2012 Şubat Anneleri

aslında calısmam lazım senın gıbı ama acaba senın gıbı dogumdan sonraya alabılrımyımm kı bu kdar anlayıslımıkı patronumm bırazda rahatsızlnadım bılmemkı

Cnm bunun anlayışla ne ilgisi var. Sonuçta sen öncede kullansan sonrada kullansan toplam 16 hafta izin kullanacaksın. Hemde bu senin en doğal en yasal hakkın yani.

Ama rahatsızsan dayanamam diyorsan o ayrı tabi.

Saol canım cvp için. hareketinde pek sıkıntı yok içimde kasıldığını falan hissediyorum . Ama yine de herkes canımı acıtıyo derken benimkinde hiç öyle bişey yok . Bende sert vursun iyice hissedeyim diyorum

canım benim oğlumda da olmuyordu
annem dr a sormuş aşağıya vuruyor canını acıtıyor demiş
doktorda c vitamini alsın bolbol demiş suyuna bile limon koysun demiş
sanırım c vitamini eksikliğinden de oluyormuş

kızlar size bişey söylim kendimde sezinledim çok tuzlu yediğimde o sabah yüzüm şiş kalkıyorum tamam diyorum tuzu kaçırmışın ve oğlumda fazla pynamıyo..çok tatlı yediğimdede çok susuyorum ve yine oğlum gümbür gümbür oynamıyo..çünkü şekerimiz biz farkında olmadan yükseliyo sanırım..ister istemez bebekte etkileniyo..bigün balı fazla kaçırdım ölüyodum az daha su su içe içe sabaha kadar wcde sabah ettim..oğlumda hiç oynamadı ogün..çok korktum...ama hepsi bana bi ders oldu vücudumu tanımış oldum....aman sizde dikkat edin..akşam gördünüzmü show haberde pirincin yetiştiği yer çok önemliymiş eğer asitonmu ne diye bi maddenin olduğu yerde yetişen pirinçten yemek yapıp yersek bu karnımızdaki bebekleri zehirliyormuş..hatta doğduktan sonra hemen ölmelerine bile sebep veriyomuş..o kadar kötü bi zehirmiş.ona bile dikkat etmeliyiz..pilavı azaltın kızlar..ben zaten çok sevmem...şok oldum..daha neler duycazz bakalım..:14:
kızlar iyiki varsınız vallahiii .. saolun cevaplar için bundan sonra tatlı yememeye ve c vitamini almaya dikkat edicem.Bakalım benim tembelim ne yapıcak ozaman:emir_bebek: inş .sert sert vurur da anacığı hisseder biraz:30:

iyi akşamlar kızlar bende kaçar....yarın belki gelemem..evi biraz temizlim....haydin by byyyy cümleten ...:80:
canım kendini yorma yaaa artık iyice ağırlaştık .Boşver temizliği falan yat dinlen bol bol :34:

güsel annlerr güsel bebıslerrr nasıllarrrr
ben geldım en sonunda gıttım yattım hastane cıktım geldım en cokta burasını özledım herkes ıyı negusell umarım benım bundan sonrası ıyı gecer:))
hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun.İnş küçüğümüz zamanı gelince niyetlenir gelmeyeee :emir_bebek:

Cnm bunun anlayışla ne ilgisi var. Sonuçta sen öncede kullansan sonrada kullansan toplam 16 hafta izin kullanacaksın. Hemde bu senin en doğal en yasal hakkın yani.

Ama rahatsızsan dayanamam diyorsan o ayrı tabi.

ızın konusunda cok da anlayıslı degıller cnn esnnaf yanında calsımak zor ondn böle dedımmm rahtsızdım sımdı ıyyım dokyor sorun cıkmaz dedı ama bakalım raporu almay gıttıgmde bellı olucakk saoll bılgılerın ıcınn

kızlar iyiki varsınız vallahiii .. saolun cevaplar için bundan sonra tatlı yememeye ve c vitamini almaya dikkat edicem.Bakalım benim tembelim ne yapıcak ozaman:emir_bebek: inş .sert sert vurur da anacığı hisseder biraz:30:

canım kendini yorma yaaa artık iyice ağırlaştık .Boşver temizliği falan yat dinlen bol bol :34:

hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun.İnş küçüğümüz zamanı gelince niyetlenir gelmeyeee :emir_bebek:

işllahh cnm cok saoll herkesınkı zmanı beklesınnn :))

