2012 Şubat Anneleri

Saol canım cvp için. hareketinde pek sıkıntı yok içimde kasıldığını falan hissediyorum . Ama yine de herkes canımı acıtıyo derken benimkinde hiç öyle bişey yok . Bende sert vursun iyice hissedeyim diyorum

canım benim oğlumda da olmuyordu
annem dr a sormuş aşağıya vuruyor canını acıtıyor demiş
doktorda c vitamini alsın bolbol demiş suyuna bile limon koysun demiş
sanırım c vitamini eksikliğinden de oluyormuş

güsel annlerr güsel bebıslerrr nasıllarrrr
ben geldım en sonunda gıttım yattım hastane cıktım geldım en cokta burasını özledım herkes ıyı negusell umarım benım bundan sonrası ıyı gecer:))

Saol canım cvp için. hareketinde pek sıkıntı yok içimde kasıldığını falan hissediyorum . Ama yine de herkes canımı acıtıyo derken benimkinde hiç öyle bişey yok . Bende sert vursun iyice hissedeyim diyorum

canım benim oğlumda da olmuyordu
annem dr a sormuş aşağıya vuruyor canını acıtıyor demiş
doktorda c vitamini alsın bolbol demiş suyuna bile limon koysun demiş
sanırım c vitamini eksikliğinden de oluyormuş

dr takviye veriyor zaten bol bolda meyve yedikmi tamamdır şimdi c vitamini meyveler bol, aşağı vurmasının nedeni eksikliktenmiymiş şimdi çok garip!

hani derler ya adamın fikri neyse zikri odur diye tam o hesap beyinsiz demek hep belden aşağıyı düşünüyor kendisi de portakal yemesin zinaya girer:60:

:) :)

ben geldım en sonunda gıttım yattım hastane cıktım geldım en cokta burasını özledım herkes ıyı negusell umarım benım bundan sonrası ıyı gecer:))

neden hastanede yattın canım

bana b12 ve suda eriyen tablet kalsiyumlardan verdi

bana da bir kalsiyum verdi kocaman bir kutusu var içinde de 3 koca tüp kalsiyum
sanki ömrümün sonuna kadar onu içecekmişim gibi :)))

saol canım benim şimdi 28+4günlüğüm .çok fazla tatlı yiyorum belkide ondan böyle oluyo :(

kızlar size bişey söylim kendimde sezinledim çok tuzlu yediğimde o sabah yüzüm şiş kalkıyorum tamam diyorum tuzu kaçırmışın ve oğlumda fazla pynamıyo..çok tatlı yediğimdede çok susuyorum ve yine oğlum gümbür gümbür oynamıyo..çünkü şekerimiz biz farkında olmadan yükseliyo sanırım..ister istemez bebekte etkileniyo..bigün balı fazla kaçırdım ölüyodum az daha su su içe içe sabaha kadar wcde sabah ettim..oğlumda hiç oynamadı ogün..çok korktum...ama hepsi bana bi ders oldu vücudumu tanımış oldum....aman sizde dikkat edin..akşam gördünüzmü show haberde pirincin yetiştiği yer çok önemliymiş eğer asitonmu ne diye bi maddenin olduğu yerde yetişen pirinçten yemek yapıp yersek bu karnımızdaki bebekleri zehirliyormuş..hatta doğduktan sonra hemen ölmelerine bile sebep veriyomuş..o kadar kötü bi zehirmiş.ona bile dikkat etmeliyiz..pilavı azaltın kızlar..ben zaten çok sevmem...şok oldum..daha neler duycazz bakalım..:14:

kız ben güvenemem kendini traş ederken orasını burasını kesiyor:9:

geçmiş olsun hayırdır neden yattın hastaneye?

muhabbete bak nereye uçtu :1::1:

hoşgeldin bbye:) yanlış hatırlamıyorsam amniyo sıvısı azalmıştı değil mi? şu anda herşey yolunda değil mi? gözün aydın

benim magnezyum tüplerimde öyle iki tane biri bitti ama kramplara birebir..iç sende kalsiyumu ihmal etme..tadı fena ama napalım bebekler için...:34:

hoşgeldin bbye:) yanlış hatırlamıyorsam amniyo sıvısı azalmıştı değil mi? şu anda herşey yolunda değil mi? gözün aydın

saol canım cok sukur amnıyo sıvısı normal benım erkekıkım erken gelmye calsıyordu sımdı allah sukur hersey yolundaaa cok sukur allhım gunumuz de dogurmyaı nasıp etsın hepımızeee

Back
X