- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.601
allah şifa versin bol bol su içmen gerek dinlenmek gerek diye biliyorum bende..inş geçer tehliken
Çok tatlısınız kızlar. Pipiydi kukuydu evde tek başıma gülüyorum deminden beri. Beşik kertmeleri yapılmış bile. Bana da bir gelin lazım. Oğluşum yakışıklı olacak, babadan garantili :) Şimdilik çıkıyorum. Allah yüzünüzü hep güldürsün.
neden bu kadar fark var ultrasonla aranda senin benimde iki gün oynuyo satımla...:44:maşallah 3 buçuk kilo olur o zaman dimi
ayy merak etme ben de aynıyım:116:dün sekiz buçıkta uyudum 10 uyandım bişeyler yedim yine yattım önceki günde aynıydım çok yoruluyoruz artık ağırlaştık valla
bende çok severim tontişeri, ele avuca daha kolay gleir gibi geliyo bana :)aman maşallah tontiş kızınabizimkinin kilosu nedir acaba:26:ben tontiş bebelere bayılırım da
valla doktora sordum, son haftalara doğru normale döner sıkıntı yapma dedi.neden bu kadar fark var ultrasonla aranda senin benimde iki gün oynuyo satımla...:44:maşallah 3 buçuk kilo olur o zaman dimi
daha önce yazmıştım suyum azaldı erken doğum riskim var diye. bugün biraz ilerleme kaydetmişiz özel mesajla soran arkadaşlar oldu ama msj hakkım olmadığı için cevap veremedim burdan yazayım dedim. Paylaştığımda da iyi dileklerini almıştım teşekkür ederim.
bendede oluyo özellikle eşim neyimle dalga geçse gülme krizine giriyorum..inş oğlanlarımızda gülerek doğar yada fazla ağlamazlar ömür boyu..gülmemiz onlar için çok önemli..çünkü biz gülüp mutlu olunca onlarada mutluluk hormonumuz gidiyo bildiğim kadarıyla...akşam eşime bende aynını dedim gülerek doğurcam senin sayende diye... ...kızlar bende yemek yedikten sonra sürekli bi uyku bastırması söz konusu bu hamilelikten mi..önceden böyle değildim..acaba bi değerim falanmı yüksekki benim..uykum geliyo hemen sabah aynı akşam aynı ...:26:
selam güzel anneler, dün kontrole gittik kızımla. 29+5 sata göre, usg ye göre 31+5 olmuşuz. 1500gr olmuş tosbam ve yine esniyo uykucu kızım. Her ultrasonda esniyo benim uykucum kızlar:) inş. Doğduğunda da uyur :))
doktor 8-10 şubat gibi doğum olur dedi. Rabbim zamanında nasip etsin hepimizin evlatlarını inş.
çok tatlısınız kızlar. Pipiydi kukuydu evde tek başıma gülüyorum deminden beri. Beşik kertmeleri yapılmış bile. Bana da bir gelin lazım. Oğluşum yakışıklı olacak, babadan garantili :) şimdilik çıkıyorum. Allah yüzünüzü hep güldürsün.
kızlar doğum çantasına hasta bezi koymak gerekiyomu...zira doğumdan sonra onu bağlıyorlar kanama çok aşırı oluyo ilk iki saat çünkü....sanırım hastane temin ediyo onu almaya gerek yok dimi:44:
bende çok severim tontişeri, ele avuca daha kolay gleir gibi geliyo bana :)
valla doktora sordum, son haftalara doğru normale döner sıkıntı yapma dedi.
herhangi bi zararı olurmu dediğimde de olmaz, gerilme. belki beklenenden biraz erken gelir dedi :)
benim oğlumunda pipisi varrr bi tek senin damadın da mı var sankim
kıskanma şeker seninkinin pipiyede kurban olurum ben oyy oyyyyyy
Selam güzel anneler, dün kontrole gittik kızımla. 29+5 sata göre, usg ye göre 31+5 olmuşuz. 1500gr olmuş tosbam ve yine esniyo uykucu kızım. her ultrasonda esniyo benim uykucum kızlar:) inş. doğduğunda da uyur :))
doktor 8-10 şubat gibi doğum olur dedi. Rabbim zamanında nasip etsin hepimizin evlatlarını inş.
bendede oluyo özellikle eşim neyimle dalga geçse gülme krizine giriyorum..inş oğlanlarımızda gülerek doğar yada fazla ağlamazlar ömür boyu..gülmemiz onlar için çok önemli..çünkü biz gülüp mutlu olunca onlarada mutluluk hormonumuz gidiyo bildiğim kadarıyla...akşam eşime bende aynını dedim gülerek doğurcam senin sayende diye... ...kızlar bende yemek yedikten sonra sürekli bi uyku bastırması söz konusu bu hamilelikten mi..önceden böyle değildim..acaba bi değerim falanmı yüksekki benim..uykum geliyo hemen sabah aynı akşam aynı ...:26:
Çok tatlısınız kızlar. Pipiydi kukuydu evde tek başıma gülüyorum deminden beri. Beşik kertmeleri yapılmış bile. Bana da bir gelin lazım. Oğluşum yakışıklı olacak, babadan garantili :) Şimdilik çıkıyorum. Allah yüzünüzü hep güldürsün.
