2012 Şubat Anneleri

Allah kolaylık versin, evet aynen sakınan göze çöp batarmış derler şimdikiler fazla üstüne düşüyor herşeyin galiba, ama şehir yaşamınında etkisi çok var, köy hayatı ile şehir yaşamı arasındaki fark bunları çıkarıyor ortaya işte, mesela eskiden böyle dr olaylarıda yokmus şimdi dr lar her dakika birşey istiyor yok o yok bu ama neden çünkü hayat standartları yaşam koşulları çok değişti ondan

Son düzenleme:
birini hallettikte öteki kaldı ..sanırım berdeldi evet..

oyelken sağol cnm..bu hikayenin kısası..çok yazdım kusura bakmayın....insan eşini sevince anlatası geliyo patır patır napimmm

allah bozmasın sevgılı dunurum :))
cocuklarımıza ornek olsun

ınsallahhhhhhhhhhh hayırlısı ılee

ay şimdilerde ebemi kalmış evde doğurtucakmış:) kim gelir

Son düzenleme:
bencede tek cocuk asla en az 2

rober hatemo nun parcasımı :)) ay cok etkıleyıcı hee
mektuplar falan :)) aferım dunur cesaretlı ol benım de esımle aramızda 9 yas var bence yas pek onemlı deıl ıyı olmus

rober değil kız tanın parçası yeni çıkmıştı o zaman seni çaldığın kalbime gömüyorum....eşim şimdi dalga geçiyo benle sen peşimde koştun diyo mektup yazdım diyebende diyorum napim sana kalsa tık yok..mahalleden biri görür diye çıkmamış meğer karşıma.....yada gönlü yoktur kızın beni şikayet eder patronuma sonra işimden olurum diye düşünmüş aynı yerde olunca.....hala saklıyorum mektubu...oğlumda bakar büyüdüğünde belki..benki bi bayanın bi erkek peşinde koşmasına çok kızarım halada...ama insan sevince gerçekten o an bişi düşünmüyo..allahım şaşırtmasın tabi sevgiden ölçülü olmak lazım..

ay pardon heyecandan nasıl okudugumumu anladım sankı ben yasıyormusum gıbı oldu

ahhhhhhhh askkkk

aynen öyle..bide köydeki sağlıklı gıdalarla besleniyo anneler eee sütten çocuğa geçiyo biz öylemi..pazarda ne organik ne yapay anlamak bile zor artık...

öyle deme yanlış bakmış olabilirsin, %90 çıkıyor ben kendimde ve çevremde çok denedim , hamile kaldığın aya göre bakıcaksın sata göre değil

yok yaa yanlış çıkıyo 25 yaşındayım mayıs ayında hamile kaldım kız yazıyo...yok işte kızmız pipi varrr....inanmam artık yoksa çok umutlanmıştım hatta doktor ilk kız dediğinde çin doğru çıktı demiştim ama artık hiçbi şeye inanmam..

hoşgeldin cnm..seninkide erkek demek ...2012 kesin erkek yılı erkek çok...ikincide inş kızı bulurum ben ....hoşgeldin aramıza...

Hoşbulduk, teşekkür ederim, ben de hikayelerinizi okuyordum. Allah ömür boyu mutluluğunuzu taçlandırsın. Çok romantik bir hikaye... İş çıkışında eşinin seni kapıda beklediğini görünce yaşadığın heyecanı düşündüm de, ömre değer sanırım.

hey allahım yesın annesı onun pıpısını :)) ne pıpıymıs cocuk dogunca resım koyarsan ayrıyetten pıpıyıde cek :)) meshurrrr pipiyi

...ilahi öldüm gülmekten .....napim kız değil işte.... yok kız en gıcık olduğum şey erkek çocuğunun çıplak resmini çekerler yaa..sonra büyüdüğünde bak oğlum bu senin pipin diye herkese o albüm gösterilir..aman allahım ne ayıp...kızınkinide saklarlar hep..hatta bazıları babası yanında kız çocuğunu bezlemiyor utanırmış bebek..ne kadar doğru bilmiyorumda..bence kız neyse erkekte odur ayıp yaa...fotolara düşürmem yok...

olmaz benım pıpıyı gormem lazım

hiç sorma öldüm öldüm heyecandan.......... bide diyorum ya şimdi bana ben evliyim :18:falan derse ben naparım :44:sen ne hakla bana mektup yazıyosun derse dedim içimden.... ona doğru yürürken...yüreğim ağzımdaydı yani....amin canım hepimizin inş evliliğini rabbim korusun kem gözlerden her türlü beladan inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…