- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.561
evet yaa ekim anneleri bide kendi hastalıklarıyla boğuşuyo.kimi dişi iltihap yapmış kimi girp olmuş vs....inş biz bide kendimizle uğraşmayız..çok iyi bakmamız lazım kendimize..eskiden köylerde insanlar saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıp çok rahat çocuk büyürmüş..şimdi bu şehirlerin havasındanmıdır nedir herkes hemen hasta oluyo bebeler desen hep gazlı..kaynanam diyoki ben hiçbirinde gaz nedir bilmedim hemde inek sütü içerlerdi diyo köyde...bizlerse gözümündan sakınıcaz inş sakınan göze çöp batmaz...bi komşumuz vardı çocuğu resmen yalın ayak büyüttü hiç doktora gittiğini bilmem bizde kardeşlerimi hep sakındık aman hasta olmasın dedik her hafta sağlık ocağında geçerdi günüm..sıra alcam diye...inş o sorunlar bizi bulmaz....çok zor hastalık bebekte...allahım korusun anne sütü çok önemli...evet iki saatte bir kesin emmeleri lazım..zaten onlar gözünü açıyo acıkıncA
birini hallettikte öteki kaldı ..sanırım berdeldi evet..
oyelken sağol cnm..bu hikayenin kısası..çok yazdım kusura bakmayın....insan eşini sevince anlatası geliyo patır patır napimmm
ilk doğduğu zamanlar 2 saattende az sürekli emzirin diyor dr lar bebek sarılık olmasın diye, o dönem atladıktan sonra 2 saatte bir uyusa bile uyandırın emzirin diyorlar
valla bende kimi duysam kız, hatta bundan 3 y önce biri doğum yapmıstı hastane ziyaretine gittik oda kaılarına süs asıyolarya o katta ınan 2 tane mavi vardı hepsi kızdı
aynen valla ben şahsen ozorluda olsa o süreci istiyorum, herkes o sürecin altından nasıl kalkıyorsa bizde kalkarız elbette,
cnm zaten ne kadar ustune gıdersek o kadar hasta olurlarmıs ole dıyorlar.
bnm kayınvalıdem de benım cocugum sole bız bole dogurduk sız solesınız bolesınız altın doguracaksın falan dıyo
manyak 30 sene oncekı seylerı sımdı bnm yapmamı beklıyo elınden gelse evde dogurtacak. o evde dogurmus ya.
helekı ozel hastanede dogum yapacagımı ogrenınce kıyametler koptu dusun..
sımdılerde daha cok altın doguracaksın dıyo
bnde hıııcc umursamıyorum..
hoşgeldin cnm..seninkide erkek demek ...2012 kesin erkek yılı erkek çok...ikincide inş kızı bulurum ben....hoşgeldin aramıza...
ay şimdilerde ebemi kalmış evde doğurtucakmış:) kim gelir
bencede tek cocuk asla en az 2
rober hatemo nun parcasımı :)) ay cok etkıleyıcı hee
mektuplar falan :)) aferım dunur cesaretlı ol benım de esımle aramızda 9 yas var bence yas pek onemlı deıl ıyı olmus
çin takvimine bakarsın ikincisinde
çin takvimine bakarsın ikincisinde
rober değil kız tanın parçası yeni çıkmıştı o zaman seni çaldığın kalbime gömüyorum....eşim şimdi dalga geçiyo benle sen peşimde koştun diyo mektup yazdım diyebende diyorum napim sana kalsa tık yok..mahalleden biri görür diye çıkmamış meğer karşıma.....yada gönlü yoktur kızın beni şikayet eder patronuma sonra işimden olurum diye düşünmüş aynı yerde olunca.....hala saklıyorum mektubu...oğlumda bakar büyüdüğünde belki ..benki bi bayanın bi erkek peşinde koşmasına çok kızarım halada...ama insan sevince gerçekten o an bişi düşünmüyo..allahım şaşırtmasın tabi sevgiden ölçülü olmak lazım..
ahh şu çinliler yaktı beni..bana kız çıkıyo bu sene hani nerde..gördük pipiyi..
Allah kolaylık versin, evet aynen sakınan göze çöp batarmış derler şimdikiler fazla üstüne düşüyor herşeyin galiba, ama şehir yaşamınında etkisi çok var, köy hayatı ile şehir yaşamı arasındaki fark bunları çıkarıyor ortaya işte, mesela eskiden böyle dr olaylarıda yokmus şimdi dr lar her dakika birşey istiyor yok o yok bu ama neden çünkü hayat standartları yaşam koşulları çok değişti ondan
ahh şu çinliler yaktı beni..bana kız çıkıyo bu sene hani nerde..gördük pipiyi..
öyle deme yanlış bakmış olabilirsin, %90 çıkıyor ben kendimde ve çevremde çok denedim , hamile kaldığın aya göre bakıcaksın sata göre değil
hoşgeldin cnm..seninkide erkek demek ...2012 kesin erkek yılı erkek çok...ikincide inş kızı bulurum ben....hoşgeldin aramıza...
aynen o takvim %90 tutuyor
yok yaa yanlış çıkıyo 25 yaşındayım mayıs ayında hamile kaldım kız yazıyo...yok işte kızmız pipi varrr....inanmam artık yoksa çok umutlanmıştım hatta doktor ilk kız dediğinde çin doğru çıktı demiştim ama artık hiçbi şeye inanmam..
hey allahım yesın annesı onun pıpısını :)) ne pıpıymıs cocuk dogunca resım koyarsan ayrıyetten pıpıyıde cek :)) meshurrrr pipiyi
evet
hadi canımmmmmmm
...ilahi öldüm gülmekten .....napim kız değil işte.... yok kız en gıcık olduğum şey erkek çocuğunun çıplak resmini çekerler yaa..sonra büyüdüğünde bak oğlum bu senin pipin diye herkese o albüm gösterilir..aman allahım ne ayıp...kızınkinide saklarlar hep..hatta bazıları babası yanında kız çocuğunu bezlemiyor utanırmış bebek..ne kadar doğru bilmiyorumda..bence kız neyse erkekte odur ayıp yaa...fotolara düşürmem yok...
Hoşbulduk, teşekkür ederim, ben de hikayelerinizi okuyordum. Allah ömür boyu mutluluğunuzu taçlandırsın. Çok romantik bir hikaye... İş çıkışında eşinin seni kapıda beklediğini görünce yaşadığın heyecanı düşündüm de, ömre değer sanırım.
olmaz benım pıpıyı gormem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?