- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.641
batma derken cnm ağrı gibimi? bende yok ama bacak ağrım oluyo bazenn
cnm bende kasılma oluyor bı jel verdı dr ayagıma suruyorum batmalarsa cocugun ayakları olsa gerek
cnm bence bıtmesıne yakın alalaım cunku buyume durumunu bılmıyoruz dur yıne haavamı atayımbnm kocıs anlar anlamayanada kılosunu soleyınce alırlar dıye tahmın edıyorum
biliyodum böyle diyeceğini..sen varya sen....dünür işte...
bu mudur ???.......
budur:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bu mudur ???.......
nasıl olduda ben bunu atladım yahu ben yenı bebegı yenı dogan anladım demkkı :))
evet ama ben molfix aldım prima her yerde bulamıyorum çünkü..gıcık oluyorum..çok tatlı bezleri yaa minnacık...
....ayy alemsin bugün sen yaaa
bı bakım da hangısını bulursam onu alırım nasılsa totosunda en fazla ıkı saat duracak :))))
keyfım yerınde bırde oksuruk olmasa 40 yıl sıgara ıcenler gıbıyım aynı
bazı bebek alıştığı bezin dışına çıkınca pişik oluyo ama..inş o kadar hassas olmazlarda...erkekler genelde böyle..pipileri kıymetli..nıhle sen nevresim takımı alcanmı kıza..gerekli bişeymi sence..tacın takımları çok güzelde pahalı yaa....sonra kenara kaldırıcaz..ama almakta istiyorum sence alayımmmı?:44:
ballı süt iç yada ıhlamur falanda ii gelir..ılık olsun
sevgılı dunurum :)
sımdı sole oluyo besıkte fark ettınmı bılmıyorum da uzerındekı uyku setının yorganı onu kullanamam sanıyorum teyzem bı yorgan vercem dedı baktım yırtıgı sokugu yok ama yepısyenı de deıl 5 yıllık falan onu kulllanırım dıye ben nevresım tk alırım dedım ablamın arkadası almıs hazır soluyo cekıyo vs. Dedı ıcım el vermedı bıde pahalı ucuzda deıl. Gıttım bende bı kumascıya en ıyı kuması aldım 2,5 mt yeter dedı adam ınan 17 tl verdım cıktım annemde dıkıs makınası var yengeme dıktırecem onu dıkıs yetenegımız de yok ole ufak tefek seyler ıcın almıstık duz dıkıs sonucta bence bole bıse yap cnm eger cevrende dıkıs dıken yoksa gıt bı terzıye dıktır yorganının olcusune gore. En mantıklısı bu terzıde pek fazla tutmaz parası hem kalıtelı hem ucuz olmus olur..
öylemi yapsam bilemedim ki yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?