...doğmadan talipleri çıktı yandık valla...gelinlerle uğraş artık.... ..kızı olanlara duyurulur....amin cnm hep beraber inş....
kızlar doğum çantasına hasta bezi koymak gerekiyomu...zira doğumdan sonra onu bağlıyorlar kanama çok aşırı oluyo ilk iki saat çünkü....sanırım hastane temin ediyo onu almaya gerek yok dimi:44:
ne kaçırdım kız ben
kaç sayfa yazmışınız
maaşallah canım kızına
amin inşallah
aramıza daha sık gel canım
yok canım hastane veriyor onu
ay bende anlatım
tam bı komedı bızımkısı...
bnm bı erkek arkadasım vardı tam 4 sene gorustuk ama 4 yıl ıcınde 1 kes ayrıldık oda benım salaklıgım :)
adam bana zıl zurna asık sevgılıler gunun de koca bı kedı almıs pofuduk pofuduk uzerıme gıysıydı cıcektı cıkolataydı vs vs vs almıs
uzattı bana bende gerek yok dedım senden ayrılcam sıkıldım :)) adam bunun uzerıne sok oldu ve sen bılırsın dedı ıcıne kapanık bı sekılde.
sonra 2 ay snra bız yıne gorusmeye basladık yaklasık o surecten snra 1 1,5 yıl gecmıstır ben buına hadı sozlenelım dedm evden zor cıkıyom soz olunca
daha rahat oluruz falan buda bana ne dese begenırsın ben nasıl sana guvenecem ya bıdaha bırakırsan benı :)) (o sıralardada annem 2 haftalık amelıyatlı esımde annemın hemsıresıydı bılgısayar alcaktı bana soruyordu nasıl alayım dıe telefondan falan) bende erkek arkadasım ole deyınce emın mısın falan korkuyorum dedı uc bes gun sıkıstırdım bunuı baktım tık yok bende dedım o zmn nısanıma gelırsın dıye :) sonra esımı aradım dedım sen benden hoslanıyormusun adam sok oldu cekıngence evet dedı o zmn annenlere sole benı ıstesınler :) adam mutluluktan tm dedı pat kapadı snra aradı su gunu gelıyorz vede geldıler1 1,5 aya nısanım o nısanım oldu :))
yanı kısaca esımı tanımıyordum ve sevmıyordum uzun zmn da anlasamadık ınat ugruna nısanlandım ve. 1,5 yıl nısanlı kaldım yıne ısınamadım hatta 1 kes nısan attım kımse duymadan aılece barıstırdılar
evlendıkten snra ne olduysa zıl zurna asık oldumboncukumdan nasıl ayrılmak ıstedım ıyıkı evlenmısım yaavv D:
satına göre gelse bebek 17 şubat derdi sana doğumu benim satım çünkü o29 +5 im şuan ..gerçi benimkide doktorun dediği sat normalde 15 şubattı beklenen doğum ama benim 2 gün geri çıktı usgde....ondan 29 +5 im yani..sanırım seninde doktorun dediği zaman doğrudur...yerleşmesiyle alakalı o zaman....31i dikkate alcan o zaman...
kız bnm damadın pıpısı daha meshur ondan :))
masallah yuzunu gosterıyo ben sırtını gore gore bı hal oldu ufacık bı anlık bı burun gorduk o kdar oda ellerının arasından nasıl gorunurse artık :))
ben onun küçümen burnunu yerimmmm, bizimkinin eşi önde durduğu için çok çok çok belli etmiyo ama, kaşı, gözü,burnu, alnı, ağzı yinede seçilebiliyo. azcık hareket ettimi suratı eşine değiyor sanırım, görüntü yok oluyo :))
cnm merak etme hormonlardan o uyku bendede var hatta dr cok uyumamaya calıs yemek yeyınce bıraz dolan dıyor. ama ıstersen sende gıdısınde bı sor.
ah sekerım ılk acılıs bızden oldu bı kuku bul sende :))
kız sana noluyo sen sus bakım aaa senın pıpı sahıplı
ne kaçırdım kız ben
kaç sayfa yazmışınız
alman gerekıyor dunur valla acıkta kalırsın sakın unutma onu
balım bıse kacırmadın altı ustu pıpı ıle kuku
alman gerekıyor dunur valla acıkta kalırsın sakın unutma onu
balım bıse kacırmadın altı ustu pıpı ıle kuku
Resmen ınat ugruna yapmıssın ya pısman olsaydın ,cok buyuk risk olmus yaa,gercı ben de yenı ayrıldıgım bır dönemde tanımıstım eşimi.Eskı sewgılım cok agır ılerlıyordu ben de artık ciddi bir şeyler ıstıyordum dedıgın gıbı ''dugunume gelırsın artık''dıye cektım restı ve gercekten de bız de 6 ayda nısanlandık,10.aYDA ewlendık .Tanısma yıldönumumuz ewlıykendı yanı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?