2012 Şubat Anneleri

Evet canım bursadayım sende bursadasın bildiğim kadarıyla...Dün özele gittik bakmadılar nöbetçi kadın doğumcuları yokmuş zübeydeye gittik anammmmmmm önüm arkam sağım solum gebeeeee valllaaa

evet canım bende bursadayım,sevindim bir bursalı çıktığına :))

Olsun canım bebişi görmek için her yol mübah

Ne yapsam ne etsem umursamıyo suan yaa. Hic anlamıyo beni hic..
Ben tavır yapıyosam o da yapıyo boyle nereye gidicek acaba cok merak ediyorum..

Bizdeki hormonların azcığından onlarda olsa, nasıl naz yaparlardı düşünemiyorum

Anlamamaları normal ama güzel olan anlamaya çalışmaları.

Umarım seninkide en kısa zamanda o moda girer canım.

Ne yapsam ne etsem umursamıyo suan yaa. Hic anlamıyo beni hic..
Ben tavır yapıyosam o da yapıyo boyle nereye gidicek acaba cok merak ediyorum..

Bu konuda haklısın canım ya baba adayının biraz ilgili olması lazım mesela eşim biz kavga ediyoruz tartışıyoruz sabah gidince uyuzluğuna beni değil göbişimi öpüyor yavrum sen anana bakma deli o deli falan yapıyo sen gel ananın pabuç damdan sarkacak falan diyoo yavrusuyla arası iyi yani onlar bir olup beni sallamıyorlar...mesela dün dr gittik arabayla çukurlu yollara giriyo amannn tut bebeği sarsılmasın falan diyo ben tek olsam girmediği çukur kalmıyooo

aaaa benm cetveldeki bebeğim büyümüş 9 haftalık oldu ya kolları ayakları cıkmış anamm yerim ben onuuu yavrum benimm :))) snein kolların mı cıktı sarılcan mı anneye ay cok görmek istiyorum ben nasıl acaba :)haftaya gtcem ulltrasona bakalım ne dcekler

canım yaa bu çizelgeyi nasıl yapıosunuz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…