- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.501
hoşbulduk cnm...oooo yarın 32 olcan sen...darısı başıma...
hoşbulduk cnm...oooo yarın 32 olcan sen...darısı başıma...
aslm dunurum hg ne kadar da erken geldın aksam olemı konusmustukohhhh yemekte hazır degme keydıne bugun evet yagıslı hava cok guzel bıraz yagsın da toprak suya doysun bebısler gelene kdar soguk olsun onlar gelınce soguk olmasın barı usutmesın böcuklerımız
ozlemıs benıaksam yemege cagırdım surprız yapacakmıs bana ama ben erkenden arayınca aman be bı surprız yapamadım dıyo
sen nasılsın damadım nasıl
inşallah canım, hayırlısıyla darısı başına. ben muhtemelen ocak sonlarına doğru doğuracağım, iyi geçerse paylaşırım sizle. kötü olursa gözünüzü korutmamak adına ses etmem:)
inşallah canım, hayırlısıyla darısı başına. ben muhtemelen ocak sonlarına doğru doğuracağım, iyi geçerse paylaşırım sizle. kötü olursa gözünüzü korutmamak adına ses etmem:)
ınsallah ıyı gececek hepımızın kı aksam ruyamda dogum yapıyordum cokta basıttı oyle olursa ohhhhhh degmeyın keyfımıze :))
herhalde cok korkuyorum kafama takıyorum ya rabbım en guzel ruyayı gosterdı ıcım rahatladı bırazz..
ayy ayyy öyle anneye can kurban..iyi bari sana yardımı olur....iyi cnm damadın bu ara pek bi uslu yaa..çok oynamıyo..keyfi yok....gelini özledi herhalde ondan :)...kız napim yaa 10 30 uyandım evi topladım banyo yaptım sonra kahvaltı derken yine 12 oldu..tv rehin aldı biraz beni...kusura bkma uyanamıyorum ben..bide bacağım çok ağrıyo geceleri ondanda huysuzum bu ara ... zaten kireçlenme vardı diz kapağımda bide hamilelikten kilo alınca iyice azdı sanırım..inş geçer doğumdan sonra.
onlarda çok değişik yemekler oluyo ama
mutfakları zengindir yani
ayyyyyyyyy cok mutlu oldum anacıgım gelıyormuss.. dunyalar bnm oldu sankııı
selamm güzel anneler...ben geldummmmm :) bugün erken kalktım biraz daha ama kahvaltı keyfim uzun sürdü.....anadolu yakası ist bugün çok yağmurlu .... yağmur yağıyo havada karanlık..cnm sıkıldı..sabahları saba tümeri seyrediyorum ama bu sabah nihat doğan var..allahım deli ediyo bu adam beni..içinizde hayranı olan varmı bilmem ama tam bir yalan makinesi bu adam yaa...gıcık oluyorum ben.....kapattım hemen tv yi....allah korusun oğlun buna benzer sonra diye.... .....kaynatmışınız ama inş geç kalmadım....yemeğimde var bugün yorulana kadar sizinleyim....
ben yemeğe gidiyorum
kismeler ilgilenmedi benle
inş çok rahat geçer cnm..iyi düşünelim iyi olsun inş....çalışıyorsan yarın tam doğum iznine çıkma günün..32 de alınıyo rapor...inş bende bu ayın 23 de alcam rapor.......ah ahhh şaka maka çok az bi zaman kaldı yaa.....
ay inşalalh canım ya. Hayırlısıyla kolayca doğururuz inşallah. ben de rüyamda hep doğumla uğraşıyorum sorma:)
ben yemeğe gidiyorum
hahahahha eyvahhh bu bebek pek masraflı olacak :))
evet canım hayırdır seninki de mi
selamm güzel anneler...ben geldummmmm :) bugün erken kalktım biraz daha ama kahvaltı keyfim uzun sürdü.....anadolu yakası ist bugün çok yağmurlu .... yağmur yağıyo havada karanlık..cnm sıkıldı..sabahları saba tümeri seyrediyorum ama bu sabah nihat doğan var..allahım deli ediyo bu adam beni..içinizde hayranı olan varmı bilmem ama tam bir yalan makinesi bu adam yaa...gıcık oluyorum ben.....kapattım hemen tv yi....allah korusun oğlun buna benzer sonra diye.... .....kaynatmışınız ama inş geç kalmadım....yemeğimde var bugün yorulana kadar sizinleyim....
ben yemeğe gidiyorum
Evet canım.
Birde yer olsa
alırım da..
oynayacağı yer yok dışarda da
afiyet olsun balım yedin mi
hoşgeldin kzuum
inş çok rahat geçer cnm..iyi düşünelim iyi olsun inş....çalışıyorsan yarın tam doğum iznine çıkma günün..32 de alınıyo rapor...inş bende bu ayın 23 de alcam rapor.......ah ahhh şaka maka çok az bi zaman kaldı yaa.....
ay inşalalh canım ya. Hayırlısıyla kolayca doğururuz inşallah. ben de rüyamda hep doğumla uğraşıyorum sorma:)
ben yemeğe gidiyorum
allah yardımcın olsun olmadı oyun parklarını daha cok zıyaret edersınız oyle kandırırsınız..( tabı kanarsa o kadar zekı cocuk)
Canım alması da sorun değil aslında da..
Çocuğun başına biri lazım:)))
Hangisiyle ilgilensem....
oooooooooo piti piti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?