- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.241
gunaydın ortmenımm..
:)) evet hava guneslı bugun bırde
bılmem cnm bende henuz bıse olmadı
gunaydın tatlım
bugun bıraz sancı gırdı sabahtan korktum cok fazla dedım doguracam galıba gaz sancısıydı sanırım.
ya bu kk sabah sabah deli etti beni ne garezi var bana anlamadım sürekli dışarı atıyor
gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne de bebişinede.bende de cok sıddetlı bel agrısı var dun aksamdan berı.bu kez agrım dıger agrılarımdan farklı.herzaman kalca kemıgımın uzerınde agrı olurdu sol bacagımda da cekılme oluedu.sımdı de tum kemeıklerım agrıyo kalkıp otururken zorlanıyorum.gece uyuyamadım da
ay dün bebek görmeye gittim çarşamba günü doğmuştu, ayyy minnacık birşey maaşallah çok tatlııı
buklee bende birtek bugün oluyor deli oldum ama yaa sabah 8 den beri uğraşıyorum
geçti sanırım şimdi
kız o 3kg doğana diyosan minnacık diye
bizimkilerde doğunca minnacık olcak
napcaz o zaman?
yıkaması bi zor tutması bi zor
kız o 3kg doğana diyosan minnacık diye
bizimkilerde doğunca minnacık olcak
napcaz o zaman?
yıkaması bi zor tutması bi zor
Gözün aydın canım..
Tekrar sevdi seni kk
Annen yardım eder sana...:)
Bence siz 5-6 kişi toplanıp öyle yıkarsının tontişi:))
evet 3.250gr doğmuş maaşallah ama yüzü avucumdan ufak boyu falan birde ayaklarını toplayınca top gibi kalıyor, onu görünce aynı şeyi bende söyledim ay ben ne yapıcam diye
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım hepimiz için hayırlı bir gün olur insallah.......
günaydın güsel annler gusel bebebısler umarım herkes ıyıdırrrrrrrrrrr:)
Günaydın güsel annler gusel bebebısler umarım herkes ıyıdırrrrrrrrrrr:)
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım hepimiz için hayırlı bir gün olur insallah.......
günaydınn şükür iyiyiz
30. Haftan hayırlı olsun cnm
yarın dr gidicem yine ,gittiğimde sorucam bakalım tam bir doğum tarihi vericekmi sezeryan olucağı için kaçıncı haftada alırız dicek bunları bir öğreniyimde ona göre tedbirli oliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?