- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.141
225 mi!
O ne be?
Ben hepi topu 55 TL ye dıktırecektım.
Ama fecı sınırlendım.
ıkı katına da olsa, baska yere yaptıracam sımdıden sonra.
bende park yatak alıcam şu 1 ay içinde, bebek gardolabı aldım beyaz resmini eklerim buraya ona ne renk park yatak alsam olur, onlar çok rahat ve kullanışlı oluyor
kızlar ben istanbuldayım siz neredesiniz bilmiyorum ama burada 50-60 dan başlıyor oyun parkı uyku seti
Son bir iki sayfaya baktım tanıdık nick olmayınca kimse kalmamış sandım..
Bende iyiyim çok şükür..Bel ağrılarım oluyor ama çokşükür herşey yolunda..
Dün memleketten döndüm..
Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi..Bol bol yürümem lazım ama üşeniyorum..
Kılzarın takıldığı Siteyi bilen varsa bana özelden yazarlarsa sevinirm..Özledim kızları..
Ust komsumun sadece 3 aylık bebegı var.
Park yatak aldı.
Dun gıttım, kırıldıgını ve pısman oldugunu soyledı.
Sımdı oda takımı alacak.
Yanı park yatak sanırım cok ıyı bır tercıh degıl.
hadı ya ben bı magazada sordum park beşilkler ıcın olan uyku setlerı 140tl falndı en ucuzu.olmadı bende kumasını begenıp dıktıreyım.ama hazır yaparken kenarlarını falanda kapalı mı yapıyolar.hazır baktıklarımda besıgın ıcını tamamen kaplıyo .ıcıne de elyaf gıbı bısey koyulmustu.cok hı-os duruyordu
nasıl kızrılmış yaa:44:3 aylıkken kırılırsa tırmanmaya başladığında hiç dayanmaz bide dişleri çıktığında ayağa kalkıp dişleyecek her yerini:)))kumaşı da dayanmaz o zaman:26:zaten markalılarda 350 den başlıyor ayy iice kafam karıştı:44:
valla bencede çok rahat kimse bana beşiği önermedi...hatta satan adam bile....ama park yataklarında kırıldığını söyledi efera kararsız kaldım sen dolabı kaça aldın?
Bende ıstanbul da oturuyorum.
Uyku setlerı markasına gore degısıyor.
Funny nın var mesela, bıraz yuksek. Ama cok degıl.
Benım bebegımın yatagına uygun olcude olmadıgı ıcın alamıyorum onlardan.
nasıl kızrılmış yaa:44:3 aylıkken kırılırsa tırmanmaya başladığında hiç dayanmaz bide dişleri çıktığında ayağa kalkıp dişleyecek her yerini:)))kumaşı da dayanmaz o zaman:26:zaten markalılarda 350 den başlıyor ayy iice kafam karıştı:44:
hadı ya ben bı magazada sordum park beşilkler ıcın olan uyku setlerı 140tl falndı en ucuzu.olmadı bende kumasını begenıp dıktıreyım.ama hazır yaparken kenarlarını falanda kapalı mı yapıyolar.hazır baktıklarımda besıgın ıcını tamamen kaplıyo .ıcıne de elyaf gıbı bısey koyulmustu.cok hı-os duruyordu
ya benım bı arkadsımın bebegı yasına gırdı o da park beşik kullandı gayet memnundu.kı beşik cok pahalı ve markalıda degıldı 170tlye falan almıslardı hıc bı sorun cıkmadı.bence o beşikte sorun varmıs garantısı yokmuydu gerı gondersınler
ben havuzlu handa sordum eğer istanbuldaysan oraya bak 60 dedi uyku setine kısmet bebe diye bi dükkan
çok güzelmiş praktikerdeki de böyle bişeydi alsammı napsam:44:
benim yegenim suan 2 yasına giricek subatta park yatak kullanıldı hep cok yaramaz ustelik ne kırıldı ne dişledi nede kumaşında deforme oldu, ayrıca yatak odasında sabıt kalmadı hic tatile gittiklerinde anneme kalmaya geldiklerinde hep katlayıp yanlarında getirdiler... Benim çevremde kullanan çok oldu hiç bir şikayet duymadım şahsen ben dolabı 319tl aldım
civil sitesine bak istersen birde kadir hastaki bebek magazalarında güzel uyku setleri var, 140 pahalı demis normalde 50-60 arası
içinin bir tarafı askılıklı diger tarafı 3 adet goz var, kulplarının renkli olması ve renginin beyaz olması nedeni ile her renge uyum saglıcagını dusundum,
kaça kaç yatak? englih home dada vardı çok güzel modeller
markası neydi onun bence de kırılmaz gibime geliyor geeçen bizim orada bi bebek dükkanı kampanya yapmış 140 dedi 70/110 ölçüsü onu almayı düşünüyorum...ama yine de praktikerdekine bi bakcam çok uygun çünkü
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...-crest-cibinlikli-oyun-parki-70-x-110-cm.aspx bende bunu almyaı dusunuyorum.yatak odasında olacak bebişimiz suan ayrı oda acmayı dusunmuyoruz oyuzden fazla buyuk bısey almak ıstemedık.bıde bu cok hosuma gıttı cok guzel gorunuyordu.gercekte nasıl bılmıyorumda fotografı cok guzel duruyo
kızlar bi 5 dk. ihtiyaç molası:))) çok sıkıştımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?