- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.521
Benim eşim daha yeni başladı canım 1,5 ay falan oldu...Sen hangi sitedesin kayınvalidem mutlukentte
ben gazi caddesindeyim, hacıdayının orda:)
biliyorum canım orayıda
biz de hamitlerden gelin aldık bi ay önce fln:)
Valla ne yalan söyleyeyim ben sevmiyorum pek burayı ertuğrulkentten gelin geldim buraya bebeğin doğumunu bekliyoruz doğsun bi 1 yaşına gelsin çıkacağım bu evden çevre hoşuma gitmiyo benlik değil yanii
ben gazi caddesindeyim, hacıdayının orda:)
hacıdayının müptelasıyım bu ara çok gidiyoruz özellikle :))
bebeleriniz cok guzel kizlarr albümümüz var biliyormusunuz subat anneleri olarak orayada ekleyin bir zahmet birinci sayfada tablonun altinda linki varr......
benimkisi de istikrarsiz :)) ya da bizi sasirtiyor o zaman soldaymis saga gecmis :))
kizim uzak durun heruflerden tartismayinnn biz zaten stres bombasiyiz ionlarda ustumuze gelince beter oluyoruzzzofff kızlar morlaim cok bozuk
Konusacak kimsem de yok icime atmaktan cıldırıcam
super haber bu resim varsa albume eklermisinkalp atışımızı gördük kızlar
ALLAHIM inş sağlıklı ilerler tüm bebişlerimiz
ayy ben bebğimi benzetemedim hiçbirşeyini ya ne kolunu ne kafasını anlıyamadım nedense :44:
1 ay sonra 2li taramamız var inş oda güzel çıkar
benle 4 kizzzzz doganevlerdeyim bende iki hafta sonra bursadayim bulusalim kizlarrrrr carsidaaaabursadan 3 mü olduk süperrr :))
nerede oturuyorsunuz kızlar
ben de pek sevmiyorum oraları, çok karışık gelio:)) bizim baya akraba var oralarda çünkü malum çoğu kişi bulgaristanlı
hacıdayının müptelasıyım bu ara çok gidiyoruz özellikle :))
canım yaa bu çizelgeyi nasıl yapıosunuz(
bebeleriniz cok guzel kizlarr albümümüz var biliyormusunuz subat anneleri olarak orayada ekleyin bir zahmet birinci sayfada tablonun altinda linki varr......
hangi cinsiyetten karar veremedi galibaaaaa
kizim uzak durun heruflerden tartismayinnn biz zaten stres bombasiyiz ionlarda ustumuze gelince beter oluyoruzzz
super haber bu resim varsa albume eklermisin
benle 4 kizzzzz doganevlerdeyim bende iki hafta sonra bursadayim bulusalim kizlarrrrr carsidaaaa
ben özşarkı da çok seviyorum, özellikle pufidik ekmeklerinihacıdayının lahmacunu daha güzel gerçi:))
Ben tokilerdeyim canım...Ama yinede sevmiyorum
hangi cinsiyetten karar veremedi galibaaaaa
kizim uzak durun heruflerden tartismayinnn biz zaten stres bombasiyiz ionlarda ustumuze gelince beter oluyoruzzz
super haber bu resim varsa albume eklermisin
benle 4 kizzzzz doganevlerdeyim bende iki hafta sonra bursadayim bulusalim kizlarrrrr carsidaaaa
kizlar uzun sure gelmeyenleri tablodan cikaricam bosuna kalabalik yapmasin ne dersnizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?