2012 Şubat Anneleri

gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne de bebişinede.bende de cok sıddetlı bel agrısı var dun aksamdan berı.bu kez agrım dıger agrılarımdan farklı.herzaman kalca kemıgımın uzerınde agrı olurdu sol bacagımda da cekılme oluedu.sımdı de tum kemeıklerım agrıyo kalkıp otururken zorlanıyorum.gece uyuyamadım da

bu arada sımdı calar saat programında haberlere b akıyorumda pırınc de arsenık var dıyolar ozellıkle hamılelıkte cok zararlı oldugu soylenıyo.cok fazla tuketıldıgınde olume kadar goturebılıyomus(bu durum herks ıcın sadece hamıleler ıcın degıl)ama korkmayın bu aşirı tuketıldıgnde oluyomus.suana kadar kımseye bısey olmadı pırıncten dolasyı.sadece hamılelıkte cok sık tuketmeyelım

aman dıkat et allah korusun.. (BIZLERIDE)

buklee bende birtek bugün oluyor deli oldum ama yaa sabah 8 den beri uğraşıyorum
geçti sanırım şimdi

Gözün aydın canım..
Tekrar sevdi seni kk

kız o 3kg doğana diyosan minnacık diye
bizimkilerde doğunca minnacık olcak
napcaz o zaman?
yıkaması bi zor tutması bi zor

Annen yardım eder sana...:)
Bence siz 5-6 kişi toplanıp öyle yıkarsının tontişi:))

Gözün aydın canım..
Tekrar sevdi seni kk

Annen yardım eder sana...:)
Bence siz 5-6 kişi toplanıp öyle yıkarsının tontişi:))

hayatım boyunca kimsenin yeni doğmuş bebişini alamadım kucağıma korktum allah korusun elimde kalıcak diye
şimdi düşünüyorum benimkini nasıl alıcam diye
Allah yardımcım olsun yastık üstünde taşırım bende

evet 3.250gr doğmuş maaşallah ama yüzü avucumdan ufak boyu falan birde ayaklarını toplayınca top gibi kalıyor, onu görünce aynı şeyi bende söyledim ay ben ne yapıcam diye

çok heycan verici ama maşallah
40ı çıkınca ele avucada gelir
nasıl tatlı bişeydir eminim

yarın dr gidicem yine ,gittiğimde sorucam bakalım tam bir doğum tarihi vericekmi sezeryan olucağı için kaçıncı haftada alırız dicek bunları bir öğreniyimde ona göre tedbirli oliyim

hava açık güzel gibi duruyor ama 7 derece , ben daha ısınamadım işyerinde , zaten çok üşüyorum ben hamileler genelde ateş basar yanar ben donuyorum ılk basta kansızlık yoktu ılacta alıyorum kansız degılımdır dıye dusunuyorum ama neden usuyorum cok,

misafir gezmeleri benim için bitmiş dün akşam anladım, ay rahat oturamıyorum ellerim ayaklarım şişti karnım gerilir hiç rahat değildim eve geldim direk yattım zaten, dedim yok artık ziyaret falan

Son düzenleme:
Ben dün gece doğru düzgün uyuyamadım ( uykusuz ve yorgunum. Ayrıca çok üşüyorum acaba hastamı oluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…