2012 Şubat Anneleri

Valla ne yalan söyleyeyim ben sevmiyorum pek burayı ertuğrulkentten gelin geldim buraya bebeğin doğumunu bekliyoruz doğsun bi 1 yaşına gelsin çıkacağım bu evden çevre hoşuma gitmiyo benlik değil yanii

ben de pek sevmiyorum oraları, çok karışık gelio:)) bizim baya akraba var oralarda çünkü malum çoğu kişi bulgaristanlı

ayy kızlar nihayet bilgisayara yükledim.. sizlede paylasmak istedim...

Eki Görüntüle 217507

bebeleriniz cok guzel kizlarr albümümüz var biliyormusunuz subat anneleri olarak orayada ekleyin bir zahmet birinci sayfada tablonun altinda linki varr......

benimkisi de istikrarsiz :)) ya da bizi sasirtiyor o zaman soldaymis saga gecmis :))

hangi cinsiyetten karar veremedi galibaaaaa
offf kızlar morlaim cok bozuk
Konusacak kimsem de yok icime atmaktan cıldırıcam
kizim uzak durun heruflerden tartismayinnn biz zaten stres bombasiyiz ionlarda ustumuze gelince beter oluyoruzzz

super haber bu resim varsa albume eklermisin

bursadan 3 mü olduk süperrr :))
nerede oturuyorsunuz kızlar
benle 4 kizzzzz doganevlerdeyim bende iki hafta sonra bursadayim bulusalim kizlarrrrr carsidaaaa

canım yaa bu çizelgeyi nasıl yapıosunuz (

canım aşağıdaki linkten bir çizelge seç next e bas
Pregnancy and Due Date Ticker
sonra çıkan sayfadan çızelgenin üzerinde ilerlemesini istediğin simgeyi seç yine nexte bas
sonra çıkan sayfadaki dua date kısmına bebeğinin tahmini doğum tarihini yaz,

todays date e bugünün tarihini saat kısmına 10 am seç next e bas

açılan sayfadaki bbcode yazan kısımdaki http ile başlayan yerden png yazan yere kadar sağ tıkla kopyala,
sonra profilindeki hakkımda kısmındaki çizelge yerini güncelle,
Ve kopyaladığın linki oraya yapıştırıp kaydet canım.

Harika olurrrr ben varımmm

Ben tokilerdeyim canım...Ama yinede sevmiyorum

aman sağlık olsun hayatım ya,
bizde ilk evlendiğimizde fsm nin ordaydık, en güzeli oralarıda, ordan ev almak bizi aştı.
zamanında sıkışıkken rahmetli babamın sattığı evi geri aldık.
sağlık olsun, o şartların hepsi iyileşir zamanla.
şimdi bebişlerimiz iyi olsun yeterki.

kizlar uzun sure gelmeyenleri tablodan cikaricam bosuna kalabalik yapmasin ne dersnizzzz

sendemi bursadasın kızzzz
anamm süperrrr buluşalım vallahii ya

kızlaaarr düşündüm taşındım karar verdim bugün dr un muaynehanesine gitmeye :)) bebişi görememek beni çok yıpratıyo gideyim de artık inşallah görürüm belki kalp atışlarını bile duyarım adamın cihazlar bomba çünkü. yoksa bu boş gebelik korkusu benii öldürcekk Allah korusun :18: :18: :18:

cansea yavrun sen kalb atisinida gormusundur guncellem icin azim bilgi veririsen sevinirim hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…