2012 Şubat Anneleri

grsz tatlım..

kız dunur esıme gosterdım cıcılerını dedım kı damadın cıcılerı bak bak dedım kızı ne zmn evlendırdın dıyo :)))) baktı baktı dıyorkı ana tras takımları eksık tm onuda bız alalım dıyo koptum ya

oooo cok tatlı masallah hepsı bende bı gun cantaya yerşlestırırken acıp cekerım resımlerını

sağol dünürüm...eksik çoğu ondan sonra çok şey aldım yarında onları eklerim...evde..inş...işim olmazsa....

hadi git bakalım markete..iyisin yine...

dünürüm... sen bezi 2 numara niye aldın_?:44:

...... allah iyiliğinizi versin yaaa..valla onu unutmuşummm

bılmem uzerınde yenı bebek yazıyordu o deılmıkı 3-6 kg

Son düzenleme:
gerçekten öylemi dedi eşin çok flimmiş yaa..koptum...hayır işteyim yaa bi günlüğüne müdürde bana bakcak dicek bu delirmiş evde dura dura gülüyo kendi kendine diye...

vallahı ole dıyo tras takımlarına takmıs dedım bezlerı buyuk aldık bızım kız buynana kadar ısıcek ıcıme dgdu ondan ole aldık dıyo karnım agrıdı bnm de gulmekten

ooooooooo sen her yeni bebek yazan şeyi alırsan yandıkk..2 5 al..aaldığın bez 2ci aydan sonrası için..bide 4 kilo üzeri doğarsa lazım olur....gelin tombul olursa yani..

zaten benden zayıf bebek cıkarsa mılletın dılıne duserız kaclı alayım kı o bezı kucuk alayım bı paket barı

vallahı ole dıyo tras takımlarına takmıs dedım bezlerı buyuk aldık bızım kız buynana kadar ısıcek ıcıme dgdu ondan ole aldık dıyo karnım agrıdı bnm de gulmekten

sidikli gelin istemem ben....oğlumun üstüne yapar gece bece........yok sonrası için bende 3 6 kg dan alcam ama yenidoğan değil..o yanlış...ilk ay için 2 5 al bi paket.....

2 5 kg yazar üstünde yeni doğan 50 bide 52 lisi var.....iki paket şart aslında..çok kaka yapcaklar yeni doğduklarında çünkü..anca yeter....

kızlar merhaba ,herkesin keyfi yerindedir umarım..
ben bir kaç gündür sağ kasığımda batma ve sağ bacağımda kasılma hissediyordum.
bu batma bu gün soluma geçti..ama sol bacağım kasılmıyor:)
sizlerde de oluyor mu merak ettim....

batma derken cnm ağrı gibimi? bende yok ama bacak ağrım oluyo bazenn

cnm bende kasılma oluyor bı jel verdı dr ayagıma suruyorum batmalarsa cocugun ayakları olsa gerek

aslında bez çok almamız lazım 2 paket 2 5 kgdan 2 paket 3 6 kgdan..çünkü sürekli dışarı çıkamayız..adamlarda anlarmı bilmem..

cnm bence bıtmesıne yakın alalaım cunku buyume durumunu bılmıyoruz dur yıne haavamı atayım bnm kocıs anlar anlamayanada kılosunu soleyınce alırlar dıye tahmın edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…