- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.521
Canım alması da sorun değil aslında da..
Çocuğun başına biri lazım:)))
Hangisiyle ilgilensem....
oooooooooo piti piti:))
teşekkürler kızlar nıhlee ve ayşe
artık zamana bırakcam düşünmeyi :)
hoşbulduk ayşecimm....bukleee nerdesin sen...eşlerle tanışmadan konuşulmuş tühh kaçırdım desene asıl filmi...
doğumu kafana çok takıyorsun yada korkuyorsun ondan rüyalarına giriyor, ama birde şöyle düşün ağrı sancıyı değilde bebeğine kavuşucağın o güzel gün olarak düşün
sormabı dogursakta kurtulsak ıyıce psıkolojımız bozuldu
senin iş gerçekten zor ayşe yaaa....cidden 4 çocuğuda isteyerek mi yaptın yoksa kazayla falan hamile kalınca aldırmadınmı merak ettim..çok büyük cesaret 4 çocuk bu zamanda bide....bide yaşında geçti dimi senin 29 dun sanırsam...:44:
vallahı yapabılıyorsan ne mutlu ben dusunmeden duramıyorum :))
aa evet alalım hemen senınde tanısma oykunu :)
Evet en güzel kısmını düşünerek kendimizi rahatlatmak en iyisi. sağlıcakla gelsinler. herkes doğuruyor bir ben doğurucam sanki:)
:) doğum videosu izlemek ve doğum hikayelerini dinlemeyi yasaklamalıyız kendimize
benimki uzun hikaye yaaa...ama senin kine çok şaşırdım inat uğruna git evlen sen allah seni ne etsin...allahtan sevmişin sonradan eşini yaaa
senin iş gerçekten zor ayşe yaaa....cidden 4 çocuğuda isteyerek mi yaptın yoksa kazayla falan hamile kalınca aldırmadınmı merak ettim..çok büyük cesaret 4 çocuk bu zamanda bide....bide yaşında geçti dimi senin 29 dun sanırsam...:44:
ınsallah ıyı gececek hepımızın kı aksam ruyamda dogum yapıyordum cokta basıttı oyle olursa ohhhhhh degmeyın keyfımıze :))
herhalde cok korkuyorum kafama takıyorum ya rabbım en guzel ruyayı gosterdı ıcım rahatladı bırazz..
yemek yemedim güzel değildi de aşure yedim
aaa yaşımı geçmiş ben 32 yaşındayım ve hamleyim Allah kısmet ederse 2 tane daha düşünüyorum, bende eskiden yaş olayını çok takıyordum hatta hamile kalamamayı buna bile bağlıyordum ama o tezim kalktı ortadan şimdi tıpta ilerledi ilerki yaşlarda bile herşey mümkün, aysede en güzelini yapmıs bence bende 4 cocuk diyordum eskiden hep Allah onlara sağlık versin böyle amannnn deniyor ama hepsi büyüyor canım bir şekilde, kalabalık bir aile olmuşlar ne güzel
Ben de hic ruyamda gormuyorum dogum, bebegim, gorsem keske diyordum ki bu gece gordum, Allah'im cok guzel bir bebekti, nazarlardan saklasin, yeni dogmus, gayet keyifli yatiyordu babasi da gelip ustumuzu ortuyordu falan. Dogum gormedim daha, o kadar dusunmuyorum galiba, aslinda biraz dusunsem fena olmaz, pilates yapmam icin biraz tutusmam lazim galiba, topum oyle bir kosede duruyor.
Efenim gunluk raporumuzu vereyim yeri gelmisken,
iskoliklik nerdeyse sifir,hava soguk diye cikmadim evden calisiyorum birazdan da birakicam,
yemek yapmam, utu yapmam falan lazim, o motivasyonum da yok malesef,
dun emzirme sutyeni atleti vs aldim, normal olcumun iki kati olmuslar, goguslerim hatta gogus kafesim harita gibi olmus, mavi damarlar cok ortada, aynilarindan karnimda da var, korkuncum yani,
sislik yok, 11.kilomu almisim, ee 32inci haftamin icindeyim normal gidiyorum diyebilirim.
Kalca agrisi hic gecmedi gecmiycek de gibi gorunuyor,
ikinci seker yuklemesi haftaya, bir dilim browniyi iki gunde yedim, sabir kupu olucam yakinda
boyle iste, yazamiyorum cok fazla ama okuyorum is aralarinda. Oda resimlerinizi eklediyseniz bakayim, daha netlestirmedik biz odasini. Fikirlere acigiz
CAnım Allah biliyor ya
İsteyerek planlayarak dersem taş olurum..
İnan hepsini kazayla yaptım..
İyiki de kaza olmuş....
:)))
Canım birde ben 11 aralıkta 34 yaşıma gireceğim...
Hala gencim güzelim :))) Taş gibiyim:)))
Boşver canım kendini nasıl hissedersen o aslında biliyor muusun?
Dün benim kuzen aradı..
40 yaşında 6 yaşında olacak dedi...
Bende evet dedim...:))
ben yaşa takılmıyorum ki:))))
Kızlar doğurun doğurun yaşı kafaya takmayın:)))
afıyet olsun tatlım
senın ılkmıydı bu berfın .. benımde hedefım 3 tayyıp beyın sozune uyuyorum :))
evet canım ilk, ay ben o tayyibin, yok bu benim tercihim kimseye uymuyırum:)
aaa yaşımı geçmiş ben 32 yaşındayım ve hamleyim Allah kısmet ederse 2 tane daha düşünüyorum, bende eskiden yaş olayını çok takıyordum hatta hamile kalamamayı buna bile bağlıyordum ama o tezim kalktı ortadan şimdi tıpta ilerledi ilerki yaşlarda bile herşey mümkün, aysede en güzelini yapmıs bence bende 4 cocuk diyordum eskiden hep Allah onlara sağlık versin böyle amannnn deniyor ama hepsi büyüyor canım bir şekilde, kalabalık bir aile olmuşlar ne güzel
ben de yaşa çok takıyordum. hamile kalabilir miyim, geç mi olur falan diye. ben de 32 yaşındayım ve ilk bebeğim. doğurduğumda 33 olucam. inşallah 35'te tekrar hamile kalıp 2.'yi doğurusam benden bu kadar diyeceğim:) Allah sağlıkla hayırlısını versin.
aminnnnnnn bende 2 yıla bı aksılık olmassa dusunuyorum belkıde yıne bırdahakıne aynı ay ıcınde ıkıncıler ıcın konusacaz
ay inşallah canım ya:) hayırlısıyla gelsin birinciler, ikinciye artık daha soğukkanlı oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?