2012 Şubat Anneleri

Günaydın güzeller...
günaydın canım nasılsın?

yok canım yeni doğmuş bebeğe büyük hastane çıkışı çok saçma olmaz mı
resmen içinde kaybolur bebişlerimiz

aynen suan sana göz alışık olmadığı için küçük gibi geliyor ama onlar bile büyük gelicek bak görüceksin

aman iyi olsunlarda ama cok erken ya , ben hastane çıkışı direk anneme gidicem 10 gün orda kalıcam eve sonra geçicem

4. aydan itibaren zaten mayısa gireceğiz, uzun kollu o takımları bebeklerimiz giyinemez ki. ben de 0-3 aylık aldım. hem 0-3, 3-6 ay olarak 3'er aylık periodlarla gidiyor bildiğim kadarıyla.

evet en fazla 1-5 ay giyicek bir çok şeyi

aman canım tut kendini eğer çalışmak istemiyorsan bırak kurcalama, kimse kimseye madalya takmıyor bu devirde

doktor çalışabilirsin dese bile ben çalışmam diye düşünüyordum
sence ne yapmalıyım

valla dr konuşabilirsin istediğin gibi alabilirsin sana kalmış birşey eğer çalışmak istemiyor kalan kazamanı evde dinlenerek geçirmek istiyorsan dr söyle çalışamaz raporu verir ama yok ben çalışabildiğim kadar çalışıcam dersen dr sorun görmezseki hiç sanmıyorum senin ikiz olduğu için izin verir o zaman çalışır alırsın.

ya kızlar bende kararsız kaldım
aslında kesinlikle çalışmak istemiyorum bugün bile çok zorlanıyorum
hep kendimi 2 hafta kaldı diye avutuyorum
birde sonradan işe dönmeme ihtimalim de var
ama bide işler ters giderse çalışmak zorunda kalırsam
kendimi biraz daha mı sıksam diye de düşünmüyor değilim
ama kendimi riske de atmak istemiyorum
hastane çok uzak benim çalıştığım yere acil birşey olsa
çok kararsızım sizce ne yapmalıyım

canım sen hiç kafanı yorma canını sıkma önemli olan senin sağlığın ile bebeğin sağlığı değilmi o halde herşeyi dr bırak, dr hastanenin uzak olduğunu falan bu kafana takılan şeylerle birlikte ilet ve dr bırak herşeyi o sana ne verirse onu uygula canım. muhtamelen çalışamazsın dicektir.

aslında bende çalışabilirsin diyeceğini düşünmüyorum ama belli de olmaz
son gittiğimde çok pozitifti

aslında bende çalışabilirsin diyeceğini düşünmüyorum ama belli de olmaz
son gittiğimde çok pozitifti

sen çalışmayabilirsin canım, sana patronun madalyamı takıcak Allah aşkına, hele bir bebeklerin sağlıkla doğsun bir ele avuca gelsin eğer çalışman gerekirse bebişlerinle birlikte yeni bir sayfa açar iş bakarsın canım mesleğin olduktan sonra elinde iş bulursun merak etme , ben öyle düşünüyorum

hamileleikte ve askerlikte işveren seni rapor bitiminde işe almamazlık edemiyor bildiğim kadarıyla. zaten işten ayrılmak senin iradene kalmış. izne ayrılırsın, çok acil birşey olursa evden yardımcı olursun ya da sağlığın elverirse bir iki kez gelip işyerine işleri halledersin. sağlığını tehlikeye atmaya değmez, boşuna kimse için fazla fedakarlığa gerek yok.

kızlar mrk eden varsa kanal d de şuan epidural anesteziyi anlatıyor

günaydın kızlar... bende söyliyecektim şimdi sizlere....

kızlar izleyebiliyorsanız izleyip bilgi verirseniz çok sevinirim :)

günaydın kızlar... bende söyliyecektim şimdi sizlere....

günaydın canım

sağol canım doğru söylüyorsun

bukleee bende senın gıbı bı aksam cok agladım ertesı gun oglum hıc hareket etmıyordu.eşim bıraz oglumla konustu ben konustum falan bebek tekrardan hareketlendı sende bıseyler atıstır bıraz konus falan normale doner eger hala tepkı vermezse bence ıhmal etme doktora gıt.benım oglan cok hareketlı her an hıssedebılıyorum allahıma sukurler olsun.azcık hareketsız kalsa benım morelım bozuluyo alısmısım tekmelerıne...

hamilelikle alakalı bişey değil netten baktım şimdi ana tema anestezi

korkma tatlım yaa benim sıpamda öyle çok korkutuyor bazen ama ounuyor sonra arkana yaslan karnını sev biraz benimki hemen hissediyor.

canım bana da buradaki arkadaşlara da zaman zaman aynısı oluyor. bazen çok geç hissediyoruz hareketlerini. sen şimdi bir kaç parça bişeyler atıştır, moralini yüksek seviyede tut bebeğini de üzme...

kızlar günaydınnn..
bebişlerimizin hareketleri hakkında doktorumun söylediklerini paylaşmak istedim...
gün içinde 7-8 kez hareket etmesi lazım...eğer hareket etmediyse akşam yemeğinden yarım saat sonra sol tarafına yatıp 2 saat içinde 4 kez hareketini hiisedebilmelisin dedi...
belki faydalı olur sizler için...

gittim atıştırdım geldim

kız çocuk küstümü diyosun
annesi onu yesin
şimdi gönlünü alırım ben onun

uzman tv de kocatepede tam tersi, bu aylarda bazen çok haraketli bazende haraketsiz olabilirmiş, son ayda takip veriyor dr.

kaan kocatepe bazı şeyleri diğer drlardan çok farklı söylüyor
mesela adam 32.hafta raporunu doğru bulmuyor
bebek anne rahmindede dinlenmeliymiş
öyle diyo

Bu konuda başka neler söyledi?
HAngi açılardan doğru bulmuyor?
Hoş bende doğru bulmuyorum ama nedenini merak ettim zuzummm

kaan kocatepe bazı şeyleri diğer drlardan çok farklı söylüyor
mesela adam 32.hafta raporunu doğru bulmuyor
bebek anne rahmindede dinlenmeliymiş
öyle diyo

bence çok haklı buklecim bende öyle düşünüyorum bence hiç gerek yok bebeği ve kendini strese sokmaya....bende bu fikri destekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…