2012 Şubat Anneleri

dayanamadım yine geldim ama kimsecikler yok..çok sıkıldım tvde fatmagül var ama hep aynı hep aynı sıktı bu dizi iyice..bu arada ocak annelerine baktım biraz bitanesi 32 haftada 1 500 gr bebeği olmuş erken doğum hemde bayağı erken ama çok sağlıklıymış..allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin..küçük olduğu için biraz sıkıntı çeker ama inş rahat büyütür...çok tedirgin oldum bende bunu duyunca....inş başımıza böyle bişi gelmez....onların sohbetleride çok güzel..bebekleri 2 kiloyu bulanlar çok..ahh bizde o günleri görürürz inş...insan kendinden önce doğum yapcakları okuyunca bi tuhaf oluyo ama bayağı bilgileniyo..güzelmiş buu.:16:.......off napsam acaba..kociş daha gelmedi.....bukleee senmi gittin doktora..nasıl oğluşun....pipilii:34:

kız çok zayıf doğmuş bebek bakımıda zor olur..

mide ağrım için gittim canım ben
pipiyide gördüm ama :4:

cumartesi kendi druma gidicem

kız çok zayıf doğmuş bebek bakımıda zor olur..

mide ağrım için gittim canım ben
pipiyide gördüm ama :4:

cumartesi kendi druma gidicem

evet allah yardımcısı olsun....geçmiş olsun..bebek mideni sıkıştırdığı içinde şikayetin olabilir cnm....ben aşure yapmıştım ama sağ olsun oğlum izin vermedi doya doya yememe yanma yaptı..bende eşimin iş arkadaşlarına yolladım çoğunu....:emir_bebek: helali hoş olsun..seneye bol bol yerim yapıp napim..inş :16:.....napıyosun evde bakim...canım sıkıldı benim yaaa..

evet allah yardımcısı olsun....geçmiş olsun..bebek mideni sıkıştırdığı içinde şikayetin olabilir cnm....ben aşure yapmıştım ama sağ olsun oğlum izin vermedi doya doya yememe yanma yaptı..bende eşimin iş arkadaşlarına yolladım çoğunu....:emir_bebek: helali hoş olsun..seneye bol bol yerim yapıp napim..inş :16:.....napıyosun evde bakim...canım sıkıldı benim yaaa..

bebekle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum dedi
anlaşamadık yani nöbetçi kadın doğumcuyla :1:
eşim tv izliyo aslan kralı
bende sıkıldım bi bakim dedim
epey geç olmuş sıkılmışsındır..
tvde cazbedici bişeyde yok
uzan dinlen bence
bende çıkıyorum dinleniyim kociş ilgi bekliyo :1:
görüşürüz canım..

bebekle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum dedi
anlaşamadık yani nöbetçi kadın doğumcuyla :1:
eşim tv izliyo aslan kralı
bende sıkıldım bi bakim dedim
epey geç olmuş sıkılmışsındır..
tvde cazbedici bişeyde yok
uzan dinlen bence
bende çıkıyorum dinleniyim kociş ilgi bekliyo :1:
görüşürüz canım..

tmm cnm bende kaçar...benimkide geldi bakayım bende bi tvye...haydin iyi geceler herkese..:80:

Günaydın güzel hamileler:))))

gunaydın ortmenımm..

çalışanlar için bugün güzel bir gün hafta sonu tatili geldiiii... :1:
:)) evet hava guneslı bugun bırde
günaydın kızlarrrr kk da sorun var galiba beni süreki dışarı atıyor size olmuyor mu ?
bılmem cnm bende henuz bıse olmadı
gunaydınnnnn.....
gunaydın tatlım
bebişler ve annelerımız bugun nasıllar ınsallah herkes cok ıyıdırrr....

bugun bıraz sancı gırdı sabahtan korktum cok fazla dedım doguracam galıba gaz sancısıydı sanırım.

günaydın kızlarrrr kk da sorun var galiba beni süreki dışarı atıyor size olmuyor mu ?

bilgisayarını kapat bir daha aç sanırım birşey oldu, bendede sorun yok senden kaynaklı sorun

ya evet ama cumalar hiç bitmiycek gibi geliyo bana..

evet cuma geçmek bilmiyor, gerçi son 1 haftam kaldı ondan sonra deliye hergün bayram misali hergün tatil:1:

Back
X