2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar
Günlerden beri uykusuzdum dün akşam 10 da yattım şükür uyudum uyanmadan. Sizler nasılsınız günler geçtikçe sorunlarımızda artıyor.
Ama geçecek Allahın izniyle az kaldı.

Günaydın bayanlar,

Aksam bende rahatsızdım hep gece uyandım, bacaklarım cok agrıdı cekildi

aynen bende 37 den sonra beklemeye baslamak lazım bellı olmuyor

zaten sezeryan olursa 38-39. haftalarda alıyorlar sanırım. gerçeği kabullenemesek de artık yavaş yavaş sona geliyoruz:)

benim 36-37 haftada alacak doktor okadar tutabilirsem ne mutlu bana

günaydın canım hepimizde aynı dertler var

biri okuyup üflesin bizi

o zamana kadar tutarsın oyelkencim, hiç endişelenme. önemli olan bebklerimizin strese girmemesi, amniyo sıvısının azalmaması, hareketlerinin azalmaması.
aynen öyle nazara geldik:)

günaydın tatlım. emin ol yalnız değilsin. ağrılardan iş yerinde zor duruyorum. hele geceleri uyumak sağa sola dönmek işkence. ama ben tam 1 haftadır günde 3 tane ağrı kesici içiyorum. sırt ağrılarımdan ağlıyordum

ya dun bı mısafırlıkteydım 11aylık bebeklerı vardı allahımmmm nazarlardan korusun nasıl tatlı bı bebek.11 aylık ama masalllah 2aydır yuruyormus.buyumuste kuculmus gıbı.kendını bıde sevdırıyo kı....cocugu gordum ıcım gıtti.bıde gununde de dogmamıs.36hafta 4gunluk dogmus.masallah cok saglıklı ve 3100gram dogmus.bebegın annesı soyledı bazı hamılelıklerde 40haftaya kadar beklendgnde bebegin eşinin yaslanması dıye bı durum oluyomus bu da bebege zarar verıyormus oyuzden gunu dolmadan dgoum yapmak gerkebılıyomus

kızlar ocak annelerinden 2 kişi doğum yapmış sanırım erken doğum okuyunca bile heyecanlandım yaa

ya bende ıyıce stres olmaya basladım.her gecen gun daha bı yaklasıyorus doguma. ben 30.haftaya gırdım.dun kayın pederım soruyo ne kadarlık oldu ne kadr kaldı dıye soyledım sasırdı.bu kadar kısa zman kaldıgını dusunmuyodu bıde karnım yenı yenı buyudugnden daha zaman var dıye dusunuyordu....ınsallah gununde saglıklı dogarlar bebişlerımız ama yınede 36.haftadan sonra her an dogacak gıbı hazır beklemek lazım.ben daha ogluma beşik almadıııımmmm:-((((

Kızlar bişey sorcam ben iki takım hastane çıkışı aldım ikiside 0-3 aylık. Şimdi ocak annelerinin aldıklarına bakıyordumda ordaki hastane çıkışları sanki daha büyük gibi benim aldıklarım minicik :))
Sizde öylemi yaptınız yoksa hatamı ettim 0-6 aylık mı almalıydım (

nasıl karnın yeni çıkıyor yaa ben bunları duydukça çıldırıyorum ben balon gibiyim ne şanslı insansın sen öyle

yok canım yeni doğmuş bebeğe büyük hastane çıkışı çok saçma olmaz mı
resmen içinde kaybolur bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…