- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.481
filancam geçmiş olsun. her halukarda seni zaten sinir edecekler, bahane bulacaklarsa salla pati yap bişiler gitsin, boşver:)
hepinize iyi tatiller diliyorum, bebişlerinize iyi bakın kızlar, ptesi görüşmek üzere...
kızlarr napıosunuz bakayım ben sabahtan beri giremedim foruma .kasılmalarım olunca acil hastaneye gittim.nst ye falan aldılar beni.ama çok şükür bişey yok .sanırım oğluşum fazla geriniyoAklımda kalanları yazayım yine dönüp geçmişe bakıcam.sabah görümcemden bahsetmiştim.sinir oluyorum diye.kaynanam çıktı neyin var falan diye.''bizde hiç böyle şeyler olmazdı .ne ağrısıymış bu .senin ağrın falan yok baksana uyucam şimdi diyosun dedi.indi aşağıya.oğlu benimle ilgilenmesin diye diyor keza.bende bişey demedim .diyince ne yazık ki ben kötü oluyorum eşimin gözünde Yarın gelicekler savsaklayacak şeyler yapsam arkamdan kırk yıl konusurlar valla hele bide iptal edersem yüzüme bakmazlar.
Oyüzden güzel bişiler yapmalıyım.
Ayşebaharcım rabbim arkadasına yardım etsin.umarım bir an önce çıkış yolu bulur.gerçekten çok zor..
Eleferam nasreddin hoca fıkrası süpermiş valla .ahh ben de öyle olmak istiyorummmmm ..eşime doğumda bana bi bileklik al dedim param yok alamam hiç bekleme dedi.bende eşek gibi çalışıp borç ödüyorumm burada .arada da kardeşinin düğününde falan para bulup vermeyi biliyo .bana gelince borçlu oluyoruz..şimdiden doğumda bana hediye almayacak diye uyuz oluyorum.hem ben bu kadar fedakarlık yapıorum hem de kıymet bilmiyo ne yazık ki ...
Oyelken beraber bi menü mü belirlesek ne yapsaak
filancam geçmiş olsun. Her halukarda seni zaten sinir edecekler, bahane bulacaklarsa salla pati yap bişiler gitsin, boşver:)
hepinize iyi tatiller diliyorum, bebişlerinize iyi bakın kızlar, ptesi görüşmek üzere...
kızlar bebek arabası alan var mı aranızda ?
Ben ana kucağı ile birlikte kullanabilenlerden almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım
fikriniz varsa söylerseniz sevinirim
benımde kılo vermem lasımmm(
Benim de 10 oldu ..Kendimi at gibi hissediyorumcidden kızlar ya, şu ana kadar ka. kg aldınız? benim 17 oldu :)) size moral olsun yazayım dedm
Canım benim de 10 oldu sanırım...
Hantallaştım...
2 hafta sonra randevum benim..
Tartımın pilleri de yok..
Arkadaşına gerçekten çok üzüldüm.Hele bebişe daha çok üzüldüm.Başka bir çıkış yolları yok mu yaa??Kızlar..............
Bu arada arkadaşım malesef bebeğini aldırmaya karar verdi..
Çok kızdım ona çok...
Çaresizim deyişi hala kulaklarımda zonkluyor ama..
29 temmuz 2012 dedim..
Bu tarihte çekeceğin vicdan azabıyla yüzleşmeye hazır mısın?
Sustu...
Kapattı tlfu....
saol canım benimFilancam
çook geçmiş olsun
filancam geçmiş olsun. her halukarda seni zaten sinir edecekler, bahane bulacaklarsa salla pati yap bişiler gitsin, boşver:)
gecmiş olsundıkkat ett kaynanı da bosverr dıcem bosverılmıyor ıste batıyor lafları dımı ama bebsın ıcı boverr
bende almadım sneın gııb dunsuyordum ama ana kucagınla beraber olanda nekdar yatabılcekkı kı bıızm bebkler zaten yaza buyucek ondan dedım normal alıyımm ana kucagınla olanlarda phalı aslında ama deger bısye olsa bence tabi:)
bende almadım sneın gııb dunsuyordum ama ana kucagınla beraber olanda nekdar yatabılcekkı kı bıızm bebkler zaten yaza buyucek ondan dedım normal alıyımm ana kucagınla olanlarda phalı aslında ama deger bısye olsa bence tabi:)
kızlar bana abim gönderdi çok şükür ona para vermedim quinny marka bebek arabası ve yatagı var ayrı maxi cossinin anakucagıda takılıyor kullanışlı yani ana kucagını 2 yaşına kadar araba koltugu olarakta kullanılıyo maddi sıkıntınız yoksa böyle bişey alın derim
sanırım bahsettiğin bize ilk önerdikleri marka
anlattıklarına göre kullanışlı görünüyor ama tabiki bir kullanana sormak lazım
bir de bu quinny denen markanın modelleri var bize senz modelini önerdiler
ama çift yönlü kullanamıyorsun yani istediğin zaman bebek sana istedğin zaman da dışarıya bakamıyor
Sanırım bahsettiğin bize ilk önerdikleri marka
Anlattıklarına göre kullanışlı görünüyor ama tabiki bir kullanana sormak lazım
Bir de bu Quinny denen markanın modelleri var bize senz modelini önerdiler
Ama çift yönlü kullanamıyorsun yani istediğin zaman bebek sana istedğin zaman da dışarıya bakamıyor
bana da pusetlerın araba koltgu olarka kulllanılmadgını söyledıler ay napsamkı ana kucagına aldım
ama daha teslım almadım degıssemmı
kızlar bugün herşeyi kaçırdım ben kusura bakmayın
bana da pusetlerın araba koltgu olarka kulllanılmadgını söyledıler ay napsamkı ana kucagına aldım
quinny speedi bende ki kullanışlı görünüyo biraz tekerlekleri büyük ama 3 farklı şeyi takabiliyorsun ve çift yönlü ama daha kullanmadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?