2012 Şubat Anneleri

gecmiş olsundıkkat ett kaynanı da bosverr dıcem bosverılmıyor ıste batıyor lafları dımı ama bebsın ıcı boverr

kızlar bebek arabası alan var mı aranızda ?
Ben ana kucağı ile birlikte kullanabilenlerden almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım
fikriniz varsa söylerseniz sevinirim

bende almadım sneın gııb dunsuyordum ama ana kucagınla beraber olanda nekdar yatabılcekkı kı bıızm bebkler zaten yaza buyucek ondan dedım normal alıyımm ana kucagınla olanlarda phalı aslında ama deger bısye olsa bence tabi:)

benımde kılo vermem lasımmm(

cidden kızlar ya, şu ana kadar ka. kg aldınız? benim 17 oldu :)) size moral olsun yazayım dedm
Benim de 10 oldu ..Kendimi at gibi hissediyorum
Canım benim de 10 oldu sanırım...
Hantallaştım...
2 hafta sonra randevum benim..
Tartımın pilleri de yok..

Arkadaşına gerçekten çok üzüldüm.Hele bebişe daha çok üzüldüm.Başka bir çıkış yolları yok mu yaa??

Filancam
çook geçmiş olsun
saol canım benim
filancam geçmiş olsun. her halukarda seni zaten sinir edecekler, bahane bulacaklarsa salla pati yap bişiler gitsin, boşver:)

hepinize iyi tatiller diliyorum, bebişlerinize iyi bakın kızlar, ptesi görüşmek üzere...

saol canım .Aslında haklısın ama ben yine de elimden geleni yapayım diyorum .Kul bilmezse Halık bilir

gecmiş olsundıkkat ett kaynanı da bosverr dıcem bosverılmıyor ıste batıyor lafları dımı ama bebsın ıcı boverr

saol canım benim .Valla başta çok da beter batıyodu lafları ama artık tınlamıyorum fazla .Tınlasam bile kendimi üzmekle kalıyorum sadece...

iyi akşamlar kızlar ben ancak girebiliyorum, kuum durmuyor tepikliyor anacıgını içim bi tuhaf olmaya başladı gidıklanıyo gibi, çok hoşuma gidiyo kız kardeşim hareketleri görünce çıldırıyo çok şükür yanımda kız kardeş gibisi yok, bugün evi temizlemiş yarına hiç iş bırakmamış artık bol bol gezerim yarın:))

Anakucağını araba koltuğu olarak da kullanabilir diye düşündüm ben
Bir yaşına kadar kullanılır diyorlar ama ben söyleyenlerin yalancısıyım :))
Sonrasında bebek arabasına geçilebiliyormuş
Aslında fiyatları uygun olduğu için ben baston puset alma taraftarıydım ama bu satıcılar işi çok iyi biliyorlar :))
Bize macsi cossi ana kucağını ve Quinny senzz bebk arabasını önerdiler..
Tam aklımıza yatmıştı ki biri jane rider diye bir bebek arabası önerdi ki daha adını ilk defa duydum
Bu işin sonrası da kararsızlık tabi
Şimdi napsam acaba diye düşünüyorum

kızlar bana abim gönderdi çok şükür ona para vermedim quinny marka bebek arabası ve yatagı var ayrı maxi cossinin anakucagıda takılıyor kullanışlı yani ana kucagını 2 yaşına kadar araba koltugu olarakta kullanılıyo maddi sıkıntınız yoksa böyle bişey alın derim

Sanırım bahsettiğin bize ilk önerdikleri marka
Anlattıklarına göre kullanışlı görünüyor ama tabiki bir kullanana sormak lazım
Bir de bu Quinny denen markanın modelleri var bize senz modelini önerdiler
Ama çift yönlü kullanamıyorsun yani istediğin zaman bebek sana istedğin zaman da dışarıya bakamıyor

bana da pusetlerın araba koltgu olarka kulllanılmadgını söyledıler ay napsamkı ana kucagına aldım
ama daha teslım almadım degıssemmı

quinny speedi bende ki kullanışlı görünüyo biraz tekerlekleri büyük ama 3 farklı şeyi takabiliyorsun ve çift yönlü ama daha kullanmadım tabi

bana da pusetlerın araba koltgu olarka kulllanılmadgını söyledıler ay napsamkı ana kucagına aldım

ana kucağıyla ev tipi anakucağını ayrı aldım ben
çünkü bebek arabasını anneannemizle dedemiz alcakmış
bizde ana kucaklarını aldık sadece

Macsi cossinin ana kucağını araba koltuğu olarak kullanıyorsun diye biliyorum ben ters şekilde arka koltuğa koyup kemerle bağlayabiliyorsun ya da bir aparat var ki biraz pahalı onu arabanın isofix ine bağlayıp ana kucağını da ona oturtuyorsun

Ana kucağı aldıysan bence çok iş görecektir güle güle kullan

Bu arada puset dediğin eğer bebek arabasının koltuğuysa o araba koltuğu olarak kullanılımıyor tabi ki

benimki de anakucağı hem otoya bağlanan dan
yani tüm anakucakları otoya da bağlanıyor
ama oto koltuğu ana kucağı olmuyor :)))))))

quinny speedi bende ki kullanışlı görünüyo biraz tekerlekleri büyük ama 3 farklı şeyi takabiliyorsun ve çift yönlü ama daha kullanmadım tabi

İyi günler de kullan canım bebişinle bol bol gez inşallah
Speddy bizim baktığımıza göre biraz daha pahalıydı sanki öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…