- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.581
hiç sorma öldüm öldüm heyecandan.......... bide diyorum ya şimdi bana ben evliyim :18:falan derse ben naparım :44:sen ne hakla bana mektup yazıyosun derse dedim içimden.... ona doğru yürürken...yüreğim ağzımdaydı yani....amin canım hepimizin inş evliliğini rabbim korusun kem gözlerden her türlü beladan inş.. .
dünür dünür ben hiç gelinin kukusuna bakcam diyom mu?...ayıp yahuuu
:60 ben kuku dıye ya bı ya da hıc demedım bnm damadın pıpısı dıllere destan oldu LİLİLİLİLİL :))
evet yaa ekim anneleri bide kendi hastalıklarıyla boğuşuyo.kimi dişi iltihap yapmış kimi girp olmuş vs....inş biz bide kendimizle uğraşmayız..çok iyi bakmamız lazım kendimize..eskiden köylerde insanlar saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıp çok rahat çocuk büyürmüş..şimdi bu şehirlerin havasındanmıdır nedir herkes hemen hasta oluyo bebeler desen hep gazlı..kaynanam diyoki ben hiçbirinde gaz nedir bilmedim hemde inek sütü içerlerdi diyo köyde...bizlerse gözümündan sakınıcaz inş sakınan göze çöp batmaz...bi komşumuz vardı çocuğu resmen yalın ayak büyüttü hiç doktora gittiğini bilmem bizde kardeşlerimi hep sakındık aman hasta olmasın dedik her hafta sağlık ocağında geçerdi günüm..sıra alcam diye...inş o sorunlar bizi bulmaz....çok zor hastalık bebekte...allahım korusun anne sütü çok önemli...evet iki saatte bir kesin emmeleri lazım..zaten onlar gözünü açıyo acıkıncA
oda doğru.....görmemiş gibi dimi ....ayy allahım sen gülmekten ayırma bizi..
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
akyz, damadımın pipisi konu
benim oğlumunda pipisi varrr bi tek senin damadın da mı var sankim
kıskanma şeker seninkinin pipiyede kurban olurum ben oyy oyyyyyy
kızlar bu arada sizdede khkaha krizleri oluyormu ben hamileklikte çok duygusal olacağımı düşündüm ama yok olur olmaz şeylere gülüyorum güle güle doğurcam sonunda:118:
Selam güzel anneler, dün kontrole gittik kızımla. 29+5 sata göre, usg ye göre 31+5 olmuşuz. 1500gr olmuş tosbam ve yine esniyo uykucu kızım. her ultrasonda esniyo benim uykucum kızlar:) inş. doğduğunda da uyur :))
doktor 8-10 şubat gibi doğum olur dedi. Rabbim zamanında nasip etsin hepimizin evlatlarını inş.
Selam güzel anneler, dün kontrole gittik kızımla. 29+5 sata göre, usg ye göre 31+5 olmuşuz. 1500gr olmuş tosbam ve yine esniyo uykucu kızım. her ultrasonda esniyo benim uykucum kızlar:) inş. doğduğunda da uyur :))
doktor 8-10 şubat gibi doğum olur dedi. Rabbim zamanında nasip etsin hepimizin evlatlarını inş.
daha önce yazmıştım suyum azaldı erken doğum riskim var diye. bugün biraz ilerleme kaydetmişiz özel mesajla soran arkadaşlar oldu ama msj hakkım olmadığı için cevap veremedim burdan yazayım dedim. Paylaştığımda da iyi dileklerini almıştım teşekkür ederim.
bendede oluyo özellikle eşim neyimle dalga geçse gülme krizine giriyorum..inş oğlanlarımızda gülerek doğar yada fazla ağlamazlar ömür boyu..gülmemiz onlar için çok önemli..çünkü biz gülüp mutlu olunca onlarada mutluluk hormonumuz gidiyo bildiğim kadarıyla...akşam eşime bende aynını dedim gülerek doğurcam senin sayende diye... ...kızlar bende yemek yedikten sonra sürekli bi uyku bastırması söz konusu bu hamilelikten mi..önceden böyle değildim..acaba bi değerim falanmı yüksekki benim..uykum geliyo hemen sabah aynı akşam aynı ...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?