öle yapmaya calsıyorum cnm da işe de donmek zorundayımm malesef yarınn

hadi canım
benim görümcem de geçen hafta sancı çıktı nst de
serumverdiler ona da
bir haftadır evde yatıyor yemeğini bile yatakta yiyiyormuş
sadece tuvalete kalkıyormuş
doğuma kadar da yatacak mış
doktor öyle demişmişmiş

ızın konusunda cok da anlayıslı degıller cnn esnnaf yanında calsımak zor ondn böle dedımmm rahtsızdım sımdı ıyyım dokyor sorun cıkmaz dedı ama bakalım raporu almay gıttıgmde bellı olucakk saoll bılgılerın ıcınn

Esnaf derken ??? ama o yasal bir izin onunla ilgili nasıl bir kısıtlama getirebilirlerki vermek zorunda.

kızlar bu ziyaretçiler kocalarımız olamaz değil mi???

sonuçta kadınlar kulübü diye bi sitenin varlığını ve bizim oraya harala gürele bişeyler yazdığımızı biliyorlar
merak edip acaba bunlar ne konuşuyolar burda diye bakıyo olmasınlar
şuan acayip paranoyak oldum ben
çünkü okuyosa annesine yazdıklarımıda görcek :18:

kızlar bu ziyaretçiler kocalarımız olamaz değil mi???

sonuçta kadınlar kulübü diye bi sitenin varlığını ve bizim oraya harala gürele bişeyler yazdığımızı biliyorlar
merak edip acaba bunlar ne konuşuyolar burda diye bakıyo olmasınlar
şuan acayip paranoyak oldum ben
çünkü okuyosa annesine yazdıklarımıda görcek :18:

değillerdir canım
erkekler uğraşmaz böyle şeylerle bence

inşallah özgecim

bu arada düşündümde iyiki kışın hamileliğin son aylarını yaşıyoruz
günler çabuk bitiyo çok şükür
düşünsenize yazın sıcağında naapardık :26:

inşallah özgecim

bu arada düşündümde iyiki kışın hamileliğin son aylarını yaşıyoruz
günler çabuk bitiyo çok şükür
düşünsenize yazın sıcağında naapardık :26:

kız dünde sorcaktım sen benim ismimi nerden hatırlıyorsun
kimse ismimle bahsetmiyo ya burda tuhafıma gitti :))))
bu arada evet kışa gelmesi çok iyi o ağustos sıcağını düşünemiyorum bile
ama bana günler hiç bitmiyor sana kısa mı geliyor :))

hadi canım
benim görümcem de geçen hafta sancı çıktı nst de
serumverdiler ona da
bir haftadır evde yatıyor yemeğini bile yatakta yiyiyormuş
sadece tuvalete kalkıyormuş
doğuma kadar da yatacak mış
doktor öyle demişmişmiş

bana ölem demdı doktor o daha kotu dmemkkı ben sukredıyım halıme desene:)

dayanamadım yine geldim ama kimsecikler yok..çok sıkıldım tvde fatmagül var ama hep aynı hep aynı sıktı bu dizi iyice..bu arada ocak annelerine baktım biraz bitanesi 32 haftada 1 500 gr bebeği olmuş erken doğum hemde bayağı erken ama çok sağlıklıymış..allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin..küçük olduğu için biraz sıkıntı çeker ama inş rahat büyütür...çok tedirgin oldum bende bunu duyunca....inş başımıza böyle bişi gelmez....onların sohbetleride çok güzel..bebekleri 2 kiloyu bulanlar çok..ahh bizde o günleri görürürz inş...insan kendinden önce doğum yapcakları okuyunca bi tuhaf oluyo ama bayağı bilgileniyo..güzelmiş buu.:16:.......off napsam acaba..kociş daha gelmedi.....bukleee senmi gittin doktora..nasıl oğluşun....pipilii:34:

Back
X