2012 Şubat Anneleri

ayy ayyy öyle anneye can kurban..iyi bari sana yardımı olur....iyi cnm damadın bu ara pek bi uslu yaa..çok oynamıyo..keyfi yok....gelini özledi herhalde ondan :)...kız napim yaa 10 30 uyandım evi topladım banyo yaptım sonra kahvaltı derken yine 12 oldu..tv rehin aldı biraz beni...kusura bkma uyanamıyorum ben..bide bacağım çok ağrıyo geceleri ondanda huysuzum bu ara ...zaten kireçlenme vardı diz kapağımda bide hamilelikten kilo alınca iyice azdı sanırım..inş geçer doğumdan sonra.

inşallah canım, hayırlısıyla darısı başına. ben muhtemelen ocak sonlarına doğru doğuracağım, iyi geçerse paylaşırım sizle. kötü olursa gözünüzü korutmamak adına ses etmem:)

ınsallah ıyı gececek hepımızın kı aksam ruyamda dogum yapıyordum cokta basıttı oyle olursa ohhhhhh degmeyın keyfımıze :))
herhalde cok korkuyorum kafama takıyorum ya rabbım en guzel ruyayı gosterdı ıcım rahatladı bırazz..

inşallah canım, hayırlısıyla darısı başına. ben muhtemelen ocak sonlarına doğru doğuracağım, iyi geçerse paylaşırım sizle. kötü olursa gözünüzü korutmamak adına ses etmem:)

inş çok rahat geçer cnm..iyi düşünelim iyi olsun inş....çalışıyorsan yarın tam doğum iznine çıkma günün..32 de alınıyo rapor...inş bende bu ayın 23 de alcam rapor.......ah ahhh şaka maka çok az bi zaman kaldı yaa.....

ay inşalalh canım ya. Hayırlısıyla kolayca doğururuz inşallah. ben de rüyamda hep doğumla uğraşıyorum sorma:)

gecer gecer ınsallahhh
hea bnm kızı ozlemıs esad bak sımdı bırazdan kıpır kıpır olur bnm de mıde yanmam var bugun kızımın sacları cogalıyo galıba
esad'a guzel gorunmek ıcın kesın

onlarda çok değişik yemekler oluyo ama
mutfakları zengindir yani

bizimkiler biraz beceriksiz ben beğenmiyorum

ayyyyyyyyy cok mutlu oldum anacıgım gelıyormuss.. dunyalar bnm oldu sankııı

hadi gözünaydın canım

hoşgeldin ohh iyi iyi

yok zuzu yaa zmn gecmıyor hıc..

ay inşalalh canım ya. Hayırlısıyla kolayca doğururuz inşallah. ben de rüyamda hep doğumla uğraşıyorum sorma:)

sorma bı dogursakta kurtulsak ıyıce psıkolojımız bozuldu

ben yemeğe gidiyorum
kismeler ilgilenmedi benle

afıyet olsun cnm
ılgılenmedı olurmu bebem dunun yorumunu yapacaz daha benım olan da geldı
dun azcık asık oldukta sana

hahahahha eyvahhh bu bebek pek masraflı olacak :))

Evet canım.
Birde yer olsa
alırım da..
oynayacağı yer yok dışarda da

evet canım hayırdır seninki de mi

afiyet olsun balım yedin mi

hoşgeldin kzuum

Evet canım.
Birde yer olsa
alırım da..
oynayacağı yer yok dışarda da

afiyet olsun balım yedin mi

hoşgeldin kzuum

allah yardımcın olsun olmadı oyun parklarını daha cok zıyaret edersınız oyle kandırırsınız..( tabı kanarsa o kadar zekı cocuk )

seninle benim aynı gün 32 haftamız doluyor bende 23 de rapor alıcam ama 1 hafta önce izne çıkıcam 16 da normal 1 haftalık rapor alıcam dr öyle dedi,

doğumu kafana çok takıyorsun yada korkuyorsun ondan rüyalarına giriyor, ama birde şöyle düşün ağrı sancıyı değilde bebeğine kavuşucağın o güzel gün olarak düşün

ben yemeğe gidiyorum
kismeler ilgilenmedi benle

afiyet olsun, ben az önce yaptım o işi geldim.

allah yardımcın olsun olmadı oyun parklarını daha cok zıyaret edersınız oyle kandırırsınız..( tabı kanarsa o kadar zekı cocuk )

Canım alması da sorun değil aslında da..
Çocuğun başına biri lazım:)))
Hangisiyle ilgilensem....
oooooooooo piti piti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…