerli hemde erken dogumu tetikliyor gogsundeki sutu sikmak
ben kizimi 1yasina kdr emzirdim baska sebeplerden dolayi biraktim emzirmeyi hala sütüm coktu.ilac kullandim süt cekilsin diye.. eger bu bir kistas ise evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?