- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.521
yok hayatım henuz almadık, karar veremıyorum ya
tekli mi alsak yada ikiz mi diye.
tekli alsam hep birine bağımlı kalıcam dısarı cıkmak ıcın. ikili alsam çok hantal modeller var tek basıma başa cıkamam gıbı gelıyor
Castello İkiz Baston Bebek Arabası - e-bebek.com
kızlar bi baksanıza
duygubal sen aldın mı bebek arabası
hımm öyle mi bende bunu merak ediyordum
ohh maşallah canım büyümüş kuzucuklar
kaçıncı hafta doğum olacak birşey söyledi mi doktor
sen çalışıyormuydun evdemiydin
Eki Görüntüle 304185 Eki Görüntüle 304186 Eki Görüntüle 304187 Eki Görüntüle 304188 Eki Görüntüle 304189 Eki Görüntüle 304190 Eki Görüntüle 304191 Eki Görüntüle 304192 Eki Görüntüle 304193 Eki Görüntüle 304194 Eki Görüntüle 304195 Eki Görüntüle 304196 Eki Görüntüle 304197 Eki Görüntüle 304198 Eki Görüntüle 304199
odamız hazır kızlar, paylaşmak istedim.Birtek çantamız hazır değil onlara da başlıcam bakalım hayırlısıylaa
ben gördüm bunu istanbul formdaki e-bebekte
fiyat gayet uygun da
baston bebek arabası fena değil aslında
Bence görüntüsü çok güzel ama görme fırsatın varsa ebebeke gidip baksan özellikle de idare edebilecek misin kolay dönüyor mu diye bakman lazım bence
Ben dün baktım normal tek kişilik bebek arabalarının bile çok zor dönenleri var çok ağır ağır olanları var vs .
Sen ikisini birden taşıyacaksın hafif bi araba olsun ki sen de hem yorulma hem de zorlanma
bir haftadır evdeyım canım raporluyum artık. dogum ıcın bırsey demedı de, kg ları ıcın 2.5 olsunlar bize yeter dedi :)) 37 hafta olarak bakıyor ama zaman ne gosterır bılemem
tek olmaz ki dediğin gibi sürekli birileri olması lazım parka giderken bile
baston almak şart zaten de çok pahalılar
dediğim modele bir girip baksana bakalım sence nasıl
evet fiyatı da çok uygun 400 den aşağı yok çünkü
evet canım haklısın
30 haftada çalışamaz raporu mu aldın
canım baktımda, benim aradığım özellikler hem arkası yüksek olacak, hem ayak koyma yeri ılerde sorun cıkarmıyacak gıbı olacak, uzun sure kullanılacak bısey olsun ıstıyorum
sankı bu cok uzun vadelı kullanılacak gıbı saglam gelmedı gozume ama yınede bırebır gorme ımkanımız olsa daha ıyı yorum yapardık.
castellonun ıyı modellerını duydum da, bu bana cok guven vermedı. ben jokerde gormustum onlarda güzeldi.
linki bu,
Cosatto You2 İkiz Puset Little Tweeters - Anne ve Bebek - joker.com.tr
evet canım,zaten raporlardan sonra ısı bırakacagım ıcın zorlamamın bı anlamı yoktu.
o yuzden sımdıden aldım dogum oncesı analık izni die yazıo raporda
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar görüşürüz..
tek kelimeyle harika.. bayıldım...maşallah çok güzeller oda takımın da bi harika...Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin...
bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar görüşürüz..
canlarım bende cıkıyorum kendınıze bebıslerınıze ıyı bakınnn
ıyı aksamlarrr
canlarım bende cıkıyorum kendınıze bebıslerınıze ıyı bakınnn
ıyı aksamlarrr
şu forumdan ilk kim doğuracak çok merak ediyorum :)))
Sanırım böyle giderse ben doğuracağım ..Geçen gün doktor amnıyo sıvımın azaldıgını,bebeğimin döndüğünü ve hemen nstye bakmaamız gerektıgını söyledi..Allah'tan nst temız cıktı..Ama,karnıma ani kramplar giriyor ve bir arkadaşım bunun da erken doğum işareti olduğunu söyledi..War mı karnına kramp saplanan , yoksa ilk kurban ben mi olacağım yaa..Çokk korkuyorum,Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?